reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Czesc dziewczyny pogoda byle jaka ale trzeba sie przezwyczaic ze sloncem w tym kraju nie mozna sie nacieszyc:no::no::no:
BEAKTA sliczne sa te twoje kwiatuszki:tak::tak:;-)

Moj synek coraz chetniej siada na kibelek( bo na nocniczek to wogole nie chce ) i coraz wiecej mowi no wkoncu chyba jestesmy na dobrej drodzie:-D:-D
zeby mu sie tylko nie odwidzilo:sorry:

No to pieknie!U ns z mowa narazie na tym samym poziomie le lepiejniz iesiac temu hih.W kazdym razie maly sie rozkreca i przynajniej powtarza bo jeszcze iedwno nic ni chial powtarzac tylko biadolil po swojemu.A nocnik, noz coz..dzis bylo siusiu na nie, tylko raz nam sie udalo :baffled: ale sie nie podaje, wkoncu trzeba!

No to pieknie!U ns z mowa narazie na tym samym poziomie le lepiejniz iesiac temu hih.W kazdym razie maly sie rozkreca i przynajniej powtarza bo jeszcze iedwno nic ni chial powtarzac tylko biadolil po swojemu.A nocnik, noz coz..dzis bylo siusiu na nie, tylko raz nam sie udalo :baffled: ale sie nie podaje, wkoncu trzeba!

Nie martw sie rozkreci sie i z mowieniem i siusianiem potrzebuje widac wiecej czsu bo moj synek zanim zaczomowic ze zrobil susiu albo kuplke to informowal mnie w taki sposob ze sciagal pampersa i przynosil mi to wszystko:szok::szok::szok:

Witam się dziewczynki:))Ale jestem uhahana i szczęśliwa moje małe szczęście od dzisiaj już bez pampka przestał się bać nocniczka bo tylko taki mieliśmy problem:)wołał już od dawna że chce siuśku ale panicznie bał się nocniczka a tu dzisiaj po prostu ściągnełam pampersa a on woła i przebiera nóżkami podeszłam od razu z nocniczkiem i bez problemku wysiusiał a nawet sam wylał i brawo sobie bił ale frajda:))))teraz już nie dał sobie założyć pampka ale na noc wole nie ryzykować :)))) JAK JA SIĘ CIESZE:))BO SAM DO TEGO DOSZEDŁ,PO WIELU WIELU PODEJŚCIACH:))

Aguś dzięki :) dziewczyny nie czytałam was wcześniej sorki:)alex widze że też masz powody do radości;) gaston nie załamuj się ja mojego uczyłam już rok myślałam że jak dziewczyny robiły mając 13 miesięcy on też może ale bardzo się pomyliłam on może szybko zaczoł mówić ale z nocnikiem nie było mowy tak sie darł na sam widok i przekonywanie :)a jak przestałam przekonywać to prosze problem z głowy i dla niego to takie normalne:)

Witam się dziewczynki:))Ale jestem uhahana i szczęśliwa moje małe szczęście od dzisiaj już bez pampka przestał się bać nocniczka bo tylko taki mieliśmy problem:)wołał już od dawna że chce siuśku ale panicznie bał się nocniczka a tu dzisiaj po prostu ściągnełam pampersa a on woła i przebiera nóżkami podeszłam od razu z nocniczkiem i bez problemku wysiusiał a nawet sam wylał i brawo sobie bił ale frajda:))))teraz już nie dał sobie założyć pampka ale na noc wole nie ryzykować :)))) JAK JA SIĘ CIESZE:))BO SAM DO TEGO DOSZEDŁ,PO WIELU WIELU PODEJŚCIACH:))

No to gratuluje zeby moj tez tak chcial:sorry::sorry::sorry:

alex widze że też masz powody do radości;)

No mam bo jestes na dobrej drodze ale raz wola raz nie dlatego martwie sie zeby mu sie nie owidzialo

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No mam bo jestes na dobrej drodze ale raz wola raz nie dlatego martwie sie zeby mu sie nie owidzialo
No właśnie bo z każdym dzieckiem jest inaczej dziewczyny jak zaczeły wołać to już im pampersa nawet w nocy nie założyłam i na zakupy do marketu jak jechaliśmy to w aucie był nocnik to skutkowało a mały był inny On od dawna woła i w nocy się budzi wieżgał nogami tylko że nie chciał słyszeć o nocniku do dziś:)

reklama
Martuana, ale fajowo, w końcu!!!!! :-D:-D:-D:-D Alex2339, żeby osiągnąć wielki sukces trzeba małymi kroczkami, a z tego co piszesz, to Twój synuś już raczej wielkiego kroka zrobił w tym kierunku :tak:!!! Gastone, Twój Maxiu jeszcze drepcze, ale już niedługo ;-)!!!! Faktycznie Olivca gdzieś zaginęła :eek:...

Do kitu ta pogoda, łeb mi pęka, buuuu...

Do góry