reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no widzialam te gruntowe w polskim sklepie ale nie wiem po ile.....
a te co zrobilam powiem wam mniam mniam......wlasnie zjadlam kanapki z tymi plasterkami i juz mi smakuja.....a co dopiero jak poleza:):):):)no i przede wszystkim tansza wersja :)i z tego co pod reka:)
ja to lubie takie ledwo ledwo podkiszone.....wiec pewnie do wieczora ich duuuuzo ubedzie hehehe...
teraz bede pewnie jesc tylko ogorki i brzoskwinie.....
cos mnie tak nawiedzilo....wczoraj kupilam 4 kilo brzoskwin i polowe juz zjadlam.....najchetniej jadlabym je non stop hehehhe.....no ale teraz jeszcze weszly do gry ogorki:)

reklama
oj biedny fumfel:(:(:(
bozenko ja to lubie takie jednodniowe:) a moje plasterki juz akurat dla mnie do jedzenia ......yupi:)

dobra zmykam:)
andrzej przyjechal wczesniej z pracy i testy chce pocwiczyc:)bede wieczorkiem :) pa

Ostatnia edycja:
racja zmieniłabym tylko to że "kobieta... sobie radzi" :-D:-D:-D

nie mam nic przeciwko spacerkom, ale głupio mi tak wykorzystywać T i samochód i wasz czas :sorry2: przyjadę może we czwartek to uda się jakiś spacerek uskutecznić

aguś odpoczywaj kobito robota nie zając:-D:-D:-D

olivca
już się rozpakowałaś?

hej urlopowiczki co u was? nie udawajcie, że nas nie podczytujecie;-):-D:-D
to nie problem.T sam się zaoferował że po ciebie pojedzie.dzwonię do ciebie i dzwonię ale nie odbierasz.na skype też cię nie ma:no:

a ogórki małosolne w galicji są super.co tam jestem to nie mogę się im oprzeć.i nigdy nie udaje mi się ich donieść do domu:-D

a ja wlasnie wrocilam z zakupkow na szmatkach!!
wyszlam z cala torba ciuszkow za cale...5.75e hehe to lubie!!
teraz w nowej sukieneczce z Carolka idziemy do cioci JUSTYSI

właśnie wróciliśmy ze spacerku.jak wracaliśmy to lunęło z nieba.mała miała folię ale gorzej z nami.przemoczeni do suchej nitki-łącznie z majtochami:-) schowaliśmy się pod drzewem ale po chwili nasze schronienie zaczęło przeciekać.no cóż.po powrocie został tylko prysznic i ciepła herbatka

właśnie wróciliśmy ze spacerku.jak wracaliśmy to lunęło z nieba.mała miała folię ale gorzej z nami.przemoczeni do suchej nitki-łącznie z majtochami:-) schowaliśmy się pod drzewem ale po chwili nasze schronienie zaczęło przeciekać.no cóż.po powrocie został tylko prysznic i ciepła herbatka
widzę,że udał się spacerek, nawet był z atrakcjami:-D:-D
kurczęta ominęło mnie:-D:-D

chyba jutro wpadnę do centrum
aa od jutra w smyth zaczyna się letnia wyprzedaż ( olivca już wspominała)

Ostatnia edycja:
reklama
Drozdusia tak sie zastanawialam czy zdazyliscie sie gdzies schowac bo nawet ja nie zdazylam dobiec do baru i juz bylam mokra. teraz mam nasilony katar i jak tylko Pączuś zasnie to zrobie sobie gorace mleko z czosnkiem przed spaniem.

Do góry