reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

uff to był dłuuugi dzień, mimo mojego wyczekiwania na to spotkanie o mały włos spóźnilibyśmy się, bo oczywiście mój N. w ostatniej chwili soboe przypomniał ze musi jeszcze coś podpisać, na sam szpitalny parking zajechaliśmy dokładnie dwie minuty przed wizytą. Nie widziałam wcześńiej tej wiszącej kartki, że jeśli ktoś chce znać płeć dziecka to należy zapytać, miłe. No i bardzo miła pani, tak dokładnie wszystko pokazywała, nawet gdzie jest pisczel, gdzie udo, kazała mi się położyć na boku i robiła, potem znowu na plecach, kilka razy pytała czy chcę o coś zapytać, no dla mnie rewelka. No i nasza fasolka okazała się zdecydowanie fasolką :-):tak::happy2: Tak się cieszę, ze myślałam, ze przez okno odlecę hihi. Nie mam pojęcia jak ona to widziała bo nawet N. powiedział,że z takiego ułożenia dziecka nie był w stanie nic a nic zobaczyć między nóżkami hihi. Dostaliśy 5 zdjęć, mała zakrywała buzię rączką, to okrywała, jakby się z nami bawiła. Pani też stwierdziła, ze mamy bardzo aktywne to dziecko, ze juz pomału i z braku miejsca i z wieku powinno się mniej ruszać, a ta szlała jak nic. Waży 1650 gram, niestety nie było szans na zmierzenie tego wiercipiętka:)
Oki zmykam na naszą klasę zobaczyć małą Julcię. Jak ja bym już chciała być na Twoim miejscu Justyś:)

reklama
dzięki;-) ja mam fioła na punkcie zdjęc z usg! jak swoją pierwszy raz zobaczyłam, to się poryczałam!

OJEJEJ Oleńko jak się ciesze:-DA widzisz niebieskie śpioszki Ci się nie przydadzą hehhe:-)Ale frajda nie??gratulacje jeszcze tylko czekać kiedy się urodzi:));-)i pełnia szczęścia:-D No a tera:-Dz czekamy co tam u Aguli siedzi:-D

OJEJEJ Oleńko jak się ciesze:-DA widzisz niebieskie śpioszki Ci się nie przydadzą hehhe:-)Ale frajda nie??gratulacje jeszcze tylko czekać kiedy się urodzi:));-)i pełnia szczęścia:-D No a tera:-Dz czekamy co tam u Aguli siedzi:-D

eee tam sie nie przydadza, a dziewuszka w niebieskim nie moze? Gorzej jak ma sie rozowe a okazuje sie ze chlopak bedzie!:-D

Olivca gratuluje, szczerze mwoic tez chyba jednak chcialobym miec dziewuszke....Jako druga oczywiscie. .no i ja tez chce zdjecia usg!
No a u Aguli musi byc chlopak bo co to tak same dziewuchy???

eee tam sie nie przydadza, a dziewuszka w niebieskim nie moze? Gorzej jak ma sie rozowe a okazuje sie ze chlopak bedzie!:-D

Olivca gratuluje, szczerze mwoic tez chyba jednak chcialobym miec dziewuszke....Jako druga oczywiscie. .no i ja tez chce zdjecia usg!
No a u Aguli musi byc chlopak bo co to tak same dziewuchy???
Gaston niestety jesteś niewtajemniczona:-Dtrudno byłoby ubrać dziewczynkę w niebieskie śpioszki w autka i traktorki:);-)a takie właaśnie kupiłyśmy:):tak:

no dokładnie, te co kupiłyśmy są w śliczne autka i na wszystkim, na czapeczce,śpioszkach,buciczkach te same emblematy, więc przechodzą do Marty, a ja myślę, że nie będę jak irisch mom i jeśli tylko znajdę inne kolorki to jak najmniej różowego hihi

widze ze nie tylko ja mam kłopot z autem, :baffled:byłam wczoraj w serwisie bo częsci do skrzyni biegów sie nie kupi w sklepie:no: i powiedzieli ze 350euro naprawa:szok: i powiedział mi nazwe tej czesci a mój brat jest mechanikiem i powiedział ze to nie jest to co chcieli mi wcisnąć :no:no i niestety część musze sciągnąć z Polski:baffled:

reklama
Hej, hej mamuśki :-)!!! Aleśmy się przewietrzyły z Camomile :tak:!!! Narobiłyśmy kilometrów, że ho ho... Jednak w towarzystwie to dużo się chce i dużo można :-D!!!

Olivca, jupi, kolejan dziewuszka hihihihi... No chyba, że Wam Maleństwo zrobi jeszcze niespodziankę ;-)!

Do góry