reklama
K
krycha
Gość
Ja już też pooglądałam fotki i muszę stwierdzić, że Julcia jest wręcz urocza !!! Udała się rodzicom !!! Justysia21, czekamy na opis co i jak tylko siły zbierz!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
natinke18
Fanka BB :)
ale sliczna ta Juleczka!!!jest naprawde słodka jeszcze raz gratulacje !!!
Witaski ;-)Piękna dzisiaj pogodaJa dzisiaj z siostr;-)ą byłyśmy na mieściemiałyśmy fajniusi dzionek no i zakupki udane ale jestem zmęczona ale tak pozyt;-)ywniei czuje się takaaaaaaaaaa zrelaksowana) Justyś ale Ci się CUDEŃKO udało hehehA teraz czekamy na wiadomości od Oleńki
beakta
Mammy of boys & girl
Ja tez podgladnelam mala Julcie
alex2339
Fanka BB :)
No ja juz w domciu jestem
Ja tez juz podgladnelam male cudenko JUSTYNKI ale to tak mozliwe zeby tak szybko za szpitala wyjsc ?
OLIVCA jak tam u ciebie bedzie wkoncu fasolka czy lodyszka ?
Ja tez juz podgladnelam male cudenko JUSTYNKI ale to tak mozliwe zeby tak szybko za szpitala wyjsc ?
OLIVCA jak tam u ciebie bedzie wkoncu fasolka czy lodyszka ?
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
A ja nie widzialam, bo nie mam Justysi na NK...:-(
Alex - to bardzo mozliwe - ja ostatnio obrocilam w 12 godzin
Alex - to bardzo mozliwe - ja ostatnio obrocilam w 12 godzin
reklama
A ja dziewczyny wkurzona jestem, bo wszystko wskazuje na to, ze trafiliśmy na mechanika naciągacza! i to strasznego naciągacza!nie znaliśmy tu żadnego, więc Rafał znalazł jakiegoś w necie i pojechał.Auto jest po przeglądzie, ale chcieliśmy tak dla pewności sprawdzić.Za głupią wymianę dętki gościu chciał 300 euro, a za akumulator też kilkaset!Rafała coś tknęło i pojechał do Hallfordsa, gdzie mu powiedzieli:,a co chcesz wymieniać? przecież to dobry akumulator!'. No w szoku jestem! dobrze,że nie zrobiliśmy u niego wszystkich tych rzeczy, które niby były do zrobienia.No ale za samą "wizytę" zabuliliśmy i to ostro. człowiek się uczy na błędach....kurna teraz 10 razy sprawdzimy, zanim pojdziemy do jakiegoś "fachowca".