reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
dzien doberek:)
gastone ten wozek rozklada sie na plasko dla niemowlaka:):):)i mozna wybrac wersje 3 lub 4 kolowa wlasnie.....w 3 sa wsztstkie kola pompowane a w 4 te dwa mniejsze juz nie.....
bardzo latwo sie prowadzi w porownaniu do innych ale szcze powiem ze nie mam pojecia czy dobry czy nie.....dlatego pytam ...moze ktos ma taki wozek:)

justyna a jaki ty masz wozek??????bo ja cos kojarze ze chyba tez 3 kolowy nie??????
Wiec tak .Ja mam aga dwa trzykolowce i naprawde swietnie funkcjonuja.Ten cterokolowy jak juz mowilam tez jest spoko, tylko kwestia jeszcze terenu na jakim bedzie uzywany.Jak ty chesz wozeczek, ktory starczy ci na dlugo to radze ci kupic ten trzykolowy ze wszystkimi kolami pompowanymi :tak: Taki sie sprawdza w miesice, na plazy i w lesie.a ten z malymi kolkami nie wszedzie.Na plazy juz nie wyrobisz.
no ja wlasciwie nie musze sie martwic ani o wage tego wozka ani o wielkosc:)chodzi mi wlasciwie o taki ktory posluzy mi od urodzenia do konca wlasciwie....dlatego chce taki wielofunkcyjny:)zeby co chwile nie kupowac nowego bo i po co:)
dlatego pytam bo jestem zielona wlasciwie w tych sprawach:) jeszcze czasu troche mam ale im wiecej tych wozkow ogladam tym bardziej zamotana jestem ech
Nie ma wozkow idealnych jak mowilam i nieja takiego ktory bedziesz miala do konca.Przyjdzie czas ze maluch bedzie ciezki i wtedy bedziesz potrzebowala juz cos lzejszego jak parsolka.
Agus ja mam 3kolowy wozeczek i jestem strasznie zadowolona ja mam quinny spedi sx..... popatrz sobie tez na niego moze jest w podobnej cenie.... jest lekki i sklada sie fajnie ja mam gondole fotelik i spacerowke gondola narazie super sie sprawdza a fotelik to jak kazdy......
a i witam sie....

juz widzialam ten co sie tobie podoba i mi sie tez podoba...
Speedi jak dla mnie rewelacja.Ja mam teraz jane slaom ale rozwazaalam kupno jeszcze speedi bo mam quinny i wszystkie elementy kompatybilne sa ze speedi.Dobry wybor Justys.Tylko ze speedi ma jeden minus, spacerowka nie nadaje sie dla noworodka.Musi byc gondola albo fotelik tak jak ty masz.Aga ma fotelik wiec odpada,( z innej firmy)musialaby by dokupic jeszcze gondole.

Magada to ty jeszcze nie zakupilas wozka? Niezle hihi No ale ty wybor masz ze tak powiem okrojony bo przeciez musisz podwojny wozek kupic.A sklep nie mam pojecia czy czynny..

dzieki dziewczyny za rady:)
no mnie sie wydaje ze wystarczy jeden wozeczek dla mnie :):):) moje dzieci nie jezdzily w wozkach dlugo:) chyba nawet nie do 2 lat:) jakos tak piechury wszystkie mialam:):):)no ale czas pokaze:)nie ma co z gory zakladac niczego:):):)

my dzis w domku siedzimy....jakos nie chce mi sie nigdzie ruszac....ale to dobrze:) troche odpoczynku hehehhe...i jutro wolne od szkoly:) normalnie jak dlugi weekend:)

drozdusia suwaczek wrócił:-D sam? czy go pogoniłaś? :-D:-D na suwaczku jest napisane, ze dzidziuś już fika, czujesz już?
a wiesz że wczoraj i dzisiaj miałam takie wrażenie jakby coś mi tam lekko buszowało.ale czy to nie za wcześnie?chociaż podobno w drugiej ciąży kobieta jest w stanie szybciej wyczuć ruchy więc to pewnie mój funfelek:-)
a z suwaczkiem nic nie robiłam.widać samo się porobiło

No Drozdusia to teraz już będziesz czuła, że w ciąży jesteś:-D Już Ci się o tym nie zapomni;-) A co do niedzieli z Twoim T to jak ma wolne lepiej razem taki dzień spędźcie a nie ja wam jeszcze do szczęścia jestem potrzebna:-D ja to tylko jako wypełniacz mogę być:-)

Wpadłam się z Wami na dziś już pożegnać :sorry2:...

Dla zainteresowanych - nadal czuję się źle, choć lepiej niż 2 dni temu! Z nosa wciaż cieknie i jeszcze ten okres, ale walcze żeby jak najszybciej być na chodzi i móc do ludzi wyjść ;-)... Drozdusia, przepraszam, że wczoraj nic nie odpisała, ale nie dałam już rady, byłam nie do życia!!! I dziś już też raczej nie jestem, ale Pyza jeszcze nie śpi, więc korzystam z okazji :-)...

Camomile, a jak u Ciebie? Kto wygrywa Ty czy choróbsko??????

A najlepsze jest to, że moje dziecko czuło się źle tylko 2 dni i Jej przeszło tylko jeszcze ma trochę nosek przytkany... Oj, organizm coraz straszy to i gorzej te badziewia znosi :dry:...

Do jutra mamusie, papatki :sorry2:

reklama
Dzień dobry śpiochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W końcu oddycham przez nos bez większego wysiłku :-D! Calkiem do zdrowych nie wróciłam, ale oko mi już nie łzawi i nic z nochala nie wycieka dziwnego - żyć nie umierać hahahahahahahahahaha...

Zmykam póki co i życzę udanego poniedziałku, do później, paaaaaaaaa :sorry2:

Do góry