reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

a jajestem!!
polozylam dziewuszki do spania!!i ogladam brzydule!!
dzien rzeczywiscie senny Ksieciowi nie chcialo sie isc do pracy a i ja niechetnie Go puscilam bo tez bym sobie pospala jakby zostal w domu!a tak porzadki po imprezie zostaly dla mnie i kicha!!!
aaaa dziewczynki imprezka urodzinowa Zuzki w przyszlym tyg jeszcze nie wiem w jaki dzien ale dam znac!!!

reklama
krycha ano nic mi nie jest.poza katarem.po prostu dziś rano obudziłam się martwa:-( może to przez te nieprzespane noce.zmęczona już jestem.no i te fochy.ach tam.smażę sobie właśnie placuszki ziemniaczane na pocieszenie.dawno nie jadłam a uwielbiam je.potem może spacerek.na pewno mi przejdzie

oj kochana Ty mi tu ochoty na placki nie rob bo do sklepu nie moge nawet wyjsc bo Ksiaze nie zostawil mi wozka i jestem uziemiona!!w sumie to moze i lepiej bo chociaz odpoczne i mi sie szwedak nie zalaczy ale z drugiej strony....przydalby sie maly spacerek!!
wlasnie zamawiam obraczki pl slub coraz blizej

Megan kiedy masz ten ślub??Pytam żeby wiedzieć kiedy życzenia złożyć:-)

Drozdusia i Krycha która chętna na spacerek? Wybędę za jakąś godzinkę:-D A może jakaś inna foremka ma ochotę???:confused:

oj kochana Ty mi tu ochoty na placki nie rob bo do sklepu nie moge nawet wyjsc bo Ksiaze nie zostawil mi wozka i jestem uziemiona!!w sumie to moze i lepiej bo chociaz odpoczne i mi sie szwedak nie zalaczy ale z drugiej strony....przydalby sie maly spacerek!!

Aha, to jednak zamawiacie obrączki? A skąd zamawiasz, że się tak zapytam... Oby Wam szybko dali jakiś termin, bo czekacie i czekacie ;-)...

Camomile, przykro mi, ale dziś nie dam rady do Ciebie dołączyć, ale jutro jak najbardziej!!!!! Może w końcu byśmy te stawy zaliczyły? I Drozdusia się na pewno też z nami zabierze :tak::-D!!!

Drozdusia, podobno po śmierci można i odpocząć i się wyspać :-):-p:-) - taki czarny humorek hehehehehehe...

krycha moje najstrsze dziecie ma wakacje juz od konca maja.....a w srode konczy srednia a najmlodsza we wtorek w przyszlym tygdniu:):):)
co do egzaminu mam nadzieje ze aktualny....nie przyslali mi maila potwierdzajacego ale mam ten dluuugi numer jak go zapisywalam i potwierdzalam:) wydrukowalam go sobie coby nie bylo znowu cos nie tak:) jak wchodze na ich strone i wpisuje ten numer i nazwizko to mi sie wyslwietla data i godzina i miejsce egzaminu wiec chyba dobrze:)

to i panieński się szykuje?:-):-) a obrączki chcesz kupić w Polsce?jeśli tak to polecam Apart-duży wybór i są dość trwałe.a do tego jak u nich kupisz to grawerują je za darmo

reklama
Do góry