NIE martw się ja mam męża informatyka a dzisiaj Olcia mi pokazała jak mam kolorować hehhJustysia, ogromne gratulacje!!!
ps. dziewczyny, ja jestem chyba jakiś forumowy matoł! chciałam Justysi jakoś na kolorowo pogratulować i nie umiem zmienić rozmiaru czcionki i koloru! klikałam tam na górze w opcjach, wybrałam jak trzeba i nic! eeeee...
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Justysia - ogromne gratulacje..
Teraz to juz chyba moja kolej :|
Teraz to juz chyba moja kolej :|
NIE martw się ja mam męża informatyka a dzisiaj Olcia mi pokazała jak mam kolorować hehh
ja też mam męża informatyka! ale czasami mi aż głupio mu zawracać d... takimi pierdołami jeżeli chodzi o forum, to wykorzystuję naszą krychę
KASIA,czekamy, czekamy na rozpakowanieoj, będzie imprezka na forum..
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no jestem
justys gratuluje na forum choc juz smska wyslalam
justys gratuluje na forum choc juz smska wyslalam
beakta
Mammy of boys & girl
No prosze, pare godzinek nie ma mnie na forum a tu taka niespodzianka.....
GRATULACJE JUSTYSIA....
GRATULACJE JUSTYSIA....
natinke18
Fanka BB :)
Ja chyba jako ostatnia skladam ogromne GRATULACJE DLA SZCZESLIWYCH RODZICÓW!!!!:-)
Dziewczyny, a jak w ogóle Justysia się czuje? macie jakieś wieści? jak zniosła poród?
martuana, wysłałam Ci zaproszenie na nk, nie wiem, jak to się stało, że Cię do tej pory nie mam znalazłam w znajomych Agi,mam nadzięję,że to o Ciebie chodzi i nie wysłałam komuś innemu
martuana, wysłałam Ci zaproszenie na nk, nie wiem, jak to się stało, że Cię do tej pory nie mam znalazłam w znajomych Agi,mam nadzięję,że to o Ciebie chodzi i nie wysłałam komuś innemu
Dzięki zaproszenie przyjęte;-)Świetne fotki Następny mężuś który do baranków się nie zalicza czyli witaski w klubie łysolków hihihi ale my to za to mamy tyyyyyyyyyyle miejsca do całowania hehheDziewczyny, a jak w ogóle Justysia się czuje? macie jakieś wieści? jak zniosła poród?
reklama