reklama
Gastone a po co Ci taki duuuży dom?
No coz szukam wiekszego domu bo z mezem jestesmy wygodni,poza tym mam juz tak duzo mebli, rzeczy i wogle ze sie nie mieszcze A poza tym jakbys za taki dom miala zaplacic 800 rentu nie skorzystalabys?
hello babki
i my wylądowaliśmy
przepraszam dziewczynki, że tak się zasiedziałam z chorym Bąblem pewnie wszystkie dzieciaki pozarażał ale było tak miło, że nie chciało mi się wychodzić
krycha twój stick został w samochodzie
dla zainteresowanych w name it wszystkie rzeczy są za 50% ceny tak jak krycha mówiła, my się obkupiliśmy na zaś
dzięki za foty
i my wylądowaliśmy
przepraszam dziewczynki, że tak się zasiedziałam z chorym Bąblem pewnie wszystkie dzieciaki pozarażał ale było tak miło, że nie chciało mi się wychodzić
dla zainteresowanych w name it wszystkie rzeczy są za 50% ceny tak jak krycha mówiła, my się obkupiliśmy na zaś
dzięki za foty
beakta my też byliśmy na bilansie wczoraj Bąbel waży 9400 i ma 75 cm czyli jest wielkolud....wrocilismy wlasnie z bilansu. Nico wazy 9.300 i 73 cm wiec chyba ani za duzy ani za maly,chociaz wydawalo mi sie ze bedzie ciezszy. W kazdym badz razie jest dalej idealnie na swojej siatce centylowej na 50 centylu czyli typowy sredniaczek;-)
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
Spoko, nie jestem do niego zbyt emocjonalnie przywiązana !!!
Która mi przypomni co było w tej nie mojej sałatce?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
jestem...
robilismy porzadki w tym pustym pokoju co sie wszystko skaldowalo ....teraz jest tylko jedno lozko goscinne i porzadeczek
z naszej sypialni zniknela szafa i wyladowala u gory w tym goscinnym pokoju szykujemy miejsce na lozeczko
ale mam dosc na szczescie juz zrobione bo jakbym tak poczekala jeszcze troche to nie wiem czy by mi sie chcialo ......tak przed rozsypaniem....
no suma sumarum ciesze sie ze juz mam to za soba....uffffffff
natalia wiem o tych kabelkach od Oli
jak bedziesz wiedziec czy siostra ma czas to daj mi znac .....aaaa i przeslij mi na prywatnym numer jej telefonu to werka zadzwoni i sie umowi swoj mi tez mozesz dac bo nie mam
gastone no moze cena kusi jak dom wielki tylko nie szkoda ci kasy na ogrzewanie??????3 osoby a ogrzac bedzie trzeba
robilismy porzadki w tym pustym pokoju co sie wszystko skaldowalo ....teraz jest tylko jedno lozko goscinne i porzadeczek
z naszej sypialni zniknela szafa i wyladowala u gory w tym goscinnym pokoju szykujemy miejsce na lozeczko
ale mam dosc na szczescie juz zrobione bo jakbym tak poczekala jeszcze troche to nie wiem czy by mi sie chcialo ......tak przed rozsypaniem....
no suma sumarum ciesze sie ze juz mam to za soba....uffffffff
natalia wiem o tych kabelkach od Oli
jak bedziesz wiedziec czy siostra ma czas to daj mi znac .....aaaa i przeslij mi na prywatnym numer jej telefonu to werka zadzwoni i sie umowi swoj mi tez mozesz dac bo nie mam
gastone no moze cena kusi jak dom wielki tylko nie szkoda ci kasy na ogrzewanie??????3 osoby a ogrzac bedzie trzeba
Ostatnia edycja:
ja tez zaluje ze nie dolaczylam na spotkanko ale mialam juz wczesniej zaplanowane pojechanie do miasta i w sumie przed 2 wrocilam!!
zrobilismy troche zakupow na imprezke urodzinowa i w sumie jestem padnieta jak cholercia a prezent nadal nie kupiony!!ide ogladac filmik ale napewno jeszcze zajrze
zrobilismy troche zakupow na imprezke urodzinowa i w sumie jestem padnieta jak cholercia a prezent nadal nie kupiony!!ide ogladac filmik ale napewno jeszcze zajrze
D
drozdusia
Gość
jak tam kobitki?spokojnie tutaj.a ja jakoś dziwnie wyluzowana.miałam miłego gościa,mała spała po południu 2 godziny i nawet dzisiaj nie marudziła no i obejrzałam ukochaną dynastię tudorów.że już nie wspomnę o przemiłym spotkaniu z mamuśkami.to był udany dzionek.mam nadzieję że z rana napiszę to samo o nocy.
tymczasem zmykam bo chce mi się jeszcze poczytać do poduszki.dobrej nocy kochane mamusie
tymczasem zmykam bo chce mi się jeszcze poczytać do poduszki.dobrej nocy kochane mamusie
reklama
justysia21
Elfikowa mama :D
My tez na zakupkach bylismy Megan mam nadzieje ze sie najem w niedziele..... nie skromnie dodam ze ja juz prezent kupilam to znaczy kupilismy.....
i wes Megan w koncu zawitaj na dobre na forum i pisz tak jak dawniej..... rob tu zadym troche heheheheh w koncu to Twoja specjalnosc....
Dziewczyny dzieki za mile spedzone poludnie aaaa i w aldiku kupilam to ciacho co dzisiaj Bozenka mowila z rabarbarem i truskawkami.... pyszota diete trafil dzisiaj szlag..... i do niedzieli tak zostanie nie Magda??????!!!!!!!!
jeszcze pewnie tu dzisiaj zagladne wiec sie nie zegnam
i wes Megan w koncu zawitaj na dobre na forum i pisz tak jak dawniej..... rob tu zadym troche heheheheh w koncu to Twoja specjalnosc....
Dziewczyny dzieki za mile spedzone poludnie aaaa i w aldiku kupilam to ciacho co dzisiaj Bozenka mowila z rabarbarem i truskawkami.... pyszota diete trafil dzisiaj szlag..... i do niedzieli tak zostanie nie Magda??????!!!!!!!!
jeszcze pewnie tu dzisiaj zagladne wiec sie nie zegnam