reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

co za dzień moje dziecię ciągle śpi:nerd: ja też bym chętnie uderzyła w kimono:-D
zamiast tego wiszę na telefonie i załatwiam wizyty u lekarzy i inne sprawy w Polsce :dry::dry: na szczęście idzie w miarę gładko:tak:

Dziewczynki mam pytanko,czy piwo Desperados z tequilą jest juz moze w Irlandii dostępne?bo Rafał się tak rozsmakowal,ze nie wiem,jak bez niego przezyje,hihihi.
nie wiem ale się rozejrzę, a kiedy wracacie?

reklama
hej!!!kurcze aga ty juz masz jakies skurcze??a ja nic!!ja juz bym chciala rodzic ale cos za dobrze sie czuje!!!pewnie sie jeszcze naczekam na mała!!jutro mam wizyte w szpitalu....nie chce mni sie tam jechac,ale coz trzeba to jade!!!
marta witaj spowrotem :) fajnie,ze juz wróciłaś!!!
pozdrowionka!

hahaha Bozenko ja spakowalam do szpitala uniwersalne spioszki i body a na wyjscie i dla chlopca i dla dziewczynki hahhah a co:):):):) nigdy nie wiadomo:)
Martus ja tak bezczelnie musze ci sie narzucic ale wiesz.....moj Andrzej juz zarosl hehehhe i ciekawa jestem czy przywiozlas nozyczki?????bo wiesz jakbys miala czas kiedys po poludniu to my chetnie na kawke ze strzyzeniem bysmy wpadli:):):):)
Agula wpadajcie ;-)daj znać na fona kiedy oki?? Bożenko byłam dzisiaj w name it i super rzeczy pokupowałam dla bąbelków hihi cały czas tam chyba dokładają bo duży asortyment mają ;-) Natinke a ty ten najgorszy czas wyczkiwania kobito sama też nie ;-)znosze tej niepewności ale mam nadzieje że jak nadejdzie tto będziemy wiedziały hahah:-D Oluś a co u Ciebie?? tęsknisz? Bo ja bardzo!:-(

martuana znowu kusisz ostatnio już kupiłam spodenki na 1-1,5 roczku:tak::-D:-D

natinke mam twój talerz, jak będę jechała do centrum to do którejś babki podrzucę:-D może jutro w szpitalu gin ci pogmera i zaczną się skurcze:-D:-D

Cześc Dziewczyny pisze tutaj pierwszy raz.Mam do was 2 pytanka.Jak w limerick lekarze podchodza do łożyska przodujacego i czy przy cesarskim cięciu może byc obecny partner.Z góry dziękuje.

Witam Cię Aniafasolka :-D!!! Strasznie mi przykro, ale zupełnie nie orientuję się w temacie... Pomóc nie mogę, ale może inne mamusie ;-)...

co za dzień moje dziecię ciągle śpi:nerd: ja też bym chętnie uderzyła w kimono:-D
zamiast tego wiszę na telefonie i załatwiam wizyty u lekarzy i inne sprawy w Polsce :dry::dry: na szczęście idzie w miarę gładko:tak:

Pyza zasła, więc do Was przyleciałam ;-)!!! Ms.Marple, już jestem w stanie sobie dokładnie wyobrazić jak Twój Bąbel musi wyglądać jak śpi na brzuszku z pupą do góry, bo to samo uskuteczniała dziś Oliwka w nocy hahahahahahahahaha - ubaw po pachy :-D:-D:-D!!! A tego załatwiania Ci nie zazdroszczę, mnie odciążyła mama, jedynie wizytę u pediatry będziemy musieli sobie zaklepać sami, ale prywatnie to chyba nie będzie problem :-p...

Dzien doberek,w koncu upaly trochę zelżaly,ale z kolei burze się szykują w Pl...Dziewczynki mam pytanko,czy piwo Desperados z tequilą jest juz moze w Irlandii dostępne?bo Rafał się tak rozsmakowal,ze nie wiem,jak bez niego przezyje,hihihi.

Zaraz sobie zapiszę nazwę i się porozglądam ;-)! Tak swoją drogą nigdy nie słyszałam o takim piwie :confused::-)...

Wpadlam powiedziec DZIEN DOBRY i znikam wczoraj mialam wkomcu meza w domu przez caly dzionek i sie troche rozleniwilam a teraz trzeba chalupke do pozadku doprowadzic
To znikam pa pa

Kurczaki, strasznie mało niedziel spędzacie razem, szkoda... Jednak rodzina w komplecie to super sprawa :tak:!!!! Heh, a co do sprzątania, to coś wiem na ten temat, też zawsze po weekendzie mam najwięcej roboty :dry:!

hej!!!kurcze aga ty juz masz jakies skurcze??a ja nic!!ja juz bym chciala rodzic ale cos za dobrze sie czuje!!!pewnie sie jeszcze naczekam na mała!!jutro mam wizyte w szpitalu....nie chce mni sie tam jechac,ale coz trzeba to jade!!!
marta witaj spowrotem :) fajnie,ze juz wróciłaś!!!
pozdrowionka!

Idź, idź, może Cię popsują tak jak mnie i albo już zostaniesz albo na dniach urodzisz hihihihihihihihihihihi...

Krycha ja do porodu gotowa.....skurczyki mnie codziennie juz lapia ale nieregularne wiec tylko czekac pozostaje.....juz mi chyba duzo nie zostalo:) no ale ze 2 tyg to bym jeszcze chciala pochodzic coby terminowe dziecko bylo jednak:)poczekamy zobaczymy....przygotowana jestem wiec to tylko kwestia czasu....
dzis znowu sie tak dziwnie czuje...ech.....chyba ten porod zaczyna za mna powoli kroczyc hahhahahah....musze sie bardzo obserwowac bo ze mna to nigdy nic nie wiadomo:):):)

dobra zycze wszystkim milego dnia
uciekam posprzatac i ugotowac jakis obiadek bo pozniej z A jade te prawko wyrobic....
tak wiec kochane jakby mnie nie bylo to sie nie martwcie....jakbym wyladowala w szpitalu napewno smska ktorejs wysle.....:)

Hahahahahahahaha, może faktycznie uda Wam się z Natinke18 leżeć razem po porodzie na jednej sali ;-), chociaż jak już czujesz poród, jak Ci po piętach depcze...

Olivca, to w takim razie czekamy na fotki z kącika Maii :-D!!!!!!!!

Ech, Martuana, dopiero teraz wypatrzyłam, że w centrum byłaś, szkoda... Zgarnęłabm Cię do siebie na coś mokrego i żeby Ci nóżki odpoczęły!!!!!! Też zaglądałam ostatnio do Name it i bardzo podobały mi się bezrękawniki, ale są za duże i chyba raczej męski, ale śliczne!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurczaki, strasznie mało niedziel spędzacie razem, szkoda... Jednak rodzina w komplecie to super sprawa :tak:!!!! Heh, a co do sprzątania, to coś wiem na ten temat, też zawsze po weekendzie mam najwięcej roboty :dry:!

No niestety powinien miec co druga niedziele wolna ale zeby ja dostac to musi sie bronic rekami i nogami a teraz po tym urlopie to juz wogole no ale takie jest zycie :-:)-:)-(

AINE moj jest smakoszem ale tego piwa to jescze tu nie widzielisy

jestem:)

Natinke no ja skurczyki mam ......i mala tak mi sie pcha w krocze ze masakra...az mnie tam kluje czasem:) no i te samopoczucie....ech.....czuje ,czuje ze idzie do mnie godzina zero.....no ale poczekac musze az cos konkretnego bedzie sie dzialo....albo beda te skurcze jakies mocniejsze albo wody odejda .....bo tak to nie mam po co jechac.....zreszta mam wizytke u GP w srode.....moze mnie zbada?kto wie.....

Martus w tygodniu jakos przyjedziemy kochana dam ci znac jeszcze pogadam z A....

dzis jedziemy po wozek jednak:) wczoraj znalezlismy w smythsie :) graco quatro de lux czy jakos tak....w wiekszosci bezowy...jest na ich stronie on line....i za 199 euro:) Andrzej go wczoraj zobaczyl i powiedzial ze dzis po pracy pojedziemy go kupic bo mu sie podoba i wszystko ma:)i gondole i wklad na zime ...zobaczcie sobie w necie:)
http://www.toys.ie/Shop_View_Large.aspx?pcode=G00309&pfix=

aaaaa i bylismy wyrobic te prawko Andrzeja i wiecie co?????????dostal je od reki:):):):) az w szoku bylam bo myslalam ze wysylaja poczta:)a jutro ubezpiecze go do mojego auta i bedzie mnie wozic hahahha a co:)
ja sie tak objadlam ze chyba pekne.....zrobilam mlode ziemniaczki z koperkiem.mloda kapustke i zapilam wszystko kefirem :) dla reszty jeszcze byla goloneczka pieczona:)....

Ostatnia edycja:
dzis jedziemy po wozek jednak:) wczoraj znalezlismy w smythsie :) graco quatro de lux czy jakos tak....w wiekszosci bezowy...jest na ich stronie on line....i za 199 euro:) Andrzej go wczoraj zobaczyl i powiedzial ze dzis po pracy pojedziemy go kupic bo mu sie podoba i wszystko ma:)i gondole i wklad na zime ...zobaczcie sobie w necie:)

widziałam jest full wypasiony, wszystkomający i chyba taki sam ma drozdusia:tak::-D

aga to nie będziesz musiała sama na porodówkę jechać:-D:-D:-D

Bozenko no wlasnie Justyna taki ma podobny......w mothercare jest za 299:)
no nie wiem czy to bedzie dobry pomysl zeby Andrzej mnie wiozl na porodowke:) wiesz jak to jest z chlopami.....hahahahha zacznie sie denerwowac moze ze to juz i zapomni drogi hahahha

reklama
Hej babeczki,dzięki za odzew na komunikat o piwie,hihi.piwko jest naprawdę smaczne,bez goryczki,bardzo tu teraz popularne,a kopie tez troszkę,bo ma 6procent,hahaha.aga,a ty przystopuj te skurcze,bo to jeszcze 4tygodnie!a ja dziewczynki przejedzona jak cholera,tesciowa gołąbki przywiozła takie swojskie,mniam!mamuśka tez obiadkami dogadza,oj kochane,ja nie wiem,jak ja potem wroce do szarej rzeczywistosci,hahaha:D a tam,poki co,korzystam,tyle mojego,a co!A,Bożenko,pytalas,kiedy wracamy:)w niedzielę 12.:)

Ostatnia edycja:
Do góry