reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hej kobietki.witam się z wami prosto z Polski.pogoda super i to na tyle.ciągle jakaś bieganina i załatwianie.nawet nie ma czasu do kompa usiąść.ech tam.do tego mała ma problemy z brzuszkiem-jakieś zatwardzenia i płacze do 2 w nocy.masakra.a potem marudzi pół dnia:-( na szczęście w poniedziałek wracam do domciu.a jak tam natinke?bo nawet nie miałam czasu poczytać:nerd: no i jak reszta brzuchatek się trzyma?pozdrawiam was cieplutko,buziki

reklama
hejka, przywitam się tylko i spadam:) u nas leje, buuuu...Mam nadzieję, że przynajmniej u Was w miarę ładnie...Senny i nudny dzień. A tak sobie ponarzekałam po polsku, a co!;) miłego dnia:)

dokladnie Aine taki jakis spiacy dzien ze chyba tez sobie drzemke utne.
No tak Aga skonczyl mi sie suwaczek, w sumie to powinien we wtorek, takze tak mnie jeszcze nie denerwuje:)
W szpitalu mi powiedzieli to samo co gp ze w kazdej chwili moge rodzic, nie mam rozwarcia ale szyjka jst bardzo mieciutka, sami zaskoczeni ze nic sie nie dzieje i pani doktor powiedziala: Duzo ruchu, ostre jedzenie i seks, takze musze sie zastosowac do zalecen i juz:-D Gdyby jednak mala byla bardziej uparta to we wtorek na badania juz do kliniki i wtedy mi wyznacza date wywolania ale na pewno bedzie to do przyszlego piatku bo najdluzej do 10ciu dni czekaja.
Mam liczyc ruchy, troche im sklamalam ze mala jest juz mniej aktywna niz tydzien temu bo myslalam ze mi to wywolanie moze dzisiaj zrobia ale na skanie to tak sie wywijala ze hej, razke do buzi pchala i caly czas otwierala paple, oj chyba bedzie rozdarte to moje dziecko:)
Natinke juz wychodzi a moze juz jest w domu bo czekala na mezusia, wiem tylko tyle ze miala epidural takze zycze tego sobie:):sorry:
A wszystkie chyba dalej na kawce co?:tak::tak::tak:

Hej;-)
W końcu coś się ruszyło ruszyło na forum:tak: Natinke wielkie gratulacje wielkiej córy:tak: czekam na kolejne dzieciaczki:-) U nas wszytko gra, pogoda niezła ale straaaasznie duszno jest a wczoraj duuuża burza była:tak: Jutro na grilla jedziemy więc nuda nam nie grozi:-D Trzymam kciuki za nastpne brzuchatki i życzę miłego klikania:-)

Dziewczyny może Wy znacie kogoś kto by chciał przyjąć ciuszki dla chłopca od 0-6 mc mam ich troche a nie mam gdzie trzymać więc z chęcią się ich pozbędę;-)

no dziewczynki to jestescie idealne dla naszej martuany:) bo i maleństwo będzie i Malik jest jakoś koło 2latek:) :rofl2::rofl2:
Camomile my to w panice byłysmy wczoraj przez ten huragan to co się działo we Wrocku to aż ciarki przechodzą no i prądu nie mieli, nie mogłyśy się dodzwonić, internet zanikł, i teraz poważńie myślą o wykupieniu autokasko:) przez te anomalie pogodowe to teraz nie wiadomo:):sorry::confused2::eek:

Kochane dziewczynki, dzis prawie rzutem na tasme (termin odbioru mialam na 30 lipca) dostalam paszport dla Olenki, takze zgodnie z planem jutro cala rodzinka lecimy na ponad miesiac do Polski.Takze prosze badzcie grzeczne, zeby Anineczka nie miala za duzo roboty, i zebym nie musiala urlopu przerywac zeby porzadek zaprowadzic ;-);-)

Ja już się obrobiłam ze wszystkim;-)chociaż za dużo na obiadek nie robiłam tylko naleśniczki:-Dale wszyscy taaaaaaaaaaacy zadowoleni hehe dawno nie jedli:-)ale najważniejsze że przemeblowanko za mną :-D;-)i od dzisiaj nie ma zmiłuj dla Malika:)) A co do ubranek to jak Olcia zauważyła mi się lada dzień wykluje Mateuszek a Mareczek ma 2,5 ale jest drobniutki ;-)więc chętnie coś odkupie:):-D:tak:

reklama
a ja po kapieli:)a co:)
mala wariowala dzis caly dzien mi w brzuchu ze szok.....teraz chyba sie zmeczyla i spokoj jest.....

no nic
widze ze nikogo nie ma:)
to uciekam \
do juterka:)

Ostatnia edycja:
Do góry