reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Krycha moja teściojaga nie przylatuje z Markiem Ona przyleci 13 listopada na 2 tygodnie:szok:

Znaczy coś mi się ubzdurało, że przylatuje z Twoim M :eek::-D

Drozdusia, ja własnie też dziś stwierdziłam, że krzesełko Oliwci wraca jednak do łask :-):-p:-), teraz siedzi na mich kolanach jak cosik je i czasem obie jesteśmy brudne hihihihihihiihihihihi...

dzien dobry
smutny dzis dzien....
uciekam
.......
Choćbym nie wiem jak głośno krzyczała- nie wykrzyczę
Choćbym nie wiem jak długo płakała-nie wypłaczę
Choćbym nie wiem jak się starała-tego, że Cię zabrakło
światu nie wybaczę

zdrowaska dla Aniolkow
[*]

wracam 2 do pracy na tydzien pozniej 2 tygodnie urlopu i po urlopie juz na stale:-( jak ja mojego szkrabka zostawie.... cale szczescie ze to tylko 3 dni w tygodniu dwa dni po 8 godzin i jeden 6 moze przezyje :shocked2:

Camomile trzym sie dzielnie!!!!

dzieki za gratki dla Julci wszystkie przekazane:tak:

zdrowaska dla Aniolkow
[*]

wracam 2 do pracy na tydzien pozniej 2 tygodnie urlopu i po urlopie juz na stale:-( jak ja mojego szkrabka zostawie.... cale szczescie ze to tylko 3 dni w tygodniu dwa dni po 8 godzin i jeden 6 moze przezyje :shocked2:

Camomile trzym sie dzielnie!!!!

dzieki za gratki dla Julci wszystkie przekazane:tak:

Fajnie ze do pracy idziesz (z jednej strony) :)) Kurcze tez bym chciala isc ale niewiem co bym z mala zrobila ... Nie umialabym jej zostawic z obca osoba :((

krzesełko zakupione:-) takie jak ma Marta i Bożenka.no i już uczymy się jeść:-D

Załączniki

• fr.jpg
    fr.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Do góry