reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzięki dziewczyny.
Ta dominika zaglądała na forum dzisiaj,Mamuśka 13 października.
Wysłałam prośbę do admina o sprawdzenie Ip (sama gdzieś posiałam linka do tego :sorry:) i admin zadecyduje co z tym fantem zrobic :confused2:

Dzięki dziewczyny.
Wysłałam prośbę do admina o sprawdzenie Ip (sama gdzieś posiałam linka do tego :sorry:) i admin zadecyduje co z tym fantem zrobic :confused2:
WIELKIE DZIĘKI ŻE SIĘ ZA TO WZIEŁAŚ:tak: CO DO DOMINIKI MAM TYLKO PRZYPUSZCZENIA A ANITE OSOBIŚCIE SPRAWDZIŁAM:-D A TERAZ MYKAM PO MOJE DZIEWCZYNKI:))

Dzięki dziewczyny.

Dzięki śliczne :tak:! Przez ta całą sytuację nieufnie podchodzimy do każdej nowej mamusi która chce się do nas dołaczyć, Madziakowalik może coś powiedzieć na ten temat ;-), ale już wie o co chodzi, więc jest oki :-D

Muszę się naradzic z Kasią Irlandką....
Megan ma to samo Ip co Mamuska25 i dominika19 :sorry:
Czyli nadają z jednego komputera.Pobiera internet z firmy mysmart.ie:tak:
Sama sprawdziłam.Odnalazłam linka :cool2:

Jakieś propozycje co z tym fantem zrobic?

Ho ho ale znowu zamieszanko małe hihi:-D Ale ja na 100% to nie Megan jak by co !!! ;-) ja tak na chwilke zaglądam i słuchajcie mam pytanko może jak moja mamcia poleci to za tydzień albo 2 zrobimy spotkanko u mnie jeśli były byście chętne oczywiście;-) Pogoda cudowna jak na Irlandię ;) udanego popołudnia

MEGAN MOGLABYS SIE WYTŁUMACZYC!!!???WYJASNIJ TO!!!PO CO CI TO BYLO???JA TEGO NIE POTRAFIE ZROZUMIEC....MASAKRA POPROSTU!!!!
KAJA ja sie pisze na sptkanko:)))) justyna jak po zakupach?
ja staram sie nie zbzikowac od pytan dominka...maciej sobie wyszedl na piwko i oczywiscie z godzinki zrobily sie juz 3!!!!oj faceci!!!

Witam mamusie !!!:-)

krycha ja tez nie moge zrozumiec po co ta laska podszywa sie pod kogos :crazy: i chyba nie zrozumie . ale sie dzieje no nie ladnie poprostu bleeeeee. jak mija weekendzik bo u mnie na skurczach lekkich nasz diabelek pcha sie na swiat bylismy na zakupach i mialam centralnie atak paniki moje cale ciala trzeslo sie jak galaretka :-:)-:)-( moj sie wystraszyl okropnie .

reklama
Do góry