reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hello!ola ja myslalam,ze ty jeszcze smacznie spisza,a ty podjadasz od samego ranka!!!napisalam ci smska :)
AGA dobrze,ze wszystko w porzdku z dzidzia,szkoda tylko,ze nadal nie wiesz czy masz syneczka :) MIEGO DNIA!!

reklama
:szok:
wy dzisiaj o takim swoim tłuszczyku, a ja dorwałam się do swojskiego-kupnego smalczyku z mięskiem i cebulką-z trzy lata tego nie jadłam i moje podniebienie się rozpływało, a że pójdzie w boczki...no cóż, niech wiedzą wszyscy że łasuch ze mnie i już:) To do juterka, takiego realnego juterka.
Ma:szok:rta mam nadzieję ze zostało Ci troszkę ciacha, tak na spróbowanie hihi;-)
HAHAHA :-D Olcia smalczyk to ja przerobiłam jakiś tydzień temu zresztą nawet Ci mówiłam:-) A łasuch ze mnie taki jak z Ciebie ;-)Bo jak jestem u Ciebie to z kuchni i lodówki nie wychodzimy:-DRAZEM LEPIEJ SMAKUJE:)A co tam boki mi się dzisiaj śniło że po urodzeniu schodziło mi 2 kg. tyg. i i tak było mi zle:-DCHYBA TRUDNO MI DOGODZIĆ;-)Ale kupiłam sobie świetną skakankę (nie ma nic lepszego tym bardziej że moge się z dziewczynami moimi przy okazji ścigać w skakaniu a tłuszczyk będzie schodził) w sypialni przyżądy do ćwiczeń już czekają jeszcze stepter z Polski musze przywieść co by za bardzo się nie stęsknił:-)ale teraz na pewno kupie sobie wage:-Dale tuż tuż przed porodem co by mnie jeszcze nie straszyła:-D;-) A co do ciacha jasne że przyniose:-)jak by mogło być inaczej:tak: A I SZCZERZ:tak:E ŻAL MI CIĘ GASTON MNIE BOLAŁY NA POCZĄTKU CIĄŻY WSZYSTKIE ZĘBY MYŚLAŁAM ŻE ZEŚWIRUJE JAKIEŚ ZAPALENIE I W DODATKU TO CO MOGŁAM BRAĆ TO NIE DZIAŁAŁO KOSZMAR:-(ALE PO JAKIMŚ CZASIE I ZAŻYWANIU WITAMIN PRZESZŁO:tak:MOŻE TOBIE PRZEJDZIE SZYBCIEJ:tak: AGA CAŁUSKI I SZKODA ŻE NIE WIEMY ŻE SIUSIAKA MAMY:-(ALE NASTĘPNYM RAZEM;-)

dzieńdoberek
widzę, że zaczynamy od kuchni;-):-D:-D:-D
a mi taki żarłok się włączył, że szok a wy tu takie historyjki o smalczyku:cool2: jeszcze jakoś się trzymam--ale muszę jakoś tego tasiemca uspokoić:baffled:

a w ciąży nie miałam żadnych zachcianek i o piątej też nie wstawałam jeść ani w nocy
jadłam to co zwykle, nawet się dziwiłam że tak nic:nerd:

Ostatnia edycja:
hejo, słoneczko się nam pokazało-odpukać!!!

Gastone, dajesz jakoś radę?

Hej ciężarówki, fajnie, że Wam apetycik dopisuje:-D Super się czyta, jak o tym piszecie, hihihi:-D aż ślinka cieknie!...

Bożenko a masz tea czerwoną??ona dużo mi pomogła:))
a będziesz dzisiaj u olci?
mam różne herbatki ale ten głód to w głowie siedzi:szok::-D:-D
niestety nie będę u olivci, dzisiaj zalegam w domu:dry:
a co tam u justysi słychać? i nie wiecie babki czy składać zamówienie na avonki, czy nie bo nie wiem co robić :baffled:

hej ja juz jestem w domku więc wpadajcie. Oj, szkoda Bożenko, ze Cię nie będzie. Gosia mi mówiła, ze jeśli Justyna nie zdąży złożyć zamówienia teraz to na pewno za 2 tygodnie więc myślę że składać.

reklama
Czesc mamusie
OLIVCA strasznie cie przepraszam ale nie bede dzisiaj u ciebie bo moj M dostal na jutro 3-4 godzinki wolnego zebysmy mogli jutro do miasta na zakupy pojechac dlatego dziaiaj ma troche roboty w pracy i nie moglby sie nawet na chwile wyrwac zeby mnie podrzucic:no:Strzasznie cie przepraszam bo naprawde mialam ochote dzisiaj was wkoncu odwiedzic:tak:

Do góry