Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Hej Natalko:-)Wlasnie dlaczego nam slonca nie przywiozlas troche...co?;-)
No wlasnie gdzie ta nasza Olenka?
No wlasnie gdzie ta nasza Olenka?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc dziewczyny pogoda byle jaka ale trzeba sie przezwyczaic ze sloncem w tym kraju nie mozna sie nacieszyc
BEAKTA sliczne sa te twoje kwiatuszki;-)
Moj synek coraz chetniej siada na kibelek( bo na nocniczek to wogole nie chce ) i coraz wiecej mowi no wkoncu chyba jestesmy na dobrej drodzie
zeby mu sie tylko nie odwidzilo
No to pieknie!U ns z mowa narazie na tym samym poziomie le lepiejniz iesiac temu hih.W kazdym razie maly sie rozkreca i przynajniej powtarza bo jeszcze iedwno nic ni chial powtarzac tylko biadolil po swojemu.A nocnik, noz coz..dzis bylo siusiu na nie, tylko raz nam sie udalo ale sie nie podaje, wkoncu trzeba!
Witam się dziewczynki)Ale jestem uhahana i szczęśliwa moje małe szczęście od dzisiaj już bez pampka przestał się bać nocniczka bo tylko taki mieliśmy problemwołał już od dawna że chce siuśku ale panicznie bał się nocniczka a tu dzisiaj po prostu ściągnełam pampersa a on woła i przebiera nóżkami podeszłam od razu z nocniczkiem i bez problemku wysiusiał a nawet sam wylał i brawo sobie bił ale frajda)))teraz już nie dał sobie założyć pampka ale na noc wole nie ryzykować ))) JAK JA SIĘ CIESZE)BO SAM DO TEGO DOSZEDŁ,PO WIELU WIELU PODEJŚCIACH)
alex widze że też masz powody do radości
No właśnie bo z każdym dzieckiem jest inaczej dziewczyny jak zaczeły wołać to już im pampersa nawet w nocy nie założyłam i na zakupy do marketu jak jechaliśmy to w aucie był nocnik to skutkowało a mały był inny On od dawna woła i w nocy się budzi wieżgał nogami tylko że nie chciał słyszeć o nocniku do dziśNo mam bo jestes na dobrej drodze ale raz wola raz nie dlatego martwie sie zeby mu sie nie owidzialo