reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a ja jeszcze nie śpię:-p i chyba jako ostatnia powiem dobranoc:) miłego spotkanka jutro , dziewczyny!!! zdajcie relację na forum i jakieś foty wklejcie:tak: papatki

reklama
dzien doberek, a będzie dobry bo dzisiaj spotkanko;-) Wczoraj byłam ostatnia a dziś pierwsza hihi. Po powrocie z Corku pierwsze co to was poczytałam,zjadłam kanapkę i padłam jak kawka do teraz, ale mi się pospało:) Idę więc coś upichcić na spotkanko-tym razem u mnie na słodko, jakieś ciacho, mr.marple książeczkę przeczytałam i nawet dosyć fajna, taka leciutka, jak któraś ma fajną lekturkę to weźcie na sotkanko-powymieniamy się.:rofl2::happy: Justyś weź proszę moją plastikową miseczkę;-)To do zobaczonka

Hej :-D!!!! Nie wyspana jestem i jeszcze ta pogoda, oj, chyba jakąś kawką będę musiała się poratować, bo inaczej będę totalnie nieprzytomna :baffled:... Pyza wstała dziś o 02.30 i się wzięła za zabawę :eek:!!! Nie wiem o której poszła spać, bo po wczorajszej pobudce o świcie mój mąż się nade mną zlitował i znią siedział, a teraz odsypia hehehe :sorry:! Pyza oczywiście już na posterunku od 07.00, ech... A ja zabieram się za sałateczkę!!!!!!!!! A jak tak poczytałam to w sumie szkoda, że dziś nie robimy nalotu na Beakte, bo widzę, że Sylwisko22 będzie, ale może następnym razem ;-)!!!!!!!!!!!!! Justysia21, nie zapomnij też o moim plastikaczu :-p!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień dobry wszystkim!!!!!!!!!!!!
pogoda straszna, miałam dzisiaj prac dywan [za tydzień elita z Polski przylatuje do mnie];-);-)zresztą przez wczorajszy dzień nic nie zrobiłam i troszke mam zasyfiony domek:zawstydzona/y:,
Widze ze sie spotkanoo Wam szykuje- w takim razie zycze wszystkim miłego dzionka:-).
Maxiu bez zmian, narazie śpi, mam nadzieje ze to chorubsko go tylko tak potraktuje i da mu święty spokuj, jestem dobrej myśli;-):tak:pozdrawiam:-)

dzień doberek
a ja wczoraj późno wróciłam z basenu a w nocy tak mnie motyle bolały, że nie mogłam spać:baffled: tak wychodzi brak kondycji:wściekła/y:

krycha nie bierz fotelika, Bąbel pojedzie w małym, za to jakbyś mogła to zabierz perfum ghost, bo chciałabym go sobie powąchać bo się napaliłam :-D:-D
mam nadzieję, że wyjadę z domu ok 11:30 max 12ta, przed wyjazdem puszczę ci sygnał ok?

megan tylko przez Dublin nie jedź dzisiaj :-D:-D:-D:-D

cieszę się na spotkanko , jak sylwisko następnym razem bedzie doprawiać pazurki to możemy zwalić sie do beakti:-D:-D:-D

mikimauro myślę, że już będzie lepiej maluszkowi, mój też miał taką jakby flegmę
ja porządnie wietrzyłam sypialnię przed snem, i polewałam ręcznik karvolem (jest w aptece) ma bardzo przyjemny zapach i inhaluje , tutaj się o nim dowiedziałam:tak:

reklama
Do góry