reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

My również już w domku ;-)!!! Było super, jakw zwykle z resztą... Mam @ tylko do Ms.Marple i do Justysi21 a resztą proszę o adresy to foty prześlę!

Camomile, to ładny szok musiałaś przeżyć :szok::szok::szok:! Biedny Igorek, chyba lepiej żeby już popłakiwał przy Tobie, mogłabyś wtedy dłużej z nami zostać :sorry2:...

Gastone, dom w szczerym polu... WOW, ja bym się bała!!!!!!

reklama
No byłam w lekkim szoku. Tak mocno się do mnie przytulił i jak dałam mu butlę (której nie zjadł wcale) zasnął i śpi. ;-)
Krycha a nie wzięłyście przypadkiem od Cytruska mojej miski??:confused: Pewnie nie ale tak pytam bo może...

No byłam w lekkim szoku. Tak mocno się do mnie przytulił i jak dałam mu butlę (której nie zjadł wcale) zasnął i śpi. ;-)
Krycha a nie wzięłyście przypadkiem od Cytruska mojej miski??:confused: Pewnie nie ale tak pytam bo może...

Nie dziwię się Igorkowi wcale!!!!! Drozdusia ma Twoją michę!!!!! :-D

Krycha a jak Ty sie czujesz?? Lepiej już?? Bo ze mną jest gorzej niz razno:-(

Czuję się do D!!!! Pije własnie herbatę z Panadolem i zaraz wciągnę michę gorącej pomidorowej - na pewno mnie rozgrzeje! Dodatkowo zaczyna mnie łamać spanie, ale nie mogę zasnąć, choć dobra okazja, bo Pyza właśnie pojadła i znów śpi... Jakoś muszę dotrwać do wieczora, do powrotu męża z pracy... Zdrówka Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!! I to wszystko przez katar... Nawet nie mam stanu podgorączkowego, nic! Ale nochal mi już odpada :-(

my już po obiadku,Lola śpi,żyć nie umierać.taka cisza że aż dziwnie:-)
camomile-mam twoją miseczkę.czeka do odbioru.a Igorasek miał dzisiaj traumatyczne przejścia.chyba lepiej mieć funfla zawsze przy sobie:baffled:

dzisiaj też byłby ze mną gdyby nie ten jego kaszel i kichanie.

Drozdusia
odbiorę miskę jak tylko z Pączusiem dojdziemy do siebie. Chyba,że wcześniej wy wpadniecie o mnie:tak:

Czuję się do D!!!! Pije własnie herbatę z Panadolem i zaraz wciągnę michę gorącej pomidorowej - na pewno mnie rozgrzeje! Dodatkowo zaczyna mnie łamać spanie, ale nie mogę zasnąć, choć dobra okazja, bo Pyza właśnie pojadła i znów śpi... Jakoś muszę dotrwać do wieczora, do powrotu męża z pracy... Zdrówka Wam życzę!!!!!!!!!!!!!!! I to wszystko przez katar... Nawet nie mam stanu podgorączkowego, nic! Ale nochal mi już odpada :-(

Wiesz ja tez czuje sie nie najlepiej..Mnie znowu ucho boli i nos mm zatkany i gwizdze mi w drugim uchu..Wszystko przez jeden dom na takim wygwizdowie jak ogladalam i mnie przewialo.Tera mam :baffled:
Ogladalm dom.Jest fantastyczny, jeszcze nie przygotowany do mieszkania, ale to nam nawet byloby na reke.Jezuuu jaki wielki dom,szook.^ 6 sypialni naliczylam, ogromna piwnica, kuchni sun room, silownia,Poprostu fantastico!Ale jeszcze mamy doobejrzenia kilka w przyszlym tygodniu wiec poczekamy.

reklama
szkoda dziewczyny,ze nie moglam na was poczekac...!!!moze nastepnym razem sie uda :)
aga zapytam siostry i wieczorem ci napisze!!!a wlasnie ja mam dla ciebie jakies kabelki od oli,nie wiem czy o tym wiesz?jak przyjedziesz z wera to przynajmniej je odbierzesz :)
papa

Do góry