Ależ mnie wzieło dzisiaj na gotowaniebyła u mnie koleżanka i siedziałyśmy w kuchni i że nie umiałam usiedzieć wzieło mnie i ugotowałam kapustkę młodą upiekłam udeczka do tego kluseczki tyle że bez sosiku ale pomaszczone skwarkami bez rosołku się nie obyło hehe a dziewczynki zażyczyły sobie kopytka no to dostały ;-) a w piekarniczku piekło się ciacho a tu masz mężusia jeszcze nie ma :-(ale jak przyjdzie to napewno od stołu nie odejdzieTYLE TYLKO ŻE WSZYSTKO MOŻE PYSZNIUTKIE ALE JA BYM WOLAŁA JAK BY MI TO KTOŚ UGOTOWAŁ Z PEWNOŚCIĄ LEPIEJ BY MI SMAKOWAŁOtak to jest z babami w ciążyzawsze im żle;-)
reklama
Ależ mnie wzieło dzisiaj na gotowaniebyła u mnie koleżanka i siedziałyśmy w kuchni i że nie umiałam usiedzieć wzieło mnie i ugotowałam kapustkę młodą upiekłam udeczka do tego kluseczki tyle że bez sosiku ale pomaszczone skwarkami bez rosołku się nie obyło hehe a dziewczynki zażyczyły sobie kopytka no to dostały ;-) a w piekarniczku piekło się ciacho a tu masz mężusia jeszcze nie ma :-(ale jak przyjdzie to napewno od stołu nie odejdzieTYLE TYLKO ŻE WSZYSTKO MOŻE PYSZNIUTKIE ALE JA BYM WOLAŁA JAK BY MI TO KTOŚ UGOTOWAŁ Z PEWNOŚCIĄ LEPIEJ BY MI SMAKOWAŁOtak to jest z babami w ciążyzawsze im żle;-)
Podziwiam:-) Mąż ma z Tobą dobrze;-) Mi w ciąży tylko piec ciasta się chciało Chociaż i teraz wolę ciacho upiec niż przy mięsie siedziec. Taki ze mnie łasuch
Igorek tak się właśnie zesikał, że w szoku jestem Pielucha, która do 12 godzin powinna być teoretycznie sucha totalnie przepuściła po 4 godzinach. Wszystko mokre
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku usg nie bylokolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg: to tyle
pozdrawiam i zycze milego wieczoru
aaaa justysie nawiedzilam ale nic sie nie dzialo czeka dalej rozwarcie na 2 palce ale skurczow brak obiecala ze jak cos to ktorejs da znac
ja dopiero teraz pisze bo czasu braklo
a wiec my po wizycie.wszystko w porzadku usg nie bylokolejna wizyta za 5 tygodni czyli 26 czerwca w szpitalu i wtedy to juz chyba zrobia porzadnie usg: to tyle
pozdrawiam i zycze milego wieczoru
aaaa justysie nawiedzilam ale nic sie nie dzialo czeka dalej rozwarcie na 2 palce ale skurczow brak obiecala ze jak cos to ktorejs da znac
K
krycha
Gość
!!! Camomile, cieszę się, że Wam smakował schabik :-)!!! A oto przepis dla zainteresowanych ;-): schabik pokroić na kotlety i go porozbijać, posolić i popierzyć następnie posypać półtalarkami surowej cebuli, posypać tartym serem (ilość sera wg gustu ) i rozsmarować na tym majonez, dość sporo!!! I do piekarnika na 40 minut w 180 st. - smacznego!!!!!!!!!!! Jako ciekawostkę napiszę Wam jeszcze, że piersi z kurczaka lub z indyka robione w ten sposób są równie wyśmienite i słyszałam, że niektórzy pieką też tak rybkę
Bardzo miło spędziłam dziś z Wami dzień dziewczyny, dzięki
Ta pani juz tam nie pracujeJa byłam u dentysty na Cornmarket Tower Dental Pratic( wejscie jak na parking smochodowy, 2 pietr, w budynku tym samym co Klub Iocn)Robert St. tel. 061417566
Przyjmuje tam tez polska dentystka Kamila Trofimiuk mozna sie umowic do niej lub irlandczyka ale ta pani pyta sie czy leczyc czy zakladac lekarsto i dokonczyc leczenie mozna w polsce. Ja za leczenie 1 zeba kanałowo zapłaciłam 500 euro.
Jestem jutro zarejestrowana ale do babki.Moj maz u niej byl i jest zadowolony.Mloda kobitka.a Gaston na śmierć zapomniałam że w polskiej klinice tu w Limerick jest dentysta, i taaaaaaaaki przystojny że szczęki nam opadły, wiem że było sporo osób do niego więc może dobrze robi...
Cierpie dziewczynki i podejrzewam albo pocetki zapalenia okostnej albo silne zapalenie dziasel.Dodam ze mam problemy z odslonietymi szyjkami , w pazdzierniku bylam us swojego dentysty, zrobil mi zeba, ktory doi etgo jeszcze mnie nawalal i mowil ze jeszcze jakis caas bede miala wszytsko nadwrzliwe.Wiec myje zeby pasta specjalna, pluszcze szalwia, specjalnym plynem i smaruje zelem.I dzis dostalam juz takiego bolu ze nawet nie potrafie go zlokalizowac..Boli mne az ucho..Pomagaja zimne kompresy.Jutro zobaczymy mam nadzieje ze przetrwam jakos noc..Narazie pomaga naproxen.A doda jeszcze ze w ciazgu pol roku odlozyl mi sie okropny kamien i mysle ze to moze byc przyczyna, bo przy odslonietych szyjkach kamien jak sie dostanie moze dojsc do zapalenia.A jak sie czuje? o tak:
!!! Camomile, cieszę się, że Wam smakował schabik :-)!!! A oto przepis dla zainteresowanych ;-): schabik pokroić na kotlety i go porozbijać, posolić i popierzyć następnie posypać półtalarkami surowej cebuli, posypać tartym serem (ilość sera wg gustu ) i rozsmarować na tym majonez, dość sporo!!! I do piekarnika na 40 minut w 180 st. - smacznego!!!!!!!!!!! Jako ciekawostkę napiszę Wam jeszcze, że piersi z kurczaka lub z indyka robione w ten sposób są równie wyśmienite i słyszałam, że niektórzy pieką też tak rybkę
A te jeszcze o jedzeni gadaja a nic przelknac nie moge
K
krycha
Gość
Oj, Gastone, strasznie mi przykro, że tak cierpisz !!! Oby jutro szybko nastało...
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Gastone wspolczuje bolu:-(Oby jak najszybciej udalo sie to wyleczycPa dziewczynki do juterka
wy dzisiaj o takim swoim tłuszczyku, a ja dorwałam się do swojskiego-kupnego smalczyku z mięskiem i cebulką-z trzy lata tego nie jadłam i moje podniebienie się rozpływało, a że pójdzie w boczki...no cóż, niech wiedzą wszyscy że łasuch ze mnie i już To do juterka, takiego realnego juterka.
Marta mam nadzieję ze zostało Ci troszkę ciacha, tak na spróbowanie hihi;-)
Marta mam nadzieję ze zostało Ci troszkę ciacha, tak na spróbowanie hihi;-)
Cytrusku ja jakbym mogła to podjechałabym już po Ciebie bo i tak spania nie mam. A jeszcze kilka dni temu mówiłam, że te wszystkie zachcianki ciążowe to kobiety sobie wymyślają bo w tym stanie można sobie pofolgować i tylko tyle:-), dopóki nie dostałam spazm na widok koli a dziś o 5.20 zeszłąm do kuchni zagrzać sobie cienkie paróweczki z bułką i masełkiem, no szaleństwo totalne, ale wierzcie mi gdybym tego nie zrobiła no nie przeżyłabym.... Aż się boję co będzie późńiej
reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
nooooo Olivka widze ze zachcianki daja ci ladnie znacja jak dotychczas specjalnych nie mam....i oby tak pozostalo
milego dnia
nooooo Olivka widze ze zachcianki daja ci ladnie znacja jak dotychczas specjalnych nie mam....i oby tak pozostalo
milego dnia