reklama
alex2339
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny pogoda byle jaka ale trzeba sie przezwyczaic ze sloncem w tym kraju nie mozna sie nacieszyc
BEAKTA sliczne sa te twoje kwiatuszki;-)
Moj synek coraz chetniej siada na kibelek( bo na nocniczek to wogole nie chce ) i coraz wiecej mowi no wkoncu chyba jestesmy na dobrej drodzie
zeby mu sie tylko nie odwidzilo
BEAKTA sliczne sa te twoje kwiatuszki;-)
Moj synek coraz chetniej siada na kibelek( bo na nocniczek to wogole nie chce ) i coraz wiecej mowi no wkoncu chyba jestesmy na dobrej drodzie
zeby mu sie tylko nie odwidzilo
justysia21
Elfikowa mama :D
ale tu cisza jojojojoj.... Krycha mam otrivin dla doroslych i jego sobie zaaplikowalam hihihi ale dzieki za troske no to jeszcze sie tylko witam i zmykam... milego dzionka
K
krycha
Gość
Beakta, Ty to masz cierpliwość :-), ale efekt bomba!!!!!!! Alex2339, no to super !!!!! I od razu Młody na kibelek skoczył ... Justysia21, pamiętam jak miałam katar, jak Pyza miała zaledwie dwa tygodnie - koszmar i nikomu nie polecam!!! trzeba to paskudzwto odrazu zwalczać!!!!!
Heh, my już po spacerku, w deszczyku, a tu teraz takie piękne słonko się przebija ... Pech jakiś, no!
Heh, my już po spacerku, w deszczyku, a tu teraz takie piękne słonko się przebija ... Pech jakiś, no!
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
natinke18
hajka!!juz jestem!!lot minął nam spokojnie,domi praktycznie cala podroz przespal kurcze jak tu pogoda okropna brrrr....w polsce takie sloneczko piekne!!!papa
aga_irlandia
witaj natinke wsrod aury jesiennej trzeba bylo nam troche tego slonca w walizce przywiezc
justysia21
Elfikowa mama :D
Hej Natinke
mikimauro
dzień dodry mamusie!!!!!!!!!!!!, ale pogoda , wieczna jesień, masakra:---(
reklama
aga_irlandia
nie ma jeszcze oli??????
no nic zajrze pozniej co tam u niej w szpitalu slychac bylo
no nic zajrze pozniej co tam u niej w szpitalu slychac bylo