reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja sie rozkrece bez obaw tylko potrzebuje czasu!!zreszta czuje sie troche nieswojo bo tu nowe twrze i mimo ze raz dziewczynki widzialam to jakos tak nie moge przywyknac!!
a co do jedzonka oj Justysia postaralam sie jak to ja potrafie!!mysle ze bedzie Ci smakowalo!!zreszta ja wiem ze jak sie postaram to najwiekszego niejadka do jedzenia zagonie!a no i moja premiera to bedzie wzgledem sasiadow wiec tym bardziej chce powalic na kolana hahaha!!!
a teraz dopadly mnie zachciewaje i moje kochanie pojechalo do McDonalda po jedzonko!nie ma to jak uroki ciazy!!
aaa zdradziłabys Justynko tajemnice co kupiliscie mojemu szogunowi?!

reklama
Dziwna to dla mnie pora stukania tutaj, ale katar mi nie daje spać i tak się męczę już od 1.30 i w końcu postanowiłam napić się ciepłej herbatki i do Was zaglądnąć, bo wiem, że czasem życie nocne się tu toczy, ale jednak cisza...

Megan234, ucałuj Zuzkę od nas - 2 latka to już poważny wiek hehehehehehehe :-D!!! Nim się obejżycie to będzie Wam kawalerów do domu sprowadzać ;-)...

Znikam już, do rana mamusie, buziaki :sorry2:

dzień doberek.nocka jednak bez rewelacji:-( moje dziecko ostatnio mnie nie rozpieszcza.a teraz szybkie śniadanko i wypada zrobić jakieś porządki w domu.same się nie zrobią.do poklikania potem i miłej soboty życzę

dzien doberek!
dzieki Krycha za buziorki~!
ja tez juz an nogach!!moje starsze kochanie wstalo o 3 rano i zaginal jej smoczek!pozniej o 6 Caroline nie mogla spac i bawila sie nogami do 7!a teraz to juz pobudka bezwzgledna!!
aaaa i mamy bunt 2 latka w domu

Heh, udało mi się przymknąć oko na jakąś godzinkę :-D...

Megan234, to nie zazdroszczę Zuzkowego buntu i tak sobie myślę, że jak z tego wyjdziesz to Ci z buntem wyjedzie Karolka a potem Maleństwo także ciężkie jakieś 3 latka Cię czekają :baffled:... Jak Ty sobie z tym poradzisz????

Drozdusia, daj sobie spokój z porządkami i poodpoczywaj, należy Ci się!!!!!!!!!!

Aine, a Ty poszłaś w końcu spać?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
gastone no moze cena kusi jak dom wielki tylko nie szkoda ci kasy na ogrzewanie??????3 osoby a ogrzac bedzie trzeba
Chyba nie myslisz ze nie biore tego pod uwage?? Klasa domu to b (domy w ktorych mieszkamy maja d albo )Czyli oznacza to ze dom nalezy do niskich w utrzymaniu i jest energooszczedny.System ogrzewania jest gazowy, regulowany, w kazdym pomieszczeniu sa czujniki z regulacja temperatury.Do tego fantastyczny system odzyskiwania cieplego powietrza.Dom ogolnie jak sie weszlo jest bardzo cieply.
My bierzemu pod uwage wszystko , nie tylko warunki estetyczne czy dobra cene.W gre wchodzi koszt utrzymania domu, lokalizacja, bo preciez predszkole, pozniej szkola itp.Jestesmy wybredni ale jak widac mozna cos znalezc, trzeb wiedziec z kim gadac i gdzie szukac ;-) bo domy nie zawsze wisza na dafcie ;
a zapomnialam dodac porzednio ze sa tam tysiace ksiazek, tysiaaace i wszystko to zostaje.Fakt ze po angielsku ale przeciez az taki problem to to nie jest bo w koncu kiedys trzeb zaczac czytac :-D

Cześć dziwczynki:)))pisze do was ukradkiem hihihi:-Dbo obiecaliśmy sobie z moim M że nie siadamy do necika bo to nasz czas;-)Bożenko właśnie odczytałam smsika od Ciebie wielkie dzięki za troskę jesteś kochana:tak: :))W Polsce byliśmy w czwartek rano neta mam od dzisiaj hehh dlatego nie miałam jak napisać ale u mnie oki nawet super :-Dbawie się rewelacyjnie moi mnie rozpieszczają na maxa:szok:puchne!!!! i to tak dosłownie jak przyjechałam nogi miałam jak balony i żadniste buty mi nie paszą ale już lepiej:-) Ale wiecie co musicie kiedyś jechać autkiem wrażenia niesamowite!!(przynajmniej dla mnie prostej dziewczyny) Widoki masakra :))Ale to ZOO w Niemczech to otwarte coś rewelacyjnego tylko autko troszkę ucierpiało :-D:-):szok:małpy spryskiwacz ukradły :-Di troche odrapały a po żyrafach nadawało się tylko do mycia tak obśliniły:-D:tak: do ginekologa jestem umówiona na poniedziałek także dam wam znać co i jak :))Tęskni mi się za wami ale jeszcze troszkę:)) Całuski dla wszystkich;-)

reklama
dzien dobry:)

gastone spoko:) przeciez to wasz wybor:) i napewno bedzie taki jaki chcecie:):):):)

no Marta dalas na nam wstrzymanie:):):):)ale ciesze sie ze wszystko w porzadeczku:)
wracaj szybko do nas:) buziolki :):)::):)

a my dzis na egzamin z testow na prawko z moim A idziemy:) prpsze trzymac kciuki o 14:)::) mam nadzieje ze mu dobrze pojdzie:) ktos mnie musi w koncu na porodowke zawiesc hehehhehe:)

milego dnia

Do góry