reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam!!! Ja jak zwykle bez szczegółów, ale zdradzę Wam, że Justysia21 w tą noc urodziła, w końcu, Juleczkę :-D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justysia21, jeszcze raz gratuluję :tak:, teraz czekamy na zaproszenie żeby poznać Twoje szczęście osobiście, a póki co jakaś fotka by się zdała!!! Chyba, że już coś jest na NK, muszę sprawdzić ;-)...

Ms.Marple, gratulację, również, dla Bąbla!!!!! Teraz doglądaj kolejnego ;-)!!!

Miłego dnia życzę mamusie i spadywuję :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
justysia gratulacje mamusiu!!!!!

a tak przy okazji to brzuchatki proszę się zdeklarować czy chcecie, żeby was odwiedzić w szpitalu (po porodzie) bo różnie to bywa czasem mamusie są chcą towarzystwa a czasem chcą odpoczywać w każdej wolnej chwili
plisss

Justynko gratulacje!!!Caluski dla malej Juleczki od ciut wiekszej Juleczki!;-)
Dzien dobry moje panie!
Bozenko tak jak Ola pisala Justynka chciala zamowienie skladac wczoraj...no ale nie dala rady chyba.Ale ja juz jej swoje wyslalam zeby pozniej sie niezapomniec;-)
A moja Jula musze sie pochwalic coraz wiecej slowek lapie z dnia na dzien,no moze nie wymawia ich prawidlowo ale juz probuje np:
Kolanka-kankanka hahahaha
Ale normalnie caly czas nadaje a kloci sie ze wszystkimi strasznie:baffled:
Milego dnia babeczki

Czesc mamusie
OLIVCA strasznie cie przepraszam ale nie bede dzisiaj u ciebie bo moj M dostal na jutro 3-4 godzinki wolnego zebysmy mogli jutro do miasta na zakupy pojechac dlatego dziaiaj ma troche roboty w pracy i nie moglby sie nawet na chwile wyrwac zeby mnie podrzucic:no:Strzasznie cie przepraszam bo naprawde mialam ochote dzisiaj was wkoncu odwiedzic:tak:
Alex nic się nie martw, ja jestem w domku całymi dniami więc kiedy tylko wam pasuje to wpadaj, niestety juro mm wizytkę w szpitalu, wyczekiwaną ogromnie zresztą bo musimy się wreszcie dowiedzieć czy to faktycznie nasza fasolka czy fasol ;))

GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMCI I JULECZKI:))DUŻO ZDRÓWKA:) A BOŻENKO TWOJEMU BĄBELKOWI TEŻ GRATULUJE ZĄBECZKA:tak: I CO DO ODWIEDZANIA W SZPITALKU TO JAK TYLKO DO NIEGO TRAFIE MOŻESZ MNIE NAWIEDZAĆ NO I WSZYSTKIE:-DOCZYWIŚCIE BO NIE ZNOSZE SZPITALI I BEZCZYNNOŚCI A ODPOCZNE PO ŚMIERCI HEH;-) A TO ŻE JULCIA WSZYSTKICH PRZEGADA TO JA TO PIERWSZA MÓWIŁAM:)))MĄDRA Z NIEJ DZIEWCZYNKA:)

Justys OGROMNE GRATULACJE !!!!! ZDROWKA ZYCZYMY I WYTRWALOSCI I CIERPLIWOSCI W MATKOWANIU!!! HIH
Ja juz po dentyscie.Wiec na szczeacie nie jest to zaden stan zapalny!!Pani doktor zrobila zdjecia i nic sie nie dzieje, chyba zab mi tak dokuczl, zobaczymy.W kazdym razie zeba otyworzyla, dziura jak stodola, narazie zatrula i za dw tygodnie zobaczymy.Bol mnie narazie nie neka, delikatnie gdzies tam daleko ale mysle ze zab sie truje.Ale znieczulenie zeszlo i glowa mniepobolewa wiec ide sie polozyc kobitki..:baffled:
Apropo bolu glowy ALEX bylas na tym przeswietleniu czy nie???

reklama
Justysia, ogromne gratulacje!!!

ps. dziewczyny, ja jestem chyba jakiś forumowy matoł! chciałam Justysi jakoś na kolorowo pogratulować i nie umiem zmienić rozmiaru czcionki i koloru! klikałam tam na górze w opcjach, wybrałam jak trzeba i nic! eeeee...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry