reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witaj Olivcia spowrotem.Aco do gazu to masz racje, gaz drozzszy podobno niz olej tylko ze w tym domu o ktorym mowilam sa jakies fajne piece, ktore maja czujniki w kazdym pomieszczeniu,i takie zegary zemozesz sobie ustawiac temperature alebo nawet wylaczyc.No i sysstem odzyskiwania ciepla, takie dmuchawy w sufici.Ja siena tym nie znam oczywiscie tylko moj maz, ale miej wiecej to tak wyglada.Wolalabym dom z olejem ale jeszcze sienie zdecydowalam wiec kto wie.

Olivca, w końcu się ozwałaś!!!! Szkoda, że tak bez pożegnania nas opuściłaś, ale myślę sobie, że gdyby była jakaś pożegnalna imprezka to troszkę by było na niej jak na stypie... Nooo, ale teraz, jak już się do sieci podłączyłaś to ze wszystkim będziesz na bierząco ;-)!!! Ms.Marple, Oliwka też się strasznie poci i już nie wiem jak Ją na noc ubrać, bo wiem, że się rozkopie, ale znów w pajacyku będzie za gorąco, ech... Megan234, czas najwyższy żebyś tu do nas wróciła, koniec laby :-):-p:-)!!! Drozdusia i Camomile, jakieś szczegóły co do jutrzejszego spacerku?

Zmykam Oliwkę do snu zmusić i jak nie padnę to jeszcze zaglądnę :sorry2:

ja zmuszam Laurę od 20 i nic.nerwy mi siadły i z tej wściekłości wyniosłam jej łóżeczko do innego pokoju.przyznam się że mam już jej ostatnio dosyć.ostatnie dwa tygodnie dała mi taki wycisk że nerwy mam w strzępach.nie dość że wypięła się na spanie w dzień a jak już zaśnie to na 15 minut to wieczorem a potem całą noc są problemy.a ja najzwyczajniej w świecie pragnę snu i odpoczynku.i odechciało mi się jechać na wczasy.poważnie się nad tym zastanawiać.jechać z maruderem i do tego lunatykiem to chyba kiepski pomysł.sorry że tak narzekam ale tak się nakręciłam że najchętniej rozbiłabym coś.tak silne jest pragnienie chwili spokoju:-( nie wiem już co robić.poważnie zastanawiam się nad wizytą u lekarza,ale nie gp tylko neurologa.a jak będzie trzeba to nawet do jakiegoś szamana pójdę.królestwo za odrobinę snu

Drozdusia....
ja rowniez wiem o czym mowisz!!popatrz jednak laskawym okiem na swe dziecie,gdyz i ty jestes przyczyna jej zachowania!!obie jestesmy w ciazy i ja bylam mniej wiecej w takim samym okresie jak ty teraz i pamietam jak mnie denerwowala Zuzka!!tak naprawde byla troche bardziej niegrzeczna ale dlatego ze ja bylam bardziej nerwowa przez hormony i zmeczenie(w ciazy naprawde potrzebuje duzo snu ktorego nie mam)!!efekt byl taki ze ja sie darlam bardziej bylam wykonczona a moje dziecie wiecej robilo mi na zlosc!!
teraz jestem madrzejsza i nie daje sie sprowokowac!!choc nerwy czasami daja gore jak dzisiaj kiedy to uciekla mi na cresencie!!myslalam ze zostanie z niej mokra plama jak ja dogonie!!

reklama
Do góry