reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No wlasnie bu jakos lagodnie w miare szly a teraz to nie wiem moze cieszy sie ze babcia jest:-D i wolalby zebuy wczesniej go brala:laugh2:tylko ze ja bym pospac chciala choc raz bo nawet jak moj M mloda do szkoly szykuje to ja i tak mam pobudke bo mlody placze i trzeba sie nim zajac ale teraz to normalnie przegina:-D A Krycha ja poza Limerick ok 15 km mieszkam jakos pomyslimy o dojezdzie zobaczymy kto chetny i bedziemy glowkowac ;) moze moj M podjedzie pod kogos;) damy rade

Ostatnia edycja:
reklama
No wlasnie bu jakos lagodnie w miare szly a teraz to nie wiem moze cieszy sie ze babcia jest:-D i wolalby zebuy wczesniej go brala:laugh2:tylko ze ja bym pospac chciala choc raz bo nawet jak moj M mloda do szkoly szykuje to ja i tak mam pobudke bo mlody placze i trzeba sie nim zajac ale teraz to normalnie przegina:-D A Krycha ja poza Limerick ok 15 km mieszkam jakos pomyslimy o dojezdzie zobaczymy kto chetny i bedziemy glowkowac ;) moze moj M podjedzie pod kogos;) damy rade

Nie watpie ze chcialabys pospac mi sie tez marzy takii 12 godzinny sen :))
A co do spotkanka to sie jakos to zgada moze bedzie sie dalo ze kobietki ktore maja autko moglyby wziasc jedna czy druga co nie ma niestety autka I wiesz wtedy bierzesz tylko dziecko i torbe z rzeczami a wozka raczej to nie bedzie potrzeba :))

dobry wieczór babki
my dzisiaj z babcią przeleciałyśmy miasto:-D przymierzyłyśmy małemu chyba z 6 kurtek zimowych a przy każdej wrzeszczał na caały sklep:eek: na razie tylko jedna jest OK jeszcze będziemy poszukiwać:eek: i wiecie co kupiłam już trochę ozdób bożonarodzeniowych bo w ubiegłym roku:szok: jak się obudziłam to już było za późno:eek:

ja staram sie nie zbzikowac od pytan dominka...maciej sobie wyszedl na piwko i oczywiscie z godzinki zrobily sie juz 3!!!!oj faceci!!!
natinke to rewanż za wczorajszą imprezkę?:-D:-D

a ja byłam zła, że musiałam tak szybko wracać do domu:confused2:ale zemsta będzie słodka:tak::tak::-D

kaja_respect może to taki przejściowy stan z tym budzeniem, mój ostatnio budzi się o szóstej:szok: i wygląda, że już jest głodny :szok: też już się pogubiłam bo pobudka o siódmej OK.. ale szósta?!! porażka

ja oczywiście piszę się na kawkę jeśli to już będzie po moich gościach:tak:

krycha ja tez zamierzam uczyć małego samodzielnego zasypiania jak tylko zostaniemy sam na sam:-D:-D a ty widzę się rozpędziłaś ze zmianami :-D:-D

martuana podziwiam za determinację, dzięki tobie śmierdząca od dawna sprawa wyjaśniła się, szkoda tylko, że masz tyle nieprzyjemności :eek:
trzymaj się:tak:mam nadzieję, że po niedzieli wypijemy jakąś kawkę:tak:

Ostatnia edycja:
ja oczywiście piszę się na kawkę jeśli to już będzie po moich gościach:tak:

krycha ja tez zamierzam uczyć małego samodzielnego zasypiania jak tylko zostaniemy sam na sam:-D:-D a ty widzę się rozpędziłaś ze zmianami :-D

Ja poproszę o jakiegoś znaka jak już będziesz po gościach i w końcu z Olwicią Cię nawiedzimy :tak::tak::tak:!!! Ano, rozchulałam się troszeczkę, ale idę za radą Justysi21 - za ciosem hihihihihihihihihihihi i radykalnie, poza tym wjechałyście mi ostatnio na ambicję z tym niekarmieniem cycem, więc trza się było w końcu zmobilizować i wstydu sobie nie przynosić ;-)! Jak chcesz to mogę Ci przesłać tą książkę :-)

Idem się już położyć... Dzień pełen wrażeń :-D:-p:-D... Dobranoc kochane mamusie :sorry:

heja
ale sie dzieje hehehhe....no coz.....jakos zdziwiona nie jestem:):):):):)i komentowac tez nie ma czego:)

a Majcia w porzadku:) bez zmina znaczy sie....moze troszke lepiej chyba bo bardziej zasikane pieluszki sa wiec nerki powolutku chyba powracaja do normalnosci.....jesli tak mozna to wszystko nazwac.....
no nic....lece do wyrka kosci poprostowac:)
dobrej nocki kochane....

heja
ale sie dzieje hehehhe....no coz.....jakos zdziwiona nie jestem:):):):):)i komentowac tez nie ma czego:)

a Majcia w porzadku:) bez zmina znaczy sie....moze troszke lepiej chyba bo bardziej zasikane pieluszki sa wiec nerki powolutku chyba powracaja do normalnosci.....jesli tak mozna to wszystko nazwac.....
no nic....lece do wyrka kosci poprostowac:)
dobrej nocki kochane....

Zdrowka dla Maii !!! Takie malensto a juz musii chorobska przechodzic :(( To takie niesprawiedliwe :((

Dobranoc zycze :))

reklama
Sylcia, siedzę, siedzę, ja raczej w nocy urzęduję, a w dzień nie do życia jestem:D

Poczytałam zaległosci;) w sprawie wiadomej powiem tylko tyle, że jakoś mnie to nie dziwi;) od początku coś podejrzewałam, ale nie chciałam się wtrącać-jak pewnie większość z Was:)

A, Sylcia-co słychać? wszystko oki, dzięki:) u nas też życie towarzyskie kwitnie, jak w Limerick:D sporo się dzieje, ja sobie chodzę na lekcje foto do babeczki i jestem podjarana i megazadowolona!! moja teściówka przylatuje niedługo-żyć nie umierać:D

Ostatnia edycja:
Do góry