reklama
dzien doberek, a będzie dobry bo dzisiaj spotkanko;-) Wczoraj byłam ostatnia a dziś pierwsza hihi. Po powrocie z Corku pierwsze co to was poczytałam,zjadłam kanapkę i padłam jak kawka do teraz, ale mi się pospało Idę więc coś upichcić na spotkanko-tym razem u mnie na słodko, jakieś ciacho, mr.marple książeczkę przeczytałam i nawet dosyć fajna, taka leciutka, jak któraś ma fajną lekturkę to weźcie na sotkanko-powymieniamy się. Justyś weź proszę moją plastikową miseczkę;-)To do zobaczonka
K
krycha
Gość
Hej !!!! Nie wyspana jestem i jeszcze ta pogoda, oj, chyba jakąś kawką będę musiała się poratować, bo inaczej będę totalnie nieprzytomna ... Pyza wstała dziś o 02.30 i się wzięła za zabawę !!! Nie wiem o której poszła spać, bo po wczorajszej pobudce o świcie mój mąż się nade mną zlitował i znią siedział, a teraz odsypia hehehe ! Pyza oczywiście już na posterunku od 07.00, ech... A ja zabieram się za sałateczkę!!!!!!!!! A jak tak poczytałam to w sumie szkoda, że dziś nie robimy nalotu na Beakte, bo widzę, że Sylwisko22 będzie, ale może następnym razem ;-)!!!!!!!!!!!!! Justysia21, nie zapomnij też o moim plastikaczu !!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka
ale fajnie ze dzis sie zobaczymy normalnie wchodza w krew te spotkania tak jak i forum hehhehe
do zobaczenia
ale fajnie ze dzis sie zobaczymy normalnie wchodza w krew te spotkania tak jak i forum hehhehe
do zobaczenia
mikimauro
Fanka BB :)
dzień dobry wszystkim!!!!!!!!!!!!
pogoda straszna, miałam dzisiaj prac dywan [za tydzień elita z Polski przylatuje do mnie];-);-)zresztą przez wczorajszy dzień nic nie zrobiłam i troszke mam zasyfiony domek,
Widze ze sie spotkanoo Wam szykuje- w takim razie zycze wszystkim miłego dzionka:-).
Maxiu bez zmian, narazie śpi, mam nadzieje ze to chorubsko go tylko tak potraktuje i da mu święty spokuj, jestem dobrej myśli;-)pozdrawiam:-)
pogoda straszna, miałam dzisiaj prac dywan [za tydzień elita z Polski przylatuje do mnie];-);-)zresztą przez wczorajszy dzień nic nie zrobiłam i troszke mam zasyfiony domek,
Widze ze sie spotkanoo Wam szykuje- w takim razie zycze wszystkim miłego dzionka:-).
Maxiu bez zmian, narazie śpi, mam nadzieje ze to chorubsko go tylko tak potraktuje i da mu święty spokuj, jestem dobrej myśli;-)pozdrawiam:-)
dzień doberek
a ja wczoraj późno wróciłam z basenu a w nocy tak mnie motyle bolały, że nie mogłam spać tak wychodzi brak kondycji
krycha nie bierz fotelika, Bąbel pojedzie w małym, za to jakbyś mogła to zabierz perfum ghost, bo chciałabym go sobie powąchać bo się napaliłam
mam nadzieję, że wyjadę z domu ok 11:30 max 12ta, przed wyjazdem puszczę ci sygnał ok?
megan tylko przez Dublin nie jedź dzisiaj
cieszę się na spotkanko , jak sylwisko następnym razem bedzie doprawiać pazurki to możemy zwalić sie do beakti
mikimauro myślę, że już będzie lepiej maluszkowi, mój też miał taką jakby flegmę
ja porządnie wietrzyłam sypialnię przed snem, i polewałam ręcznik karvolem (jest w aptece) ma bardzo przyjemny zapach i inhaluje , tutaj się o nim dowiedziałam
a ja wczoraj późno wróciłam z basenu a w nocy tak mnie motyle bolały, że nie mogłam spać tak wychodzi brak kondycji
krycha nie bierz fotelika, Bąbel pojedzie w małym, za to jakbyś mogła to zabierz perfum ghost, bo chciałabym go sobie powąchać bo się napaliłam
mam nadzieję, że wyjadę z domu ok 11:30 max 12ta, przed wyjazdem puszczę ci sygnał ok?
megan tylko przez Dublin nie jedź dzisiaj
cieszę się na spotkanko , jak sylwisko następnym razem bedzie doprawiać pazurki to możemy zwalić sie do beakti
mikimauro myślę, że już będzie lepiej maluszkowi, mój też miał taką jakby flegmę
ja porządnie wietrzyłam sypialnię przed snem, i polewałam ręcznik karvolem (jest w aptece) ma bardzo przyjemny zapach i inhaluje , tutaj się o nim dowiedziałam
K
krycha
Gość
Oki!!! I już pakuję perfumy
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
jak sylwisko następnym razem bedzie doprawiać pazurki to możemy zwalić sie do beakti
A zapraszam, zapraszam ....