reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Drozdusia, no ja mam nadzieję, że ta temeratura ząbkowa była ;-)! Natinke18, mi tam w sumie nie przeszkadza jak te ząbki wychodzą, najważniejsze, że w ogóle coś się rusza tylko tak dziwnie i śmiesznie hahahahahahaha no i później lekarze nadziwić się nie mogą :-D:-D:-D, z resztą znasz to pewnie z autopsji :-)! Justysia21, jeszcze raz GRATULACJE!!! I już powód do następnych fotek - uśmiech bezzębne są urocze, ale jak widać perełki to już w ogóle :tak::tak::tak:

reklama
Kurczaki, dziewczyny, Oliwii na prawdę wylazł z tyłu ząb :szok::-D:szok:!!! Ale nie wiem który, jak ja mam to teraz policzyć???????? W szoku jestem normlanie, no! Ja Jej palucha do buzi wkładam a tam ostry, biały kiełek :szok::szok::szok: wystaje!!!! Tylko czy to 3, 4 czy 5 nie mam pojęcia... Zaznaczę na suwaczku na oko hihihihihihihihihihihi ;)

Hehe no to ladnie juz te tylnie zabki wyskakuja Gratulacje :))

Wpadłam tylko się przywitać. Jakoś ciężko ze mną i nawet slońce mnie nie cieszy. Miłego dnia

Kochana bedzie dobrze Nalezy wierzyc a wiara czynii cuda Buziaczki i mnistwo usciskow moja droga :))

no i witam się w końcu ja, jak miło że w Limericku słoneczko macie, tu od rana tylko leje. A my po drugiej szczepionce, od jutra też zostajemy same no i zobaczymy czy maleństwo będzie marudne i gorączkowe,,,,,
Aguś no widzisz jak to zleciało i już do pracy, jak ja bym się z Tobą zamieniła, bo tu tylko do dziecka teraz sobie pogadam buuuuuu

Ahh smutno tak gdy sie nie ma z kim pogadac wiem cos o tym ... Odzylam dopiero jak dziewczyny poznalam :))

a my po wypadzie na miasto,Lola śpi i można się napić kawusi.w ogródku oczywiście;-) w taką pogodę nie ma co siedzieć w domu.a w Polsce śnieg,silne wiatry,temperatura bliska zeru,rzeki wylewają:szok: szok
Krycha to może od tych ząbków ta temperatura?oby:sorry:
Olivca jak dobrze że się odezwałaś.wybierasz się w końcu do nas?bo miałaś chyba na ten weekend zawitać?ja będę w Dublinie w nocy z 16 na 17 więc w sobotę rano mogę cię i malutką zgarnąć do Limerick;-)

Noo ta pogoda to masakra w polsce juz snieg i lodowica a ii powodzie nadchodza w kilku miejscach ;/

hejka,ale sliczna pogoda!!!caly dzionek na podworku :) juz sie troche ogarnelam a w sumie nie siebie tylko dom i wogole przestawilam sie na irlandie spowrotem :)
sylwia musimy wymienic sie fantami,aj oddam ci nosidelko(w sumie go nie potrzebowalam bo adzia grzecznie w wozku lezala,ale dobrze bylo je miec na wszelki wypadek)a ja potrzebuje od ciebie ta moja folie przeciwdeszczowa na spacerowke,bo juz ade w niej wożę.wiecmozejakos sie jutro umowimy??
a i justyna ile za ten kremik??musze szybko to uregulowac :)
krycha dominikowie tez tak dziwnie zabki wychodzily,pierwsza mu 2 na dole wyszla chyba, potem jakis tylni,dopiero potem jedynki :))
olivca czekamy na ciebie :)))) zabierz sie z drozdusia :)))buziaki

Ok nie ma problemu :)) Jak chcesz to wpadnij na kawke do mnie :) Albo jak nie mozesz zabardzo to ja podrzucee Ci pelerynke :))

witam sie!!!!
pomocy jak dodac zabka do zabkowego suwaczka???:eek:

Gratulacje ogromne gratulacje :)) !!! Mnostwo buziakow dla malej damy z zabkiem :))

Avon bedzie jutro :):):) po poludniu!!!!:tak:

Jak fajnie :)) Widac ze zamowionka Ci ida i ida :)) Masz duzo chetnych kobietek panii konsultantko :))

Fajnyy woozio :))

Ja sie witam dzis na chwlke ;) czytam Was w wolnych chwilach ;-) Ja dzis caly dzien w biegu, rano praca potem latalam po iescie bo Amela mi dzis karteczke ze szkoly ze na ponidzialek maja kije i kaski do hurlinga miec bo beda mieli w szkole treningi:szok: 5 latki?? ledwo co rozmiar kija znalazlam dla niej a o kasku lepej nie gadac - prawie nigdzie nie maja,a w jednym sklepie 80e:szok: jeszcze i tak byly za duze kurde gdzdzie ja jej teraz kask kupie jakby nie mogli wczesniej o tym poinfomowac:crazy: niby w Heatonie ma byc dostawa w sobote i moze beda mieli male kaski . A jestem tak zmeczona, mamie staram sie tez pokazac jak najwiecej miejsc choc to trudn bo ma chorobe lokomocyjna:-D No ale moj M dzis do kona chce mnie wyciagnac na randke;-)Gratuluje zabkow mamusiom i dzieciaczkom ;)

Ostatnia edycja:
Ja sie witam dzis na chwlke ;) czytam Was w wolnych chwilach ;-) Ja dzis caly dzien w biegu, rano praca potem latalam po iescie bo Amela mi dzis karteczke ze szkoly ze na ponidzialek maja kije i kaski do hurlinga miec bo beda mieli w szkole treningi:szok: 5 latki?? ledwo co rozmiar kija znalazlam dla niej a o kasku lepej nie gadac - prawie nigdzie nie maja,a w jednym sklepie 80e:szok: jeszcze i tak byly za duze kurde gdzdzie ja jej teraz kask kupie jakby nie mogli wczesniej o tym poinfomowac:crazy: niby w Heatonie ma byc dostawa w sobote i moze beda mieli male kaski . A jestem tak zmeczona, mamie staram sie tez pokazac jak najwiecej miejsc choc to trudn bo ma chorobe lokomocyjna:-D No ale moj M dzis do kona chce mnie wyciagnac na randke;-)Gratuluje zabkow mamusiom i dzieciaczkom ;)

Noo to wczesnie mowia o wydatku Naprawde bardzow czesnie informuja rodzicow ;/;/;/

Kaja kożystaj jak możesz hehhe:-D Mój Markowski ma mi przywieść prezent z Poloniheheh ciekawe czy się postara hihi:-D Justyś gratuli dla Julci:tak: Kasia a TY :tak:głowa do góry bo deprecha o krok:)) musisz na spotkanko wpaść!!!!!!!!! No i dla Oliwki też gratulki:) Justyna wóz z pełną klasą super:)))))) Wiecie co mogłaby Ta nasza Olcia przyjechać zrobiłybyśmy jakąś fajną imprezkę na cześć jej Mayeczki i Olci oczywiście;-):-) A ja w nocy odwoże mojego kochasia na lotnisko a jutro mam szczepienie i fryzjera hahhah do juterka:)

Drozdusia, super prezentuje się ten pojazd! Daj znać jak Ci go dostarczą :-D:-D:-D!!! Kaja_respect, im się przecież nigdy nie spieszy hihihihihihihihi trzymam kciuki żeby w sobotę udało Ci się dostać ten kask :tak:! Martuana, bezpiecznej podróży życzę no i nie stresuj się tym szczepieniem, Mati dzielny chłopczyk i szybko zapomni :-)! Sylcia007, jak tam zakupki? Udało Ci się znaleźć coś interesującego?

a my po wypadzie na miasto,Lola śpi i można się napić kawusi.w ogródku oczywiście;-) w taką pogodę nie ma co siedzieć w domu.a w Polsce śnieg,silne wiatry,temperatura bliska zeru,rzeki wylewają:szok: szok
Olivca jak dobrze że się odezwałaś.wybierasz się w końcu do nas?bo miałaś chyba na ten weekend zawitać?ja będę w Dublinie w nocy z 16 na 17 więc w sobotę rano mogę cię i malutką zgarnąć do Limerick;-)
no u nas to prawie jak w Polsce, zimno i leje brrr. Drozdusiu dziękuję Ci kochana za propozycję, jakaś niezorganizowana jestem. Spanikowałam troszkę tą dwumiesięczną szczepionką i wystraszyłam się że przyjedziemy w gości a Maya da koncert-jak narazie to bardzo marudzi z płakaniem a raczej z wrzaskiem na przemian bo drze się na całe osiedle, nie sądzę żeby ją bolało, to chyba z żalu jak sobie kłócia przypomni...:-(mam tylko nadzieję, że do jutra jej wszystko przejdzie. Ja muszę być w domu jutro i w niedzielę bo jestem szoferem mojego kochania, dlatego pasowałoby mi przyjechać tak w piątek i do sobotki ale to jeszcze z Agą, Justysią i Martą muszę skonsultować
witam sie!!!!
pomocy jak dodac zabka do zabkowego suwaczka???:eek:
To Julcia ma już ząbka??? GRATULACJE!!! No to czekamy już na to pogryzienie:-D
moj M dzis do kona chce mnie wyciagnac na randke;-)
Ale Super, Owocnej randki w takim razie życzę... jej jak ja bym sobie poszła na randkę:sorry:

sylcia mnie też nie udało się nic złowić :-D:-D ale zrobiłam rekonesans na kurteczki zimowe dla dziecia:tak:

drozdusia zarąbisty wózek :tak::tak:wygląda rewelacyjnie:tak::tak: oby był tak praktyczny jak ładny :tak:

justysia niestety jestem jutro zajęta do 16tej :confused2:a żałuję, że fryzjer mnie ominie bo nie mogę już na siebie patrzeć:eek:
co do suwaka ząbkowego to musisz się zalogować i zmienić dane (dodać ząbek) i zmienić link w sygnaturze

reklama
Olivcia no szkoda że jesteś tak mało czasowa i nie możesz się ze mną zabrać ale mimo to mam nadzieję że się zjawisz;-)
Justyś i Krycha gratulacje dla waszych dziewczyn.dla Julci podwójne bo to jej ząbkowy debiut:tak::tak:
no tak laski śmigały po mieście a do drozdusi na kawusię to już nie zbłądziły:no: nu nu nu

ms.marple mam nadzieję że będę z niego zadowolona. T jak był ostatnio w sklepie to miał tyle szczęścia że spotkał faceta z takim wózkiem.ja nigdy tutaj takiego nie widziałam.podszedł,pogadał i ogólnie gościu sobie chwali.dał nawet mojemu pojeździć i T mówi że super się go prowadzi,jest podobno świetnie wyważony.także jest nadzieja że się nie zawiodę:-)

Do góry