reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzięki zaproszenie przyjęte;-)Świetne fotki:) Następny mężuś który do baranków się nie zalicza czyli witaski w klubie łysolków:-D hihihi ale my to za to mamy tyyyyyyyyyyle miejsca do całowania hehhe:-D

:-Da jak! łysina górą!!:-D mój to zawsze powtarza, że łysi mają więcej testosteronu, coś w tym jest!:-D

CAMOMILE, takie wieści aż się przyjemnie czyta:-) oby tak dalej!!

reklama
Halo, halo, jest tu kto??????

Camomile, no no no niezły wynik :-)!!!!!! Duży chłop, goni Bąbla Ms.Marple hehehehehe... Spacer jutro aktualny?

Jak najbardziej:tak: Napisz tylko o której żebym zwlokła sie odpowiednio wcześnie z lozka:-D

Hmm... No wiesz, nie ma jutro żadnego spędu u żadnej z mamusiek, a przynajmniej ja o takim nie wiem, więc na spacerek możemy się wybrać może tak koło14.00 tym razem, co Ty na to????

Gastone, dobranoc... Może ten lek pomoże Ci się wyspać!!!!

Ok. Mam nadzieję że się wyrobimy;-) Dziś wstaliśmy z ciężkim bólem koło 12. Potem obiad i ledwo zdążyłam na 15 do Health Centre:-D W takim razie gdzie się spotykamy?? Przy tesco??

Ok. Mam nadzieję że się wyrobimy;-) Dziś wstaliśmy z ciężkim bólem koło 12. Potem obiad i ledwo zdążyłam na 15 do Health Centre:-D W takim razie gdzie się spotykamy?? Przy tesco??

Jasne!!! Korzystaj, że możesz pospać, mi już tylko marzenia zostały... Nawet przy naszych dyżurach i tak muszę się szybko zwlec z wyra, bo Pyza domaga się cyca, o!!! A mój mąż śpi sobie spokojnie czasem do 10.00 :dry:...

wow Camomile to faktycznie masz fajniutko z tym spaniem? Co jadłaś albo co robiłaś szczególnego jak byłaś w ciąży,że masz takiego śpioszka? moze mam jeszcze szanse hihi bo tez lubie sobie długo pospac

reklama
Do góry