reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No Drozdusia czekamy na Ciebie....
rzeczywiscie ruch tu dzisiaj znikomy.....
Aga Cytrusek sie sama pochwalila zdanym egzaminem :tak: jej to dobrze teraz na mnie kolej tylko jakos sie do nauki zabrac nie moge :zawstydzona/y:

reklama
No prawda że dziś jakoś pusto na forum ale pewnie wszystkie na spacerkach no i zajęte rodzinami. Ja również witam nowa mamusię no i gratuluje koleżance zdania egzaminu na prawko;-) My własnie wróciliśmy ze spacerku z nad wodospadów a jutro podbijamy Limerick tj zaliczamy te staktki co przypłyneły no i może plac zabaw jakieś małe zakupki itd.:rofl2:

kochana justysia21 mam 20 lat mieszkam od roku w Irlandii terax obecnie Raheen Mam chlopaka Damiana mala Nadia ma 3 miesiace :) Hmm niewiem co moglabym jeszcze powiedziec Mieszkam z znajomymi z Magda i jej narzeczonym Piotrkiem :) Czasem takie mieszkanie jest meczace no ale lepiej chyba mieszkac z kims niz samemu :( Brakuje mi kontaktu z innymi osobami Malo mam tu znajomych wiec z wielka checia sie umowie na cokolwiek Tylko teraz akurat na wakacje do polski jade :))
Pozdrawiam goraco wszystkich i dziekuje za mile przywitanie :*****

gratuluje cytrus!!!kurde ja mialam ci smska napisac,ale czasu brak niestety..sorki!!
mala dzis caly dzien przespala!!z przerwami na jedzonko i zmiane pieluszki...moze jednak trafiło mi sie drugie super grzeczne niemowle???mhh czas pokarze :)
justysia to co umawiamy sie na ten poniedzialek??bo kurcze trzeba ade zarejestrowac...a dziewczynki z wami wszystkimi ktore zostaly i beda mogly chetnie sie spotkam w przyszlym tygodniu oki??bo teraz mam naprawde pelen dom...i balagan na kółkach..sorki chyba rozumiecie cio?????
kaja a gdzie te statki???moze wysle jutro rodzinke..
dobrej nocki :)

Natinke one stoja na Dock Road niedaleko Clarionu to jakieś Belgijskie wojenne statki są trzy jeden duży i dwa mniejsze można je zwiedzać jutro od 14-16. Może byc spoko <szczerze mnie takie coś nie interesuje ale mąż z bratem swoim chca je obejrzec wiec jedziemy rodzinnie spędzać czas :-p:laugh2:

o i ja witam nowa mamcię, Sylcia czuj sie jak u siebie, lepiej trafic nie moglas bo to najfajniejsza grupa babeczek. Ja niestety juz nie mieszkam w Limerick ale cięzko mi sie rozstac, bo takie znajomosci to na dluuugo dluuuugo sie zawiera. I zazdroszcze Ci, ze bedziesz mogla z dziewczynkami kawke popijac, ale jak tylko sie rozpakuje to na pewno przybije do was w odwiedzinki, tym bardziej ze moj N.ma duzo roznych wujadow wiec co bede sama w domku siedziec:tak:
Ale chcialabym byc na Twoim miejscu Natalia, kurcze a my tylko odbieramy tel. i smsy i tlumaczymy wszystkim no ze jeszcze nic sie nie dzieje. Nastepnym razem to powiem ze mam termin miesiac pozniej niz oczekiwany bo normalnie az mi glupio codziennie to samo do sluchawki mowic:sorry:

OLcia na mnie tez juz pztrza chciaz do terminu jeszcze czas:) co chwile wiadomosci na gg odbieram czy juz???????
no nic.....u mnie cisza jak nie wiem co.....zupelnie nic sie nie dzieje......oby to byla cisza przed burza....ech......zadnego skurczyka nawet.....
dobra ide
dobranoc i do jutra
trzeba odpoczac od kompa
papatki

reklama
Do góry