reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

justys ja bym zrobila ale mi sie nie chce hehheheheh

no dobra
ja uciekam na dzis

Marta ja bede po 10 u Ciebie jutro:) mama nadzieje ze to nie bedzie problem:)
buziole wszystkim

Ostatnia edycja:
reklama
Mam nadzieję, że będziesz do nas zaglądać? A wiesz, że nie jesteś jedyną mamusią z Ennis wśród nas ;-)???
dzięki,:-) wiem że jest nas więcej, już od dawna Was podczytuje:zawstydzona/y:, jednak nigdy nie miałam podstaw żeby się ujawnić:-p.Wy tu macie zgrany fan klub mamusiek, :-Dna pewno będę Was odwiedzać częściej:tak:Pozdrawiam :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ania ja Ci potem napisze adresik :))A Ty z kim przyjedziesz? Bo Chyba nie wiesz gdzie Cytrusek mieszka?? Ja będe potem bo wychodze na zakupki:))
To gdzie to spotkanko w końcu jest u Cytruska???
hmmm....a ja musze pokupowac jakies portki:(
mam tylko jedne ciazowe na wyjscie i 2 pary dresowych.....no i reszta moich zwyklych ciuchow zrobila sie niekomfortowa:(:(:(:(ech.....

haha czas najwyższy moja Droga żeby były niekomfortowe choć jak widziałam Twoje najświeższe zdjęcie na nk to chciałabym mieć takie nikomfortowe ciuszki i wygląd hihi
cześć kobitki, olivca ostatnio chwaliła pogodę w Dublinie i chyba przechwaliła hehe, bo dziś od rana pada. nic się nie chce. ms.marple, my też pospałyśmy dziś dłuuugo:)
Ainie wierz mi że tam zawsze jest ładniejsza pogoda, u nas też pada i na pewno zaczęło szybciej niż w Dublinie i popada sobie o wiel dłużej:)
powiem tylko tyle,ze na grype żałądkowa 2 miesiecznemu dziecku i mezowi kazala pic coca-cole!!
Megan ale takie samo leczenie zalecają gp w corku i w polsce i każda doświadczona mamusia, mało tego, mnie właśnie ta cola uratowała, więc musi mieć coś w sobie.

kontrowersyjny temat coli-w Polsce moim znajomym czesto lekarze radzili odgazowaną colę na zatrucia, też sie dziwiłam.A jednej koleżance lekarz powiedział, ze cola to taki syf, ze dziala jak "Kret" do przepychania rur, tak flaki przeczyszcza, że po zatruciu ani śladu:-D nie wiem, czy teoria sluszna,ale mnie ubawila:-D

aaaaa, zapomniałam przywitać nową osóbkę!! zaglądaj tu Mikimauro!!

Ostatnia edycja:
kontrowersyjny temat coli-w Polsce moim znajomym czesto lekarze radzili odgazowaną colę na zatrucia, też sie dziwiłam.A jednej koleżance lekarz powiedział, ze cola to taki syf, ze dziala jak "Kret" do przepychania rur, tak flaki przeczyszcza, że po zatruciu ani śladu:-D nie wiem, czy teoria sluszna,ale mnie ubawila:-D
Ainie bawi dopóki sama nie szukasz antidotum, a na dodatek kiedy skutkuje to już rozwiewa wszelkie wątpliwości, ani grypy żołądkowej ani zatrucia nie życzę ale warto wtedy to paskudztwo mieć pod ręką:tak:

olivca spotykamy się u martuany

krycha ja jadę teraz na zakupy i basen, jakby co to raniutko się umówimy, jutro ma lać więc podjadę (jakbyś chciała to mogę ci kupić ten krem- daj cynka na sms

mikimauro my nawet do ennis pojechałyśmy na spotkanko:tak::-D:-D

dziewuszki
mam nadzieję, że się nie obrazicie jak ze swoim prowiantem się pojawię?:zawstydzona/y:

lecę pa

Ainie bawi dopóki sama nie szukasz antidotum, a na dodatek kiedy skutkuje to już rozwiewa wszelkie wątpliwości, ani grypy żołądkowej ani zatrucia nie życzę ale warto wtedy to paskudztwo mieć pod ręką:tak:

wiem, o czym mówisz, kiedyś przez grypę żółądkową pod kroplówką musiałam leżeć, a potem 2 dni w łóżku, masakra! a mała w tym czasie u mojej mamy, ale za nią beczałam!!

Ostatnia edycja:
dzięki,:-) wiem że jest nas więcej, już od dawna Was podczytuje:zawstydzona/y:, jednak nigdy nie miałam podstaw żeby się ujawnić:-p.Wy tu macie zgrany fan klub mamusiek, :-Dna pewno będę Was odwiedzać częściej:tak:Pozdrawiam :-)

Trzymam za słowo :-)!!! Zgrane powiadasz, ale Ty też się możesz z nami zgrać :tak:!!!!!!!! Zdecydowałaś się na wizytę w Medipolu? Jak Maleństwo się czuje??????

Ms.Marple, super, będę czekać na wieści! Mam brać fotelik??? A za kupno kremu dziękuję, w sobotę pójdziemy sobie do SV i kupię :laugh2:!!!!!

Olivca, a Ty co tak późno dzisiaj?????????

Trzymajcie kciuki żebym tym razem nic nie spartoliła z sałatką, na wszzelki wypadek robię inną :-p!!!!!!!!!!!!!

Zmykam kąpać Marudę, co siedzi w kojcu i na mnie krzyczy :eek:

reklama
krycha, sałatkę powiadzasz...a jaką robisz?;) ja jestem nałogowy sałatkożerca hihih

A, takiego przekładańca - brokuły, jajka i pomidory (układane warstwowo) zalane sosem majonezowo - śmietanowym - ja ją bardzo lubię i mam nadzieję, że i dziewczynom przypadnie do gustu :tak:

Do góry