Witam się dziewczynki) Aga pozdrów Weronike ))Niech szybko wraca do zdrowia Bożenko nie ma nic gorszego od opryszczki(Ja zazwyczaj rozdrabniam aspiryne lub coś podobnego i wcieram w opryszczkę troche boli bo to już na rankę powinno się wcierać ale bardzo pomaga (jak odsirodka tak i na zewnątrz) Olu i Gosiu ja z miłą chęcią przejade się z wami)))
reklama
beakta
Mammy of boys & girl
Hej. Ja tylko na chwilke. Wiecej sie tu nie pokarze..........
beakta przeprowadzasz się na księżyc?Hej. Ja tylko na chwilke. Wiecej sie tu nie pokarze..........
K
krycha
Gość
Hej. Ja tylko na chwilke. Wiecej sie tu nie pokarze..........
Goźnie zabrzmiało ... Co się stało???? Nie lubisz nas już????
No jasne że mi pasuje, bo akurat będe miała przerwe na obiadek dla Lubego późńiej juz do wasWidze ze dziewczyny "nocki" maja.W nocy wiecej tu ruchu niz za dniaAga ja z checia na kawusie sie piszeTylko czy Oli bedzie pasowac no bo ja to popoludniu dopiero;-)
Aguś przekaż gorace łoneczniki dla Very od nas
K
krycha
Gość
dzisiaj przysłali mi kupon na paczkę z próbkami dla 4mies dziecka, mówiłyście, że można ją odebrać niedaleko lidla, tak?
Aha , a dokładniej zaraz koło skrzyżowania do Lidla ;-)!
K
krycha
Gość
Oj, widzę, że dziś też cisza się zapowiada... A ja w jakiegoś doła wpadłam :-( buuuuuuuu...
to tylko przesilenie wiosenne ja też tak mam, niedługo minieOj, widzę, że dziś też cisza się zapowiada... A ja w jakiegoś doła wpadłam :-( buuuuuuuu...
reklama
K
krycha
Gość
to tylko przesilenie wiosenne ja też tak mam, niedługo minie
Oby!!! A jeszcze dodatkowo martwię się o moich staruszków, bo dziś wylatują do Egiptu i mieli pietra, że hej przed lotem i ten głupi sen, ech... Muszę wrócić do picia żelaza!!!!!!
Od dziś moje dziecię śpi już "jak duży bobasek" (na samym dole), bo zaczęła siadać sama w łóżeczku i próbowała wstawać podtrzymując się brzegu łóżeczka ;-)