reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

martuana a jakie imię wybraliście dla maluszka? tylko nie mów , że Marek3:-D:-D:-D
czy w naszym sklepie była jeszcze wyprz?
:-D:-D:-D Co do imienia Bożenko to wiadomo było że na M..hihi Mateuszek;-)chociaż ja chciałam Miłoszka ale moje kochanie nawet nie chciał słyszeć bo jeszcze jakiś poeta by mu wyrósł hahhaAle Mati też jest słodkie:-) a w sklepie naszym byłam ale już pustki i nawet jednej rzeczy tam nie kupiłam ciekawa jestem już nowej kolekcji:-D może w przyszłym tygodniu już będzie;-)w Nexie też pustki nic mi się nie podobało ta nowa kolekcja taka szara no chyba że jeszcze nie wszystko wyłożyli:tak:

reklama
no ja juz po wizycie:tak:
czekalam godzine na usg a pani wylazi wola mnie i mowi ze mialam tydzien temu i nie potrzebuje kolejnego bo i tak wiedza ze dziecko duze jest:wściekła/y:
no ale pani doktor mi zrobila w gabinecie:-)
ogolnie wszystko ok:-Dmala baaaardzo na dole az 3 razy scanowala i sie pyta czy nie mam zadnych boli bo ona to mnie dzis widzi na porodowce:szok: no ja na to ze pobolewa ale to jeszcze nie to:zawstydzona/y:powiedziala ze porod nastapi wkrotce:laugh2:ze nastepnego tygodnia to nie dotrzymam:rofl2:
ja tam sie nie czuje cobym miala rodzic juz no ale ze mna to wszystko mozliwe:eek:
oczywiscie wyszedl mi cukier w moczu i musialam sikac do sterylnej probki bo twierdza ze mam prawdopodobnie infekcje nerek:baffled: czego ja nie czuje no ale .....:crazy:nie ja tu jestem lekarzem:)
no to chyba tyle:-p

dzień dobry mamuśki:-):-):-)

ja tak tylko gościnnie :-):-):-)
aga-chciałam tylko napisać że trzymam mocno kciukasy za Ciebie i za Twoją kruszynke, no i widze ze chyba jednak skusicie się na imie Maja, to super bo wszystkie Majki to fajne i śliczne dziewczynki. Pozdrawiam Cię serdecznie, duzo zdrówka dla Was:tak::tak::tak:

Witam:-)

Dziewczyny trzymam kciuki za Was:tak: No to Aga do końca niedużo Ci już zostało:-D Trochę zazdroszczę Wam tych emocji bo to super sprawa taki poród:-D

Ale ja też jestem pełna emocji, bo jutro lecę do rodzinki:tak: Jejku jak ja się za nimi stęskniłam:happy::-p

zajrzę na forum pojutrze i mam nadzieję że pierwsze dzieciaczki już będą z nami;-)

a tak tez moze byc Kasia:) z dzieciakami nigdy nic nie wiadomo kiedy przyjdzie im do glowy wylezc:)
no ja jakbym trafila na porodowke dzis to Natalia mialaby towarzystwo hahhaha
swoja droga ciekawe jak jej tam idzie:)

aguś jeśli chodzi o natinke to nie tak szybko, najpierw przyjmują na oddział potem robią KTG i dopiero na obchodzie decydują kiedy, co i jak, u mnie było tak, ze pojechałam o 14tej a czopek podali mi dopiero o 23ciej a urodziłam o 19tej następnego dnia:baffled:

także jeśli Majka sie postara to możesz jeszcze szybciej urodzić:-D:-D

reklama
no moze tylko czy ona zechce??????????????????????? i tu jest pytanie hahhahah
lece z A do lekarza.....ech.....ma 38,5...... wrrrrrr.....jeszcze tego mi brakuje
ja mu mowie ze on to specjalnie robi zeby ze mna nie rodzic hahahhaha
bede pozniej

Do góry