reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:)
witam sie :) dzis juz piatek i kolejny tydzien z glowy:)znaczy sie do przodu hehehe
ja dzis do crescentu jade:)normalnie przez ten szpital na odwyku bylam hehehhehe i trzeba nadrobic:)
milego dnia i moze zaswieci dzis troszke sloneczka????????
papatki

reklama
wow Camomile to faktycznie masz fajniutko z tym spaniem? Co jadłaś albo co robiłaś szczególnego jak byłaś w ciąży,że masz takiego śpioszka? moze mam jeszcze szanse hihi bo tez lubie sobie długo pospac

No Kochana! Tak mają tylko wybrani:-D A tak poważnie to w ciaży kładłam się spać koło 22 a wstawałam koło południa(mój R pracuje na popołudniową zmianę i śpi do 12 więc my się z nim solidaryzujemy):tak:
Poza tym Igorek jest niedzielny więc może to też ma wpływ:confused::sorry2:

O rany! Koc na buzie sobie naciąga!!!!:szok:

Dzien dobry ja to chyba pierrwszy raz tak szypko na nogach:tak:no ale nic zaraz sniadanko i szybka akcja w Limwrick a potem znowusamiusia w domciu:-(do napisania puzniej

Dzien dobry ja to chyba pierrwszy raz tak szypko na nogach:tak:no ale nic zaraz sniadanko i szybka akcja w Limwrick a potem znowusamiusia w domciu:-(do napisania puzniej

No widzę, że nie tylko ja ubolewam nad samotnością:-( Ja nawet w weekendy większość czasu spędzam tylko z dzieckiem:dry:

Dzień dobry mamusie!!! Witam się w ten, może, słoneczny piątek i udanego dnia życzę!!! Olivca, chwal się jak tam na wizycie było ;-)

mamy jutro jechać na grilla:baffled: ale chyba będzie in door:-D:-D:-D

Jeśli wierzyć pronozie pogody to jutro ma być ładny dzień...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
hej dziewczynki jestesmy juz w domku serdecznie dziekuje za gratulacje jeszcze was nie nadrobilam ale nadrobie w wolnej chwili...... fotka Julci jest juz na nk wiec tam mozecie ja podziwiac :p:p:p hihiihih pozniej wam wszystko opisze
czujemy sie swietnie :)
aha zamowionko z avonu zlozone mam niezawodnego mezusia Gosia twoje tez zamowionko zloze :)

Do góry