reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justysia, ogromne gratulacje!!!

ps. dziewczyny, ja jestem chyba jakiś forumowy matoł! chciałam Justysi jakoś na kolorowo pogratulować i nie umiem zmienić rozmiaru czcionki i koloru! klikałam tam na górze w opcjach, wybrałam jak trzeba i nic! eeeee...
NIE martw się ja mam męża informatyka a dzisiaj Olcia mi pokazała jak mam kolorować hehh:-D

reklama
Justysia - ogromne gratulacje..
images

Teraz to juz chyba moja kolej :|

NIE martw się ja mam męża informatyka a dzisiaj Olcia mi pokazała jak mam kolorować hehh:-D

:-D ja też mam męża informatyka! ale czasami mi aż głupio mu zawracać d... takimi pierdołami:zawstydzona/y::-D jeżeli chodzi o forum, to wykorzystuję naszą krychę:-D:-D

KASIA,czekamy, czekamy;) na rozpakowanie:)oj, będzie imprezka na forum..;)

Dziewczyny, a jak w ogóle Justysia się czuje? macie jakieś wieści? jak zniosła poród?

martuana, wysłałam Ci zaproszenie na nk, nie wiem, jak to się stało, że Cię do tej pory nie mam:szok: znalazłam w znajomych Agi,mam nadzięję,że to o Ciebie chodzi i nie wysłałam komuś innemu:-D

Dziewczyny, a jak w ogóle Justysia się czuje? macie jakieś wieści? jak zniosła poród?

martuana, wysłałam Ci zaproszenie na nk, nie wiem, jak to się stało, że Cię do tej pory nie mam:szok: znalazłam w znajomych Agi,mam nadzięję,że to o Ciebie chodzi i nie wysłałam komuś innemu:-D
Dzięki zaproszenie przyjęte;-)Świetne fotki:) Następny mężuś który do baranków się nie zalicza czyli witaski w klubie łysolków:-D hihihi ale my to za to mamy tyyyyyyyyyyle miejsca do całowania hehhe:-D

reklama
JUSTYS21 Gratulujemy szczęśliwego porodu i życzę szybkiego powrotu do używalności;-)

A my dziś na bilansie byliśmy. Maly wazy już 7.3kg. Duuużo ponad normę:-p Poza tym wszystko jest lux:tak:

Do góry