reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam babeczki, odezwałam się, bo mnie Aga już na innym forum ściga:-D i mam wyrzuty:D
Totalnie nie mam ostatnio na nic czasu,stąd moje zaległości forumowe;) Pozdrówki dla Was i postaram się dziś poczytać wąteczek, coby mi Aga nie buczała znowu:D Agula, zagadaj na gg dziś:D

reklama
Hej laseczki ja już mojego misia pysia zawiozłam na lotnisko:tak:oby doleciał bo jakaś niespokojna jestem a wszystko jakoś przeciwne temu żeby leciał :szok:najpierw drukowaliśmy bilety i do Polski spoczko a spowrotem rezerwacja wsiąkła i głowiliśmy się kilka go:szok:dzin i w żaden sposób jej nie ma musi w Polsce iść do rayanera i zapytać co jest grane może email pomylili wow a kaska wzięta:szok: A wkońcu zaspaliśmy gdyby nie Marik który nas obudził wielkim krzykiem to nie poleciałby lot miał o 6 a wstaliśmy wpółdo piątej szok nie jeden już odprawiony był:-Dale zdążyliśmy:-Di już sobie leeeeeeeeeeeeeeci :tak:i byle wrócił zdrów :tak:

dzień dobry
jeszcze nie wiem czy ładny bo ciemno:-D ale ponoć ma być ładny i 17stopni :-D:-D

martuana wróci zdrowy i na skrzydłach:tak:;-)

aine
gdzie ty tak latasz pszczółko?

krycha dużo testów nie wychodzi... bo nie (pewnie są trefne)
za to zdziwiłabym się, gdyby szałwia miała wpływ na poziom hormonu hcg;-)

drozdusia jak się czujesz po nocce? trzym się kobito i odpoczywaj więcej cobyś nam się za szybko nie rozpakowała;-) chociaż nie powiem chętnie maluszka bym już obejrzała:-D:-D

a dzisiaj wieczorkiem jedziemy na lotnisko po babę bajtlową:-D:-D

Dzień dobry :-):-):-):-)

krycha dużo testów nie wychodzi... bo nie (pewnie są trefne)
za to zdziwiłabym się, gdyby szałwia miała wpływ na poziom hormonu hcg;-)
(...)
a dzisiaj wieczorkiem jedziemy na lotnisko po babę bajtlową:-D:-D

Dzięki ;-), nigdzie nie mogłam wygrzebać info na ten temat, a tak sobie pomyślała, że może dlatego nie wychodzi... No i muszę znów się bujnać do sklepu za 2 e :-D żeby powiększyć swoją kolekcję ;-)! Ale Bąbelkowi fajnie, że babcia przylatuje i Ty sobie poodpoczywasz!!! Bezpiecznej podróży Wam życzę :sorry:

Martuana, spokojnie, doleci cały i zdrowy w jedną i drugą stronę! Ten bilecik to pewnie nie chciał się wydrukować, bo na nim teściowa też widnieje :-D:-D:-D

Drozdusia, troszkę Ci jeszcze zostało, więc oszczędzaj się i dużo wypoczywaj ;-)!!! Jak Laura? Pospała?

Aine, sama miałam się w końcu "przejść" na tamten wątek :-p!!!!!! Bo my tu czekamy i czekamy...

Dla kochanych aniołków...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej kobietki.no Lola to ładnie spała-kręciła się i marudziła ale podałam jej na śpiocha Calpol i wstała po 8.za to ja się kręciłam i budziłam.od rana troszkę lepiej ale jakoś mnie tak ciśnie w dole.nie powiem żeby to było specjalnie bolesne ale raczej nieprzyjemne.pewnie wszystko się obniża,jest nacisk na miednicę i dlatego tak się czuję:sorry: no nic,nakazałam małemu żeby jeszcze ze trzy tygodnie się wstrzymał;-)

Krycha jeszcze trochę i będziesz musiała dokupić komodę na testy:tak::-D
Ms.marple ty jedziesz po mamcię a ja swoją jutro w nocy odwożę:-:)confused2:
Martuś ty się nie zamartwiaj.ja jak bukowałam ostatni bilet też miałam problemy.myślę że ta cała strona ryanaira i system bukowania przez internet jest niedopracowany i do d...y:cool:

idę zjeść i do smytha-po krzesełko do jedzenia dla Lolo.kręci się przy jedzeniu i wszystko wkoło zachlapane-ja,kanapa,podłoga.czas najwyższy żeby zaczęła jeść jak człowiek:-p:rofl2:

Justyś Tobie to nie zazdroszcze:szok:;-)każda musi przez to przejść ale dla mnie to był najgorszy okres:szok: Agula ja przecież wiem żeś Ty matka Polka tylko pracująca:-D Krycha moja teściojaga nie przylatuje z Markiem Ona przyleci 13 listopada na 2 tygodnie:szok:no nic na bank się pozabijamy:-D:szok:z naszymi charakterkami i jej podejściem że żon można mieć 40 matkę tylko 1 ale cóż każdy mierzy swoją miarą:-D ale musze kuże z mebli żyrandoli i dżwi pościerać bo na bank tam wylezie:szok::-D:wściekła/y:i najgorsze że sypialnie będzie mieć przy naszej :szok: i co ??knebelki w buzie trza powkładać albo na celibat przejść :-Dbo kobiecinie żal będzie:-D a najgorsze że będzie pewniakiem podsłuchiwać i jak będzie za cicho to będzie gadała że my coś nie bardzo sie dogadujemy za głośno to też nie dobrze bo jak tak można:-D Aine fajnistą masz tą lalke;-)a jaką ma fajną grzyweczkę jak moja Martysia zawsze nosiła hahahha i nawet ja się ostatnio skusiłam:szok:i już żałuje:-D za okrągły pysiok mam jeszcze do niej:-DNo nic lece bo niedługo szczepienie Matiego i do Justysi bo fryzjerka będzie czekała:tak:;-)trza cosik przy sobie zrobić :-D

Witam babeczki, odezwałam się, bo mnie Aga już na innym forum ściga:-D i mam wyrzuty:D
Totalnie nie mam ostatnio na nic czasu,stąd moje zaległości forumowe;) Pozdrówki dla Was i postaram się dziś poczytać wąteczek, coby mi Aga nie buczała znowu:D Agula, zagadaj na gg dziś:D

Hej kochana w koncu sie odezwalas :)) Buziakujemy :))

Hej laseczki ja już mojego misia pysia zawiozłam na lotnisko:tak:oby doleciał bo jakaś niespokojna jestem a wszystko jakoś przeciwne temu żeby leciał :szok:najpierw drukowaliśmy bilety i do Polski spoczko a spowrotem rezerwacja wsiąkła i głowiliśmy się kilka go:szok:dzin i w żaden sposób jej nie ma musi w Polsce iść do rayanera i zapytać co jest grane może email pomylili wow a kaska wzięta:szok: A wkońcu zaspaliśmy gdyby nie Marik który nas obudził wielkim krzykiem to nie poleciałby lot miał o 6 a wstaliśmy wpółdo piątej szok nie jeden już odprawiony był:-Dale zdążyliśmy:-Di już sobie leeeeeeeeeeeeeeci :tak:i byle wrócił zdrów :tak:

Martus wroci caly i zdrow nie ma sie o co martwic :)) Oby szczypionka malo bolala :)) ! Ja ide jutro z Nadinka :))

hej kobietki.no Lola to ładnie spała-kręciła się i marudziła ale podałam jej na śpiocha Calpol i wstała po 8.za to ja się kręciłam i budziłam.od rana troszkę lepiej ale jakoś mnie tak ciśnie w dole.nie powiem żeby to było specjalnie bolesne ale raczej nieprzyjemne.pewnie wszystko się obniża,jest nacisk na miednicę i dlatego tak się czuję:sorry: no nic,nakazałam małemu żeby jeszcze ze trzy tygodnie się wstrzymał;-)

idę zjeść i do smytha-po krzesełko do jedzenia dla Lolo.kręci się przy jedzeniu i wszystko wkoło zachlapane-ja,kanapa,podłoga.czas najwyższy żeby zaczęła jeść jak człowiek:-p:rofl2:

Kochana obys sie lepiej czula Napewno Ci ciezko jest z tym brzuszkiem :(( Duzo odpoczywaj A co do zakupow to wybacze Ci bo kobietka musii zakupowac :)) Pochawl sie pozniej jakaie kupilas :))

Hejo kochana jak tam samopoczucie ??

Krycha ja kupilam herbatke wczoraj za 4,49 jak sie nie myle ... Koperkowa jest troche drozsza ;/

--------------------------------------------------------------------------------------------

"śpieszmy się kochać ludzi, tak szybko odchodzą...."
Oszukał nas los, to podłożona zła karta
Dziecięca niewinność, tak łapczywie wydarta

Lodowaty dotyk śmierci, zabrał Twą dusze
I nie dał Tobie szansy, nam dał katusze

Nieopanowany ból przeszywa to rozstanie
I na zawsze w sercach bliskich pozostanie

To co serca rozłączyło, również je połączy
Spotkamy się tam, gdzie dzień się kończy...

Smutek większy od serca... ;(

---------------------------------------------------------------------------------------------

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry