reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek:):):):)

olivca jak milutko zes do swiata sie podlaczyla!!!!
ponad 3 kg ma twoja malutka?????????????jesssuuuuuu az sie boje co mi jutro na usg powiedza.....skoro taka rozbieznosc jest :)
egzaminem sie nie martw kochana wyszlo jak wyszlo :)przynajmniej wiemy gdzie jest ten office hehhehe.....aaaa i wczoraj dostalam potwierdzenie smsem ( tak zaznaczylam sobie) i egzamin na dzis potwierdzony:) mam tez wydrukowana te kartke i ten dlugi numer ktorego wlasnie ostatnio zabraklo:) acha i niby platnosc przeszla teoretycznie bo z konta nie sciagneli jednak:):):)
tak wiec kciuki dzis zacisniete dziewczynki:) 17-45 jest egzamin

uffff ale nabazgralam:)
ja juz sie boje normalnie tego jutrzejszego usg:( oczywiscie boje sie tylko tego kto tam mieszka:(
ech....ja sie nadal ludze i twierdze ze to chlop:) ale wiekszesc niestety jest przeciwko mnie i obstawiaja ze dziewczynka...ech ciekawe dlaczego hahahhahahaaha
no nic.....zmykam
pranie juz sie pierze, wiec jak wroce ze szkoly to bede mogla pewnie wieszac:) zrobie obiadek i wezme sie za prasowanie bo znow sterta czeka a samo jakos nie chce sie zrobic.....a szkoda:)
milego dnia dziewczynki:):):):):):):):)

reklama
dzieńdoberek

ładna pogoda taka ogródkowo-spacerowa

drozdusia przywieź do mnie na parę godzin Laurę (kiedy nie potrzebuje cyca) ty się zrelaksujesz w tym czasie a fumfle pobawią razem:tak:

aga kciuki zarezerwowane

Witam mamuski.:-)
beakta jaką pogodę tam masz? chyba nie teges:dry:
i aine chyba też:cool2:
chyba się nie poopalacie.. a nad morzem jesteście?
za ty w tym tygodniu podobno bedziemy mieli letnia pogode :-D
ja zmuszam Laurę od 20 i nic.nerwy mi siadły i z tej wściekłości wyniosłam jej łóżeczko do innego pokoju.przyznam się że mam już jej ostatnio dosyć.ostatnie dwa tygodnie dała mi taki wycisk że nerwy mam w strzępach.nie dość że wypięła się na spanie w dzień a jak już zaśnie to na 15 minut to wieczorem a potem całą noc są problemy.a ja najzwyczajniej w świecie pragnę snu i odpoczynku.i odechciało mi się jechać na wczasy.poważnie się nad tym zastanawiać.jechać z maruderem i do tego lunatykiem to chyba kiepski pomysł.sorry że tak narzekam ale tak się nakręciłam że najchętniej rozbiłabym coś.tak silne jest pragnienie chwili spokoju:-( nie wiem już co robić.poważnie zastanawiam się nad wizytą u lekarza,ale nie gp tylko neurologa.a jak będzie trzeba to nawet do jakiegoś szamana pójdę.królestwo za odrobinę snu
oj ja wiem o czym mowisz i najgorsze jest to ze takie okresy bywaja u mnie czesto_Ostatnio moje dziecie tez mi daje popalic.Ja w zeszlym roku tez zrezygnowalam z wakcji i to w cieplych krajach, bo takie wakacje mnie nie rajcowaly..Zaobaczymy czy plany w tym roku sie spelnia....

Pogoda zecywiscie diaisja pikna.Wstawilam pranie, dziecko od rana wlasnie daje mi popalic , jakis niewyspany chodzi i krzyczy na wszystkich ..Wszyscy jego koledzy wyjechali na wakacje do PL wiec pozostaje nam siedziec w ogrodzie samotnie..:zawstydzona/y:
Czuje ze ciezki dzien dzis przede mna jak patrze na swojego diabla...

dzień dobry laseczki. przede wszystkim dzięki za pocieszenie i słowa otuchy.jeszcze chwila i pomyślałabym że z moją córką jest coś nie tak:confused: to okrutne co napiszę ale dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam pod górkę.zawsze to jakieś pocieszenie...

aga trzymam mocno kciukersy za chłopa- za tego który ma egzamin i tego który powinien siedzieć w twoim brzuszku:-)
Olivca fajnie że już jesteś.jak się czujesz?

ms.marple cyc to nie problem bo mała z reguły dostaje już tylko rano i wieczorem ale myślę że jeden stefcio burczymucha ci wystarczy:-)

hej. Oj Drozdusia ciężka sprawa z tym Twoim dzieckiem:dry: Jakbym mogła Ci w jakiś sposób pomóc z Laurą to powiedz. Pomogę;-)

U mnie noc koszmarna. Pączuś spał ładnie tylko nad ranem szukał smoka a jak dostał to zaraz wypluwał więc co 5 min wstawałam do niego:baffled: Ja natomiast ostatnio spać nie mogę:-( To chyba przez ten katar. Nos mi chce rozerwać a dzisiaj jeszcze dodatkowo doszedł kaszel:shocked2: Zastanawiam się czy to tylko zwykłe przeziębienie:confused:

Krycha ja się piszę na ten spacer. Lepiej się czuję na powietrzu niż w domu. Dziś muszę jakiś obiad w końcu ugotować więc może po obiadku??Koło 15??

ms.marple cyc to nie problem bo mała z reguły dostaje już tylko rano i wieczorem ale myślę że jeden stefcio burczymucha ci wystarczy:-)
hehe mówię ci poważnie, przywieź ją sama odpoczniesz w ciszy a my damy sobie radę dwa stefki też mi nie straszne:tak::-D:-D

krycha jak tam Oliwka już śmiga? Bąbel jeszcze zasmarkany
przyjechałabym na kawkę ale zasmarkaniec z niego jest:-D:-D
na szczęście duży już zdrowieje ehhh faceci

Witam miłej panie w ten bardzo słoneczny wtorek :-D!!! Ms.Marple, Oliwka w sumie dość szybko opędziła się z tego lejącego kataru, ma coś tam jeszcze, ale zakrapaimy ciągle nosek, więc nic nie widać ;-)... Jak masz ochotę to oczywiście zapraszam na kawuchę :tak:!!! Camomile, mi 15.00 pasuej jak najbardziej :-)!!! Drozdusia, dołączysz do nas???? Aga_irlandia, kciuki już trzymane hahaha :-p:sorry2:!!! Olivca, Wasza dzidzia już 3 kg waży? A może to w Dublinie się pomylili???? Gastone, jak ząbek?

Miłego dnia Wam życzę...

ms.marple dzięki że pomyślałaś o mnie ale T ma wolne więc z nią siedzi-niech też odczuje:-) a potem może wybiorę się z laskami na spacer.może jednak się wybierzesz do nas na wieś i wybierzesz się na spacer z nami?jak nie masz pojazdu to T po ciebie podjedzie.to Adasia męczy ten katar.Laurze po tygodniu wszystko przeszło.książkowo:tak:

krycha i camomile wybiorę się z wami.godzina nawet mi odpowiada bo teraz muszę iść na jakieś zakupy bo w lodówce mamy tylko światło:-D
mała spała dzisiaj pierwszą noc poza sypialnią rodziców.nie było gorzej niż zwykle więc tak zostanie.i tak za parę miesięcy musiałabym to zrobić a co cię odwlecze...
pewnie gdyby mi nerwy wczoraj nie puściły to odwlekałabym to do ostatniej chwili a tak stało się i już.mam z głowy:happy2:

To może z Drozdusią spotkam się pod tesco i odbierzemy Krychę skoro mamy iść na stawy?????Co wy na to????

Ms.Marple przyjeżdżaj. Dzieciaki na kaczkach i łabędziach popływaja:-D

reklama
To może z Drozdusią spotkam się pod tesco i odbierzemy Krychę skoro mamy iść na stawy?????Co wy na to????

Ms.Marple przyjeżdżaj. Dzieciaki na kaczkach i łabędziach popływaja:-D

Heh, dojdziemy na 15.00 pod TESCO, nic nam się nie stanie ;-) i pójdziemy już sobie razem :-)!!! Ms.Marple, Camomile ma bardzo dobry pomysł :tak::tak::tak: - piszesz się na to???

Do góry