reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie!!!!!!!!!!!!!!
ja tez ciekawa co u Natalii.:confused: mam nadzieje ze szybko da znac :tak:
a reszta tez niech sie bierze w opbroty i na porodowke bo juz sie nie moge doczekac tych malusich raczek i stopek.... u mojej 2miesiecznej pannicy to one juz troche wyrosniete......

reklama
witam sie!!!!!!!!!!!!!!
ja tez ciekawa co u Natalii.:confused: mam nadzieje ze szybko da znac :tak:
a reszta tez niech sie bierze w opbroty i na porodowke bo juz sie nie moge doczekac tych malusich raczek i stopek.... u mojej 2miesiecznej pannicy to one juz troche wyrosniete......
justyś może któraś urodzi dzidzię z 4,5 kilo i dopiero cie zaskoczy rączkami i nóżkami:-D:-D:-D:-D

dziewczynki chciałabym napisać w swoim imieniu no ale muszę jeszcze poczekać,
Natalia urodziła!!! "Malutka" Ada waży::: 3900!!!!
Słodkiego życia Aduś!!!

natinke gratulki wielkie jak Adusia!!!!!!
ale duża dzidzia a natinke tak super szczuplutko wyglądała, gdzie ta dzidzia tam się zmieściła:-D:-D

NO TO NATALIA SIĘ SPISAŁA JEJCIU GRATULAC JE;-)I SŁODKIEGO ŻYCIA DLA ADUSI:-D no to dziewczynki zaczeło się!!!:-Dhahhaha ciekawe na którą teraz kolej?:-D;-):-) ja to sobie jeszcze poczekam bo czuję się rewelacyjnie i nie moge w miejscu usiedzieć hehheh ino coś kąbinuje przemeblowywuje góre hihii i mam energi za 10 :-):-D:szok:pranko sprzątanko za stare łaszki się wziełam i szafeczki TO NORMALNIE DO MNIE NIE PODOBNE!!!!! byle tak mi zostało heheh teraz żebereczka do piekarniczka wsadze i jakąś zieleninke musze wykąbinować i mam nadzieje dzionek miło zakończyć hehhe Ale ta natalia prawie 4 kilo łojo ja to napewno jej nie przebije jak będzie 330 to sukces hah

reklama
Marta nie chce Ci nic sugerować ale właśńie przed samym porodem kobieta odzyskuje niesamowite pokłady energii:-D:-D:-D
HAHAHAH wije gniazdko powiadasz?? bo ja to sobie tłumacze brakiem cierpliwości i zabiciem czasu hih a może przy okazji coś mnie łapnie tym bardziej że czop to mi już ponad tydzień temu odszedł ale bez niego też można chodzić także nie łudze się:-D;-) Ale Tobie już tuż tuż:));-):tak::rofl2::tak::-DBędzie wesoło hihi

Do góry