reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Zgodnie z regulaminem skasowałam to.Anineczka

JA JUŻ MAM DZIEWCZYNKI CZEKAM NA OLEŃKE I JEDZIEMY DO DUBLINA:tak: JA PO MOJEGO MARKOWSKIEGO DZISIAJ JUŻ SAMA NIE BĘDE SPAŁA :-D ALE MUSZE SIĘ TEŻ ZASTANOWIĆ NAD ZMIANĄ OSOBOWOŚCO COBY MARKOWSKIEMU RAZNIEJ W ŁOŻU BYŁO:-D:-D:-D:-D

reklama
No nie fajnie Megan się zachowała i mogła by napisac po co to było, szukała akceptacji?? zainteresowania?? bo z tej całej sytuacji to tak wynika, dziewczyny z Ennis też widac złe bo je też kręciła. Tak jam Martuana napisała smutne to.

DZIEWCZYNY TAK JAK SIĘ SPODZIEWAŁAM DOSTAJE OBRZYDLIWE TEKSTY NAWET NIE POWTARZAM BO MAM TROCHE GODNOŚCI:szok: NIE WIEM JAK ALE TRZEBA ZTYM SKOŃCZYĆ :szok: LASKA JEST NIEOBLICZALNA :szok:NIE POTRAFI SIĘ POGODZIĆ Z PORAŻKĄ :wściekła/y: JAK COŚ MI SIĘ STANIE TO WIECIE KTO JEST SPRAWCĄ:wściekła/y::-D ALE POWAŻNIE MUSZE GDZIEŚ TO ZGŁOSIĆ NIE CHCE MIEĆ Z NIĄ NIC WSÓLNEGO WIADOMOŚCI MAM NIE KASUJE SŁYSZYSZ MEGAN DAJ NA LUZ BO JA NIE ŻRTUJE:wściekła/y:

O kurde Marta, ale tupet:szok: Nie z Twojej strony oczywiście. melduj się więc tutaj często żebyśmy wiedziały że wszystko z Tobą ok.
Madzia a Ty uważaj z tą akcją poród bo jeszcze dzisiaj na porodówce wylądujesz:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Po oczyszczeniu atmosfery (moze nie calkowicie) wracam do lask.Moze i tak zagladam tu codziennie wiec moze i czasem cosik skrobne.
Martuana dzieki za oczyszczenie atmosfery,dla mnie to wszystko przechodzi ludzkie pojecie.Ja caly czas jestem w szoku hihi mysle ze wyjasnienia Megan nie sa potrzebne,kazda z nas wie chyba co jest grane..
Wiecie co szkoda mi troche tej dziewczyny bo chyba jest bardzo samotna,tak to chyba wytlumaczyl by psycholog.Moze robila to Żeby móc pogadać z samym sobą, mieć "wsparcie" dla włsnych poglądów? brrrr z daleka od takich osob.
Martuana wspolczuje pogrozek..

Po oczyszczeniu atmosfery (moze nie calkowicie) wracam do lask.Moze i tak zagladam tu codziennie wiec moze i czasem cosik skrobne.
Martuana dzieki za oczyszczenie atmosfery,dla mnie to wszystko przechodzi ludzkie pojecie.Ja caly czas jestem w szoku hihi mysle ze wyjasnienia Megan nie sa potrzebne,kazda z nas wie chyba co jest grane..
Wiecie co szkoda mi troche tej dziewczyny bo chyba jest bardzo samotna,tak to chyba wytlumaczyl by psycholog.Moze robila to Żeby móc pogadać z samym sobą, mieć "wsparcie" dla włsnych poglądów? brrrr z daleka od takich osob.

nom Gastone przeciez Ciebie nigdy z tad nikt nie wyganial!!!! ;-)

Ho ho ale znowu zamieszanko małe hihi:-D Ale ja na 100% to nie Megan jak by co !!! ;-) ja tak na chwilke zaglądam i słuchajcie mam pytanko może jak moja mamcia poleci to za tydzień albo 2 zrobimy spotkanko u mnie jeśli były byście chętne oczywiście;-) Pogoda cudowna jak na Irlandię ;) udanego popołudnia

Ja sie pisze na spotkanko :))

MEGAN MOGLABYS SIE WYTŁUMACZYC!!!???WYJASNIJ TO!!!PO CO CI TO BYLO???JA TEGO NIE POTRAFIE ZROZUMIEC....MASAKRA POPROSTU!!!!
KAJA ja sie pisze na sptkanko:)))) justyna jak po zakupach?
ja staram sie nie zbzikowac od pytan dominka...maciej sobie wyszedl na piwko i oczywiscie z godzinki zrobily sie juz 3!!!!oj faceci!!!

Tez tego nie rozumiem Brak slow ...

DZIEWCZYNY TAK JAK SIĘ SPODZIEWAŁAM DOSTAJE OBRZYDLIWE TEKSTY NAWET NIE POWTARZAM BO MAM TROCHE GODNOŚCI:szok: NIE WIEM JAK ALE TRZEBA ZTYM SKOŃCZYĆ :szok: LASKA JEST NIEOBLICZALNA :szok:NIE POTRAFI SIĘ POGODZIĆ Z PORAŻKĄ :wściekła/y: JAK COŚ MI SIĘ STANIE TO WIECIE KTO JEST SPRAWCĄ:wściekła/y::-D ALE POWAŻNIE MUSZE GDZIEŚ TO ZGŁOSIĆ NIE CHCE MIEĆ Z NIĄ NIC WSÓLNEGO WIADOMOŚCI MAM NIE KASUJE SŁYSZYSZ MEGAN DAJ NA LUZ BO JA NIE ŻRTUJE:wściekła/y:

Marta wszystko zostaw sobie wystarczy ze pokarzesz to na Gardzie a dziewczyna bedzie miala nauczke na cale zycie a za grozby odbiora jej dziecii i zostanie wyslana do polski !!!

Wpadaj niech wpada kazda z was :))

Gastone :-D:-D:-D

Natinke18, mam pytanko do Ciebie, czy jak stosowałaś tą metodę samodzielnego usypiania na Dominiku to też ryczał na widok łóżeczka? Jak długo trwała u Was ta walka?

Martuana, co za groźby :szok:? My Cię nie damy :-D;-):-D

Kaja_respect, bardzo chętnie tylko jak się do Ciebie dostać? A co do testów, to robiłam i te za 2 e i Boots'owe, jeszcze tylko droższe zostały mi do zasikania hehehehehehe... Ale już poczekam z tym trochę! Choć nie powiem zaczynam sie troszkę martwić tą całą sytuacją :eek:...

Kasiu Irlandko i Anineczko, dziękujemy za szybką interwencję :tak:

Zmykam usypiać Malutką, później jeszcze postaram się wpaść :sorry:

Siedze sobie ogladam tv a tu Michas urzadzil sobie malowanko i nie zajelo mu to nawet 1 min jak mi pod parapetem olowkiem nasmarowal olowkiem:szok::-D Wiecie pomyslalam sobie i rozlozylam kojec w sypialni u nas jesli po raz kolejny postanowi wstac po 4.30 to po prostu go przeniose i moze jak zobaczy ze ja spie to bedzie tez sie ladl i bedzie spal znowu cale nocki, kurde nie wiem co mu przeciez juz tak ladnie spal:eek: z drugiej strony spi z Amelka w pokoju wiec widzi ze ona spi no wiec czy to bedzie ,ialo sens z tym kojcem:confused2: a moze zabki ale nie 2 tydzien chyba:eek:

reklama
Do góry