reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dziewczynk co sadzicie o tym ????????
chce z mala jechac na basen... i nie wiem czy to nie za wczesnie dla niej ?????? i jak jechac to nie mam pojecia gdzie najlepiej.... a wiem ze wy jezdziliscie ze swoimi szkrabami.... Bozenka Ty pewnie bedziesz szpec i mi podpowiesz.....:sorry:
Martuana ja tez sie wkrecam na spotkanko.... dawno sie nie widzialysmy wszystkie i sie stesknilam :sorry:

reklama
A my za tydzień urządzamy tu w Dublinie "Bal Samic" hihih:-D a mianowicie-pierwszy raz spotkają się same mamy, bez dzieci:) w końcu będzie można normalnie pogadać, bez kwękania, karmienia i takich tam;)

dziewczynk co sadzicie o tym ????????
chce z mala jechac na basen... i nie wiem czy to nie za wczesnie dla niej ?????? i jak jechac to nie mam pojecia gdzie najlepiej.... a wiem ze wy jezdziliscie ze swoimi szkrabami.... Bozenka Ty pewnie bedziesz szpec i mi podpowiesz.....:sorry:

justyś , żaden ze mnie spec :-D:-Dale na twoim miejscu jeszcze bym poczekała,
my byliśmy raz -w czerwcu i Bąbel bawił się tak średnio (miał już 8 miesięcy) później się zakatarzył i nie wiem czy to tylko zbieg okoliczności:eek:
jeśli się zdecydujesz, to basen z dla dzieci jest w Corbally

aine brawo!!! ale rozkręcasz towarzystwo:-D:-D

Bozenka gdzie to corbally?? bo wpisuje corbally swimpool w wyszukiwarce i mi sie stronka nie chce wyswietlic :wściekła/y: czy to za centrum przez most trzeba przejechac i obok jest super value??​

Justyś tak, ten basen jest zaraz za supervalu, ale kurcze ja bym się bała jeszcze z takim maleństwem, wiesz jak to dzieciaki sikają do wody, pełno chloru, ja sama wiecznie coś załapię po basenie a co dopiero takie maleństwo...

ja wypiłam już dwie herbatki z liści malin, zjadłam wyciągi z wiesiołka i nic, kompletnie nic, tylko gadanie i gadanie mojego N. że wierzę w takie bzdury, każe i czytać miliony stron i że "Its commonly believed that drinking raspberry leaf tea or taking raspberry leaf tablets will help to induce labour and as such this supplement is taken by many a pregnant woman keen to speed up their baby's arrival into the world. Unfortunately this is a misconception; raspberry leaf tea doesn't actually help to bring on labour at all." Moze przez zdenerwowanie szybciej teraz urodzę:)

hahaha Olcia i musze przyznac racje twojemu N:):):) nie licz ze ta herbatka pomoze......to jak ze wszystkim.....ma sie rozpoczac to sie rozpocznie a sama tego i tak nie przyspieszysz:)zobacz na moja mala....chciala sie pchac w 26 tygodniu na ten swiat a teraz prosze.....jak moze to nie chce wylezc:):):):)wszystko w swoim czasie...
ja to sie nawet lepiej czuje teraz niz w zeszlym tygodniu:)i gdzie ten porod??????

reklama
Ola mi też herbatka nie pomogła choć Megan mi ją przywiozła z Limericku, bo obie wierzyłyśmy że podziała:-D Wiem że ciężko szczególnie że ty już chcesz a nic nie pomaga i jeszcze inni gadają;-) Każda z nas tak pewnie miała ale już niedługo i maleństwo będzie z Tobą ;-)

Do góry