reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

krycha obkupowalam sie w szynkach i innych kielbasach Kupilam malej butki takie rozowe eskimoski :)) Noo i nowa herbatke I kaszke o smaku jablkowym a herbatka to smak poludniowych owocow :))

bozenka normalnie nic nic nic nie bylo:/

Babki juz dawno sie wszystkie nie spotkalysmy :( Moze w nastepnym tyg sie spotkamy ? Mozecie do mnie wpasc np w czwartek ?

Ostatnia edycja:
reklama
DROZDUSIA no kochana wozek zajefajny normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja to nawet nie wiedzialam,ze takie cuda istnieja i,ze tak mozna sobie dostosowac do potrzeb!!!!!!no kochana mam nadzieje ze uda mi sie w realu zobaczyc ten Twoj wozeczek bo naprawde super!!!!
KRYCHA mialas kupic testy i co?????wyszedl jakis?????

CHCIALAM TYLKO PRZYPOMNIEC TYM CO NIE PAMIETAJA;UB NIE WIEDZA ZE JUTRO JEST DZIEN DZIECKA UTRACONEGO I W TYM SZCZEGOLNYM DNIU PROSZE O MODLITWE ZA DZIECI ,KTORYM NIE DANE BYLO SIE URODZIC LUB ODESZLY ZBYT WCZESNIE.DZIEKUJE

CHCIALAM TYLKO PRZYPOMNIEC TYM CO NIE PAMIETAJA;UB NIE WIEDZA ZE JUTRO JEST DZIEN DZIECKA UTRACONEGO I W TYM SZCZEGOLNYM DNIU PROSZE O MODLITWE ZA DZIECI ,KTORYM NIE DANE BYLO SIE URODZIC LUB ODESZLY ZBYT WCZESNIE.DZIEKUJE

Ja np nigdy o takowym dniu jeszcze nie slyszalam ... Ale dziekii Tobie bede pamietac juz na przyszlosc i napewno sie pomodle za te wszystkie male duszyczki !!!

A ja tak dzis w ogole to spotkalam Agunie i Weroniczke na miescie :)) A pozniej Goske i chwilke poklachalysmy No i na Cresent spotkalam Justysie z Bozenka :)) Wszystkie zakupuja :)) Tylko szkoda ze dzis przynjmniej ja nic nie umialam znalezc ;/

pasowałoby mi przyjechać tak w piątek i do sobotki

Ale byłoby super :tak::tak::tak:, znaczy mamy sobie rezerwować te dwa dni?

Ms.Marple i Sylcia007, szkoda, że nie mówiłyście, że jesteście w mieście, dołączyłabym do Was :sorry2:...

EDIT: Ms.Marple, dopiero teraz doczytałam, że szalałaś w Cresent a nie w centrum ;-)

Sylcia007, i po ile kupowłaś herbatki? Bo jak byłam dziś w Wiśle to widziałam za 4.99 e! Tylko nie pamiętam czy wszystkie smaki...

KRYCHA mialas kupic testy i co?????wyszedl jakis?????

Kupiłam, zrobiłam i nadal nic... Już mnie zaczyna to wkurzać! Podbrzusze boli, @ brak i testy z negatywnymi wynikami... Dzięki za przypomnienie o Dniu Dziecka Utraconego...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja byłam w crescent i tam spotkałam sylcię:-D

No dopiero doczytałam :-D:-D:-D

Mam pytanko, orientujecie się może czy picie szałwi może mieć wpływ na wyniki testu ciążowego? Bo wypiłam z 5 herbat... Wiem, że powinno się unikać jej picia w ciąży (dlatego na wszelki wypadek przestałam), ale czy ma to wpływ na wynik testy tego nigdzie nie znalazłam :eek:...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha no ja tam nie mam pojęcia:no:
Aguś ja też nie słyszałam o takim dniu ale dobrze że wspomniałaś:tak: wszystkie Aniołeczki zasługują na pamięć i modlitwę

dzięki babeczki za opinie o moim wozie.cieszę się że się wam podoba.ja już nie mogę się doczekać jak mi go przyślą.a muszę uzbroić się w cierpliwość bo jest zamówiony z PL a oni muszą jeszcze poczekać na przesyłkę od producenta z Niemiec bo to model 2010 i nie mają go jeszcze na stanie:sorry: no cóż,mam nadzieję że warto czekać

Witam mamusie

Drozdusia, jestem podwrazeniem tego wozeczka jest superasty!!! cena tez nie jest najgorsza hehe
Justysia GRATULACJE dla Juleczki !!!!! Pierwszy zabek super:):)
Krycha jesli chodzi o ta szalwie to tez nic o tym nie slyszalam:( moze lepiej idz do lekarza!!! bo to juz naprawde troche czasu jak @ brak....Pozatym Brawa dla Oliwki za kolejnego zabka:):)
Sylcia fajnie bylo Cie dzis spotakc i troche poplotkowac, poztym gadalam z Kieranem i mowil mi ze na 100% pieniazki naleza sie Nadince takze trzeba tylko powalczyc... i jak cos to oddadza za wszystkie miesiace

A ja juz ide do lozeczka, bo jakos ciezki dzionek dzisiaj mialam.
Dobranoc babeczki

Witam mamusie

Drozdusia, jestem podwrazeniem tego wozeczka jest superasty!!! cena tez nie jest najgorsza hehe
Justysia GRATULACJE dla Juleczki !!!!! Pierwszy zabek super:):)
Krycha jesli chodzi o ta szalwie to tez nic o tym nie slyszalam:( moze lepiej idz do lekarza!!! bo to juz naprawde troche czasu jak @ brak....Pozatym Brawa dla Oliwki za kolejnego zabka:):)
Sylcia fajnie bylo Cie dzis spotakc i troche poplotkowac, poztym gadalam z Kieranem i mowil mi ze na 100% pieniazki naleza sie Nadince takze trzeba tylko powalczyc... i jak cos to oddadza za wszystkie miesiace

A ja juz ide do lozeczka, bo jakos ciezki dzionek dzisiaj mialam.
Dobranoc babeczki

Mi rowniez milutko bylo poplotkowac sobie :)) I dziekuje za informacje :))

Krycha ja nigdy o czyms takim nie slyszalam

reklama
zmykam do wyrka bo cosik kiepskawo się czuję.jakoś tak mnie podbrzusze gniecie.do tego mała ma dolną czwórkę na wylocie i marudzi przez sen i tylko patrzeć jak się wybudzi:sorry: bidulka,już kilka dni walczy z tym zębolem a dziąsełko ma spuchnięte jak bania:-( spokojnej nocy mamusie

Do góry