Dokladnie mam to samo, tylko ze my sie nie patyczkujemy i wzywamy garde.Poza tym, ostatnio jak ta depresyjna kobieta przyszla o 24 walila w drzwi jka juz spalismy i przyszla sie wydzierac w amoku ze to nie jej dzieci i czemu moj maz nie przyszedl odrazu do niej tylko na policje zadzownil, a jej syn boi sie ze do wiezienia pojdzie to moj maz powiedzila, nie interesuje mnie to, janie bede chodzil po domach tak jak ty i walil w drzwi o 24 , po to bys wydzierala sie na mnie i mowila ze to nie twoje dzieci? Juz raz bylem u ciebie i wystarczy. (byla sytuacja , kiedy bylam w 9 miesiacu ciazy, juz na dniach mialam rodzic, stoje w lazience a tu nagleprzez otwarte okno balon z woda wpada i malo nie urodzilam ze strachu.Zadzwonilam do meza i on wsciekly przyszedl i wlasnie tam poszedl a ona beszczelnie mowi ze ze to nie jej dzieci a u niej w ogordzie chyba z 20.)W kazdym razie powiedzial ze bedzie na policje odrazu dzownil bo policja jest od tego by wyjasniac spory a on sobie nie zyczy zaklocania ciszy noocnej.I trzasnal jej drzwiai przed nosem.A i ona jeszcze mowi ze nie wiem z jakiego kraju jestes .. i chciala cos jeszcze pwoiedziec a moj maz na to L nie twoja sprawa, jeszcze cie o razism oskarze, a baba sie zmknela.Ech dobrzze ze mam meza wyszczekanego heheh
reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
masakra Nigdy niewiesz na kogo trafisz, moze rodzice jeszcze gorsi od dzieciakow.No ale zobaczymy co bedzie tego lata.Bo jakos nie chcialoby mi sie znowu przeprowadzac.
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
Ufff, dopiero doczytałam, coś mi dziś BB szwankowało i nie chciało w ogóle wejść to się obraziłam!!!!! Ale już mi przeszło !!!!!!! To się dziewczyny macie z tymi dzieciakam !!! Takie zachwanie jest poniżej krytyki !!!!!!!!!! Nie zazdroszczę ...
beakta
Mammy of boys & girl
Hej. A ja w taka pogode dzis prawie caly dzien lepilam kwatki z akrylu :-)...tak w ramach praktyki oblepilam sobie telefon, Klaudi telefon i zapalniczke ....
aaa moja bratowa dzis wyszla do domu....miejmy nadzieje ze szybko tam nie wroci:-)...jak dorwe aparat to wam pokaze ale brat mi go swisnal wiec moze jutro mi sie uda;-)
aaa moja bratowa dzis wyszla do domu....miejmy nadzieje ze szybko tam nie wroci:-)...jak dorwe aparat to wam pokaze ale brat mi go swisnal wiec moze jutro mi sie uda;-)
justysia21
Elfikowa mama :D
Beakta przynajmniej podszlifowalas umiejetnosci a ja sie chyba kataru nabawilam po tym deszczu normalnie mi sie z jednej dziurki jak z kranu leje... trza jakies witaminki lyknac
K
krycha
Gość
Bry!!!!! Deszcze, bleee, a miało dziś nie padać !!!!
Możesz sobie zastosować Otrivin dla dzieci ;-) - nie będzie Cie tak męczył i szybciej się pozbędziesz tego kataru!!!!!!
Olivca, czekamy na relacje z Maternity !
a ja sie chyba kataru nabawilam po tym deszczu normalnie mi sie z jednej dziurki jak z kranu leje... trza jakies witaminki lyknac
Możesz sobie zastosować Otrivin dla dzieci ;-) - nie będzie Cie tak męczył i szybciej się pozbędziesz tego kataru!!!!!!
Olivca, czekamy na relacje z Maternity !
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Czesc dziewuszkiale pogodaKolejny dllllllllugi dzien nudow
reklama
beakta
Mammy of boys & girl