reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

zmiana godziny była trzy dni temu więc prawie jakby 9ta dopiero była a tu wszyscy się żegnają, no chyba ze chcecie nabrać siły na jutro:)
I wyobraźcie sobie że to nie tam jest niebezpiecznie tylko tutaj, bo już za Shannon byliśmy w drodze powrotnej jak jakiś pan wziął się za wyprzedzanie, kiedy cały sznur aut już wyprzedzał, on zamyślony czy co i jechał prosto na nas, przed nami auto,za nami to samo, po prawej barierka a on jedzie prosto na mnie!:szok::angry::szok: Cudem ocknął się w ostatniej chwili, nawet nas nie drasnął a wiadomo prędkość była ładna. Oj sam był przerażony. I można jechać dobrze tyle kilometrów a tu przed samym domem jak w pułapce. Uff. Dobrze że kawci dziś nie piłam bo andrenalinki było wystarczająco.:baffled:
Ja muszę jutro jechać do centrum bo siostra chce mieszkanie zmienić w trybie pilnym więc chcemy cosik pooglądać, ale później parkway wciąż aktualny:tak::-)

reklama
jednak jeszcze jestem:-)Na chwilke;-)
Olu wiesz ja chetna jestem na tego parkwaya ale dopiero ok.15
Dobrze ze dojechaliscie cali i zdrowi,a wypad sie udal?Sniadanko smakowalo?

Ostatnia edycja:
Witam ma takie pytanko:
Jak rozrobic Aptamil? W jakich Proporcjach? Mam 3 tygodniowego synka. Prosze o szybka odpowiedz :-(>>>>DZIEKUJE<<<<

Kurczaki, ciężka sprawa, ja mama karmiąca piersią jestem, ale pamiętam, że na opakowaniu jest napisane ile potrzeba dla takiego Maluszka!!! Nie chcę zaszkodzić, więc nie będę zgadywać :eek:! Wiem tylko, że polski Bebilon (odpowiednik Aptamila) rozrabia się 3 - 4 porcje na 90 - 120 ml wody! Pozdrawiam :sorry:

jednak jeszcze jestem:-)Na chwilke;-)
Olu wiesz ja chetna jestem na tego parkwaya ale dopiero ok.15
Dobrze ze dojechaliscie cali i zdrowi,a wypad sie udal?Sniadanko smakowalo?
o to nawet lepiej, nie będę się musiała spieszyć. Zapomniałam na śmierć napisac o śniadanku, jak dojechaliśy to poszliśmy na chińszczyznę i skoro w moim stanie niewskazane jest eksperymentowanie wzięłam te pyszne miodowe zeberka-Martunia właśńie mi się przypomniało że Ci przepis obiecałam, a Gosiaczek u Ciebie chciałam zamówić mięsko:), no i nie wiem jaka zarazka ale taką miałam rewolucję żołądkową rano, że ani myśleć nie mogłam o jedzonku więc śniadanko sobie minęło beze mnie(tylko do 10tej podawali!) i takie szczęście miałam ot.

Witam ma takie pytanko:
Jak rozrobic Aptamil? W jakich Proporcjach? Mam 3 tygodniowego synka. Prosze o szybka odpowiedz :-(>>>>DZIEKUJE<<<<

30 ml wody i jedna miarka mleczka:)

a tak w ogóle to witajcie dziołchy, nie było mnie tu długo, bo nam się limit na neta skończył:( 5 Gb poooszło-nie wiadomo kiedy. No a poza limitem w Vodafonie się ciężko buli! No ale dziś już 1.kwietnia , więc zaczynamy odliczanie na nowo:)
Krycha, podobno się o mnie dopytywałaś u Agi-kochana jesteś, że pamiętasz:):)
uściski dla wszystkich mamusiek:-)

dzien doberek

aine witamy ponownie:):):):)

dziewczyny a moze jak bedziecie z tego parkwaya wracac to wdepniecie na chwilke do mnie co?????

no a ja sie ciesze bo w piatek przychodzi pan i bedzie nam robil drewniana podloge huuuraaaaaaa.........i tylko sie modle coby w 2 dni zdazyl.....jak obiecal......bo jakos nie usmiecha mi sie na weekend zostac z rozgrzebana podloga:)

to zycze milego dnia wszystkim

aaaa...nasz nowa kolezanka vera jest w szpitalu od wczoraj niestety....zostanie tam chyba z kilka dni....cismienie ma wysokie( tedolne ponad 100 wczoraj miala,,,,,a po poludniu 95:(:(:().....ech....jeszcze 4 tygodnie do porodu jej zostaly......moze spadnie i ja wypuszcza.....

no to lece.....paaaaaa

30 ml wody i jedna miarka mleczka:)

a tak w ogóle to witajcie dziołchy, nie było mnie tu długo, bo nam się limit na neta skończył:( 5 Gb poooszło-nie wiadomo kiedy. No a poza limitem w Vodafonie się ciężko buli! No ale dziś już 1.kwietnia , więc zaczynamy odliczanie na nowo:)
Krycha, podobno się o mnie dopytywałaś u Agi-kochana jesteś, że pamiętasz:):)
uściski dla wszystkich mamusiek:-)

No widzisz, tak to mleczko się rozrabia, ja pojęcia nie mam, ale jedyna o tej porze dostępna byłam :eek:, mam nadzieję, że jednak Kobieta dzieciątko nakarmiła... No tak jakoś smutno tu bez Ciebie normlanie tęskno bym powiedziała!!!! Mam nadzieję, że szybko limit Ci sie nie skończy i dłuuuugggggooooo się beziesz do nas odzywać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Vera606 w szpitalu, ojejejejejej :baffled:!!!!!!!!!!! Mam nadzieję, że to nic złego i że dzidzia urodzi się zdrowa :-)!!! Bardzo proszę, Aga_irlandia, o przekazanie gorących pozdrowień i że trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A właśnie, Aga_irlandia, byłaś na tym egzaminie kolejny raz? Zdałaś?

Dzień nie zapowiada się za ciekawie, Pyza jakimś katarem mnie straszy, oj... Ale i tak miłego dnia życzę i do klikania, pa ;-)

Widze ze dziewczyny "nocki" maja.W nocy wiecej tu ruchu niz za dnia:-D
Aga ja z checia na kawusie sie pisze:tak:Tylko czy Oli bedzie pasowac no bo ja to popoludniu dopiero;-)
Aine witam ponownie :-)
Vera w szpitalu :-(Pozdrow ja Aga
A co sie dzieje z reszta nieodzywajacych sie dziewczat?

reklama
dzieńdoberek
my mięliśmy ciężką nockę, bo dałam Bąblowi wczoraj deserek wieloowocowy i miał straszne gazy i brzuszek go bolał:baffled: za to rano wzięłam go do łóżka i spaliśmy do 9tej:tak:kochany dzidź:-D dzisiaj zero deserowania:confused2:
miłej kawusi życzę ja niestety jeszcze się nie nadaję na wizyty, bo po chorobie i osłabieniu przyszła kolej na opryszczkę wargową:crazy:
inaczej byłabym u agi pierwsza:-D

Ostatnia edycja:
Do góry