Oj to ja nie wiedziałam Skarbie że Ciebie coś boli:-( Nam na pierwszych zajęciach w szkole rodzenia ta fizykoterapeutka pokazała bardzo wiele przydatnych rzeczy i zachęcała żeby przyjść na ćwiczenia ale teraz to nie ma szans, wolę sama w domku Trzymam w kciuki aby jutro było lepiej bo czasem nawet po dobrym masażu najpierw boli a dopiero późńiej ulga ale nie mam pojęcia jak się ma do tego ciążaOlivca super wiadomosc to teraz sie musze uczyc i isc zdwac......................... a w szpitalu to ja bylam na physiotheraphy baba mnie tak ponaciskala ze jeszcze bardziej bolalo:-(a jutro wizyta normalna na 9
slodkich snow babeczki
reklama
K
krycha
Gość
Dzień doberek !!! Mój Uriwpołeć już na nogach, po staremu od 06.30 (tylko na naowy czas), więc dzionek będzie ddłłuuugggiiii ... Pogoda mi dziś nie straszna, bo i tak przez Pyzy katarek w domku jeszcze siedzimy, może sobie włosy zafarbuje??? Dół nadal mnie nie wypuszcza więc trzeba coś zrobić ze sobą... Póki co zmykam na gorącą herbatkę i życzę Wam milusiego czwartku , do później mamusie, buziaki ;-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
dziewczyny dziekuje za odwiedzinki bylo naprawde milo....nastepnym razem koniecznie na dluzej musicie zagoscic....juz wiecie gdzie
ja uciekam......dzis roboty duzo bo jutro podloga
dziewczyny dziekuje za odwiedzinki bylo naprawde milo....nastepnym razem koniecznie na dluzej musicie zagoscic....juz wiecie gdzie
ja uciekam......dzis roboty duzo bo jutro podloga
Ostatnia edycja:
Witam sie i ja.A ja zacelm od ogladania fochow mojego meza.Faceci mowia ze nie rozumieja kobiet a ja mam czasem wrazenie ze moj facet czesto zachowuje sie jak baba.Dzis wstalam z fotela i potknalam sie o zabawke Maxa i niechcacy zaczepilam reka o laptopa mojego meza, ktorego mial na kolanach.Laptop sie zamknal a ten na mnie wrzask, wiec odwreszczalam ze sie potknlam przeciez czemu na mnie wrzeszczy, nie chcialam.To sie tak wsciekl i pokzal focha i z trzaskiem drzwi wyszedl do pracy.A ja pierwszy raz zamiast sie wsciekac na niego zaczelam sie smiac i nie moge przestac.
O co kaman? Eh ale kilka dni mam z glowy , no bo przeciez nie bedzie sie do mnie odzywal, bo to ja na niego nawrzeszczalam.Nic z tego nie rozumiem, moj maz naprawde czsem jak baba co ma @ sie zachowuje.Czasem jak mam @ on sie wscieka ze placzliwa jestem i zchowuje sie jak dziewczynka ale sam jak dziecko w piaskownicy dzisiaj sie zachowal.hehe cieekawe ile bedzie milczal.;potrafi dlugo , tylko ja zawsze potem ztruta chodze bo nie lubie tak milczec.Ale tym raem jednak nie popuszcze bo to smieszne...
O co kaman? Eh ale kilka dni mam z glowy , no bo przeciez nie bedzie sie do mnie odzywal, bo to ja na niego nawrzeszczalam.Nic z tego nie rozumiem, moj maz naprawde czsem jak baba co ma @ sie zachowuje.Czasem jak mam @ on sie wscieka ze placzliwa jestem i zchowuje sie jak dziewczynka ale sam jak dziecko w piaskownicy dzisiaj sie zachowal.hehe cieekawe ile bedzie milczal.;potrafi dlugo , tylko ja zawsze potem ztruta chodze bo nie lubie tak milczec.Ale tym raem jednak nie popuszcze bo to smieszne...
Ostatnia edycja:
dzień dobry babki
nawet słoneczko zagościło
moje dziecko od rana walczy na kocyku i podnosi pupę do raczkowania, ale mu nie wychodzi bo jak podniesie pupę to nosem ryje w kocyku
swoją drogą chciałabym mieć tyle wytrwałości
krycha a jeśli chodzi o spanie to niestety nic się nie poprawia je jak zawsze o 4tej i ani minuty nie wytrzyma dłużej nie wiem kiedy ja się wyśpię na szczęście rano nie płacze tylko się bawi aż mama wstanie
już się za wami stęskniłam babki, chyba którąś z was napadnę w przyszłym tygodniu
nawet słoneczko zagościło
moje dziecko od rana walczy na kocyku i podnosi pupę do raczkowania, ale mu nie wychodzi bo jak podniesie pupę to nosem ryje w kocyku
swoją drogą chciałabym mieć tyle wytrwałości
krycha a jeśli chodzi o spanie to niestety nic się nie poprawia je jak zawsze o 4tej i ani minuty nie wytrzyma dłużej nie wiem kiedy ja się wyśpię na szczęście rano nie płacze tylko się bawi aż mama wstanie
już się za wami stęskniłam babki, chyba którąś z was napadnę w przyszłym tygodniu
K
krycha
Gość
Podomno jak człowiek już umrze to się w końcu wysypia ;-).... Żarcik oczywiście!!!!!!! Ja zapraszam do siebie, chyba, że będę mogła się przyłączyć do Ciebie i jeszcze o kogoś zahaczymy ... Fajursko się tak spotkać i człowiek nie dość, że mniej samotny się czuje w tej Irlandii to jeszcze z kimś dorosłym może pogadać
dzień dobry, oj busy day today mam nadzieję ze wytrwam do popoludniowej drzemki bo czuję się jakbym nie spała całą noc- i pierwszy raz nawet słonko na mnie nie działa.
Chyba Ciebie również dopadło przesilenie wiosenne...
alex2339
Fanka BB :)
Witam sie i ja.A ja zacelm od ogladania fochow mojego meza.Faceci mowia ze nie rozumieja kobiet a ja mam czasem wrazenie ze moj facet czesto zachowuje sie jak baba.Dzis wstalam z fotela i potknalam sie o zabawke Maxa i niechcacy zaczepilam reka o laptopa mojego meza, ktorego mial na kolanach.Laptop sie zamknal a ten na mnie wrzask, wiec odwreszczalam ze sie potknlam przeciez czemu na mnie wrzeszczy, nie chcialam.To sie tak wsciekl i pokzal focha i z trzaskiem drzwi wyszedl do pracy.A ja pierwszy raz zamiast sie wsciekac na niego zaczelam sie smiac i nie moge przestac.
GASTONE TO U MNIE JEST TAK SAMO JA MIEWAM MIESIACZKI A MOJ FACET NAPIECIA PRZEDMIESIACZKOWE
DZIEN DOBRY KOBITKI ZAPOWIADA SIE PIEKNY DZIEN KOZYSTAJCIE
reklama
Ja zapraszam do siebie, chyba, że będę mogła się przyłączyć do Ciebie i jeszcze o kogoś zahaczymy ... Fajursko się tak spotkać i człowiek nie dość, że mniej samotny się czuje w tej Irlandii to jeszcze z kimś dorosłym może pogadać
zgarnę cię i kogoś nawiedzimy będzie więcej osób i raźniej
kobitki bać się!!! nawiedzamy!!!