D
drozdusia
Gość
camomile no wiesz,jak T będzie szedł to też możesz się wybrać.jak już się przekonałaś on nie gryzie;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiec tak .Ja mam aga dwa trzykolowce i naprawde swietnie funkcjonuja.Ten cterokolowy jak juz mowilam tez jest spoko, tylko kwestia jeszcze terenu na jakim bedzie uzywany.Jak ty chesz wozeczek, ktory starczy ci na dlugo to radze ci kupic ten trzykolowy ze wszystkimi kolami pompowanymi Taki sie sprawdza w miesice, na plazy i w lesie.a ten z malymi kolkami nie wszedzie.Na plazy juz nie wyrobisz.dzien doberek
gastone ten wozek rozklada sie na plasko dla niemowlakai mozna wybrac wersje 3 lub 4 kolowa wlasnie.....w 3 sa wsztstkie kola pompowane a w 4 te dwa mniejsze juz nie.....
bardzo latwo sie prowadzi w porownaniu do innych ale szcze powiem ze nie mam pojecia czy dobry czy nie.....dlatego pytam ...moze ktos ma taki wozek
justyna a jaki ty masz wozek??????bo ja cos kojarze ze chyba tez 3 kolowy nie??????
Nie ma wozkow idealnych jak mowilam i nieja takiego ktory bedziesz miala do konca.Przyjdzie czas ze maluch bedzie ciezki i wtedy bedziesz potrzebowala juz cos lzejszego jak parsolka.no ja wlasciwie nie musze sie martwic ani o wage tego wozka ani o wielkoscchodzi mi wlasciwie o taki ktory posluzy mi od urodzenia do konca wlasciwie....dlatego chce taki wielofunkcyjnyzeby co chwile nie kupowac nowego bo i po co
dlatego pytam bo jestem zielona wlasciwie w tych sprawach jeszcze czasu troche mam ale im wiecej tych wozkow ogladam tym bardziej zamotana jestem ech
Speedi jak dla mnie rewelacja.Ja mam teraz jane slaom ale rozwazaalam kupno jeszcze speedi bo mam quinny i wszystkie elementy kompatybilne sa ze speedi.Dobry wybor Justys.Tylko ze speedi ma jeden minus, spacerowka nie nadaje sie dla noworodka.Musi byc gondola albo fotelik tak jak ty masz.Aga ma fotelik wiec odpada,( z innej firmy)musialaby by dokupic jeszcze gondole.Agus ja mam 3kolowy wozeczek i jestem strasznie zadowolona ja mam quinny spedi sx..... popatrz sobie tez na niego moze jest w podobnej cenie.... jest lekki i sklada sie fajnie ja mam gondole fotelik i spacerowke gondola narazie super sie sprawdza a fotelik to jak kazdy......
a i witam sie....
juz widzialam ten co sie tobie podoba i mi sie tez podoba...
a wiesz że wczoraj i dzisiaj miałam takie wrażenie jakby coś mi tam lekko buszowało.ale czy to nie za wcześnie?chociaż podobno w drugiej ciąży kobieta jest w stanie szybciej wyczuć ruchy więc to pewnie mój funfelek:-)drozdusia suwaczek wrócił sam? czy go pogoniłaś? na suwaczku jest napisane, ze dzidziuś już fika, czujesz już?