reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dokladnie mam to samo, tylko ze my sie nie patyczkujemy i wzywamy garde.Poza tym, ostatnio jak ta depresyjna kobieta przyszla o 24 walila w drzwi jka juz spalismy i przyszla sie wydzierac w amoku ze to nie jej dzieci i czemu moj maz nie przyszedl odrazu do niej tylko na policje zadzownil, a jej syn boi sie ze do wiezienia pojdzie to moj maz powiedzila, nie interesuje mnie to, janie bede chodzil po domach tak jak ty i walil w drzwi o 24 , po to bys wydzierala sie na mnie i mowila ze to nie twoje dzieci? Juz raz bylem u ciebie i wystarczy. (byla sytuacja , kiedy bylam w 9 miesiacu ciazy, juz na dniach mialam rodzic, stoje w lazience a tu nagleprzez otwarte okno balon z woda wpada i malo nie urodzilam ze strachu.Zadzwonilam do meza i on wsciekly przyszedl i wlasnie tam poszedl a ona beszczelnie mowi ze ze to nie jej dzieci a u niej w ogordzie chyba z 20.)W kazdym razie powiedzial ze bedzie na policje odrazu dzownil bo policja jest od tego by wyjasniac spory a on sobie nie zyczy zaklocania ciszy noocnej.I trzasnal jej drzwiai przed nosem.A i ona jeszcze mowi ze nie wiem z jakiego kraju jestes .. i chciala cos jeszcze pwoiedziec a moj maz na to L nie twoja sprawa, jeszcze cie o razism oskarze, a baba sie zmknela.Ech dobrzze ze mam meza wyszczekanego heheh

reklama
masakra:no: Nigdy niewiesz na kogo trafisz, moze rodzice jeszcze gorsi od dzieciakow.No ale zobaczymy co bedzie tego lata.Bo jakos nie chcialoby mi sie znowu przeprowadzac.

Ostatnia edycja:
Ufff, dopiero doczytałam, coś mi dziś BB szwankowało i nie chciało w ogóle wejść to się obraziłam!!!!! Ale już mi przeszło :-p!!!!!!! To się dziewczyny macie z tymi dzieciakam :szok:!!! Takie zachwanie jest poniżej krytyki :angry:!!!!!!!!!! Nie zazdroszczę :no:...

Hej. A ja w taka pogode dzis prawie caly dzien lepilam kwatki z akrylu :-)...tak w ramach praktyki oblepilam sobie telefon, Klaudi telefon i zapalniczke :-D....
aaa moja bratowa dzis wyszla do domu....miejmy nadzieje ze szybko tam nie wroci:-)...jak dorwe aparat to wam pokaze ale brat mi go swisnal wiec moze jutro mi sie uda;-)

Beakta przynajmniej podszlifowalas umiejetnosci :tak: a ja sie chyba kataru nabawilam po tym deszczu normalnie mi sie z jednej dziurki jak z kranu leje... trza jakies witaminki lyknac :tak:

Bry!!!!! Deszcze, bleee, a miało dziś nie padać :eek:!!!!

a ja sie chyba kataru nabawilam po tym deszczu normalnie mi sie z jednej dziurki jak z kranu leje... trza jakies witaminki lyknac :tak:

Możesz sobie zastosować Otrivin dla dzieci ;-) - nie będzie Cie tak męczył i szybciej się pozbędziesz tego kataru!!!!!!

Olivca, czekamy na relacje z Maternity :tak:!

Czesc dziewuszki.Ech a jauz sie czlowiekcieszyl ze w koncu wiosna nastala a tu dupa blada.Znow bedziem sie nudzic.;-}
Beata wyslalam ci wiadomosc na priva.

reklama
A to moj telefon ....:)

Załączniki

• P4280060.jpg
    P4280060.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 40
Do góry