reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

o rany czyli wcale nic fajnego to wywolanie, nie ma co, ide jutron po olejek z wiesiolka, bo herbaty z lisci malin to w irlandii nigdzie nie dostane....
Aga one uparte albo z tych niesmialych-tak mi siostra pdpowiada
olivco skarbie nic fajnego.. poza tym skurcze po podaniu oksytocymy są silniejsze i bardziej bolesne
może jak cię wystraszę to ci szybciej wyjdzie maleństwo:tak:

reklama
no moze Olcia:)
zaliczylam schody 4 razy w dol i w gore i sie tylko zmeczylam:):):):) grzeje sobie wode i zrobie sobie cieplutka kapiel relaksujaca moze cos sie ruszy:)tylko....hmmmm...kto mnie z tej wanny pozniej wyciagnie hahahhahaha.......bo ja tylko prysznic ostatnimi czasy biore bo ciezko pozniej wylezc :)

to ja nie wiem co ty robisz Bozenko ze zasypiasz w wannie :) mnie sie to nigdy nie zdazylo:)
ja generalnie wole wanne:) takie pachnace i relaksujace kapiele.....zamykam sie wtedy na pol godziny i mnie nie ma:) a co:)

oooo a mala chyba wie ze o niej gadam i sie wierci jak nie wiem hehheheh......

ide sie pomoczyc:)
moze jeszcze zajrze:)

Ostatnia edycja:
Olcia liscie z malin sobie kup w zielarskich sa nazywa sie to raspberry leaves i to sobie zaparzaj tylko bardzo skondensowane.... na mnie nie podzialalo ale moze na Ciebie
ja tez uwielbiam kapiele w wannie ale tylko wieczorne.... rancem szybki chlodny prysznic....

wow dzieki Justys, w życiu bym nie pomyślała że oni to mogą miec, super, raniiusienko lece i po to i po primarose oil i musi zadzialac, a jak już kapiel biore to nawet bol pleckow przechodzi a moi w panice znosza torby na dol zeby w razie czego szybciutko poszlo, a potem znowu je wnosza na gore a ja sie smieje ze przeciez tylko kapiel biore i nic im nie mowilam o zadnych skurczach oni znowu ze dobra dobra, nigdy nie rodzilam i nie mam pojecia jak szybko to moze pojsc hahaha chcialabym

A ja tez tak goscinnie, bo Aga sledze jak tam postepy.Zycze ci zeby porod Odbyl sie lekko i szybko i zeby dzidzia byla Zdrowa ! Jeszcze pamietam jak niedawno sie poznalysmy,tu n forum, jak bardzo sie staralas a juz wkrotce twoje marzenie sie spelni.Zycze ci wszystkiego najlepszego!!!

Wszystkimn innym brzuchatkom rowniez zycze dobrego rozwiazania.

wykapana:)nabalsamowana i z umytymi wlosami:) w pelni gotowa do porodu:)
ale co sie nameczylam:)):):) z takim brzuchem na siedzaco ......masakra......no ale przy okazji jakies cwiczonka hahahhah bo trza bylo wylezc no nie?

dziekuje Gastone:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry