reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Martuana gratuluje sukcesowAlex tobie rowniez
Olaaaaaaaaaa gdzie ty?
Ale dzis dzien,jakis smutnawy taki:-(
Beata juz Ci kiedy pisalam ze zdolna bestia z Ciebie
Olaaaaaaaaaa gdzie ty?
Ale dzis dzien,jakis smutnawy taki:-(
Beata juz Ci kiedy pisalam ze zdolna bestia z Ciebie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
u oli wszystko ok pozniej sie odezwie
Cytrus
no to dobrzeu oli wszystko ok pozniej sie odezwie
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
a coz ty gosienko taka milczaca ostatnio co???????
Fajowe;-)ładniutko CYTRUSKU a może wpadłabyś jutro na kawcie?No jak nam sie ladnie dzieciaczki rozwijaja :-)
a ja jeszcze wam sie niesmialo;-) pochwale moimi pracami ....
justysia21
Elfikowa mama :D
Ja sie Martuana czuje lepiej na szczescie.... ale ja juz chce urodzic normalnie jestem wykonczona juz..... a to moje Malenstwo nadal siedziec w brzuchu chce... nic nie robi zeby wyjsc :-(
cześć dziewczynki, gratuluję Waszym dzieciaczkom sukcesów:-):-)
Beakta,ty musiałaś być chyba dobra z plastyki w szkole:-) przyznaj się.
justysia, jeszcze zatęsknisz za błogosławionym stanem
u nas pogoda się ostatecznie unormowała i jak tylko około 14 pokazało się słoneczko, wyszłyśmy na spacer-ale było ciepło i przyjemnie! kobietki, chcialam kupic małej takie chusteczki do mycia pupy<ale nie nawilżane, takie waciki duże>, wiec mowie , ze chce cotton baby wipes, a kobitka nie wiedziala, o co chodzi to oświećcie mnie, jak to się tutaj nazywa...? no w koncu zrozumiala, ajkoś jej na okrętkę wyjasnilam, ale i tak nie bylo, hihih.
Beakta,ty musiałaś być chyba dobra z plastyki w szkole:-) przyznaj się.
justysia, jeszcze zatęsknisz za błogosławionym stanem
u nas pogoda się ostatecznie unormowała i jak tylko około 14 pokazało się słoneczko, wyszłyśmy na spacer-ale było ciepło i przyjemnie! kobietki, chcialam kupic małej takie chusteczki do mycia pupy<ale nie nawilżane, takie waciki duże>, wiec mowie , ze chce cotton baby wipes, a kobitka nie wiedziala, o co chodzi to oświećcie mnie, jak to się tutaj nazywa...? no w koncu zrozumiala, ajkoś jej na okrętkę wyjasnilam, ale i tak nie bylo, hihih.
reklama
Cytrus
A bo jak niemam nic madrego do powiedzenia to sie wole wogole nie odzywac;-)a coz ty gosienko taka milczaca ostatnio co???????
Oj nie obiecuje ze wpadne,obiecalam sobie ze porobie porzatki w szafach,bo mi szmaty same juz z nich wychodzaMialam to zrobic dzis ale dzien pelen wrazen byl i jakos glowy do tego nie mialamFajowe;-)ładniutko CYTRUSKU a może wpadłabyś jutro na kawcie?
Pamietam Justynko tez tak mialam,normalnie myslalam ze Jula nigdy nie wyjdzie,az tu nagle pewnej nocy nasze lozko w wodne sie zmieniloJa sie Martuana czuje lepiej na szczescie.... ale ja juz chce urodzic normalnie jestem wykonczona juz..... a to moje Malenstwo nadal siedziec w brzuchu chce... nic nie robi zeby wyjsc :-(