reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

jestem:)
NATALIA GRATULUJE WIELKIEJ PANNICY:) NO I WRACAJCIE SZYBKO DO DOMKU:)
a ja juz po spacerku ....bylam w dunnsie na zakupkach potem na piechote kaaaawal drogi tam i z powrotem na milfordzie:) moze cos sie ruszy:) jak na razie nic mnie nie bierze:):):):)
aaaa i kuzynka juz do odjazdu sie dzis szykuje....
a co z tym naszym spotkankiem Marta jutro????? aktualne?????/ bo ja jestem za:) Gosi zapytaj bo ona chciala tez wpasc:) my bysmy byli okolo 12 tej moze:)

Ostatnia edycja:
reklama
HAHHAh chciałabyś nie???? jeszcze jutrzejszą kawcie wypijemy i możemy się rozdwajać:-DDZwoniłam do Gosi i będzie też nz 12;-) no i inne laseczki chętne na kawcie też zapraszam:tak:OCZYWIŚCIE :-)

dziewuszki ja jutro się pakuję , wypiję z wami po powrocie;-) :tak:
pozdrówcie ode mnie cytruska jak wrócę to ją napadnę bo już się stęskniłam:-D:-D

Ale pogoda co?? u nas na wiosce leje i leje no i udziela się to na dodatek maluchom poza tym wściekam się bo chce zdjęcia w suwaczkach zmienić a jak robię nowe to suwaczki są a zdjęcia nie pokazuje choć mam na pewno dobry rozmiar:crazy: Poza tym sama:sorry: obcięłam grzywkę Amelii ni i za krótko i teraz mi nie pasuje bo miała być do oczu a jest 2 cm wyżej i wygląda:eek: Chętnie bym się wprosiła też na kawkę ale ja z pod Limericku a mój M idzie dziś na nockę więc nie za bardzo będzie chciał mnie zawieść a tak może bym Was w realu poznała ale.. co się odwlecze to.. Może wy do mnie kiedyś przyjedziecie :rofl2: Fajnie że Natinke sie już rozpakowała, to która z Was dzis ma zamiar sie też rozpakować hihih może Agę ruszy po tym spacerku albo Olivca nas zaskoczy ;)

Ostatnia edycja:
Natalia ogromne gratulacje!!!!!
ale super pierwsza dzidzia po moim Elfiku :):-D Bozenka no i rzeczywiscie te stopki takie malusie to nie beda bo zaledwie o pol kilograma mala lzejsza od mojej 2 miesiecznej hihiihihih

Ja wpadłam pogratulować naszej kochanej mamuśce-Natalia, świetnie się spisałaś!!!!!!:-)i masz swoją wymarzoną córeczkę:-):-) zdrówka Wam obu życzę a Tatusiowi gratuluję-dobra robota;-)

reklama
Ale pogoda co?? u nas na wiosce leje i leje no i udziela się to na dodatek maluchom poza tym wściekam się bo chce zdjęcia w suwaczkach zmienić a jak robię nowe to suwaczki są a zdjęcia nie pokazuje choć mam na pewno dobry rozmiar:crazy: Poza tym sama:sorry: obcięłam grzywkę Amelii ni i za krótko i teraz mi nie pasuje bo miała być do oczu a jest 2 cm wyżej i wygląda:eek: Chętnie bym się wprosiła też na kawkę ale ja z pod Limericku a mój M idzie dziś na nockę więc nie za bardzo będzie chciał mnie zawieść a tak może bym Was w realu poznała ale.. co się odwlecze to.. Może wy do mnie kiedyś przyjedziecie :rofl2: Fajnie że Natinke sie już rozpakowała, to która z Was dzis ma zamiar sie też rozpakować hihih może Agę ruszy po tym spacerku albo Olivca nas zaskoczy ;)
A może jednak dałabyś się namówić??Ja używałam argumentu że jak mnie zawiezie troszke odpocznie od dzieciaczków:-D (aczkolwiek u mnie to nie działało b:-Do podobno jak się kocha to n ie trzeba odpoczywać hehhe i wychodziło że to ja potrzebowałam poodpoczywania hihi) Tymbardziej po nocce;-) Bożenko Ja to za Tobą będe tęsknić:-( wracaj szybko i baw się dobrze;-) i zaraz wpadaj na pogaduchy mam nadzieje że do tego czasu się rozpakuje:-D

Do góry