dzien doberek!
dzieki Krycha za buziorki~!
ja tez juz an nogach!!moje starsze kochanie wstalo o 3 rano i zaginal jej smoczek!pozniej o 6 Caroline nie mogla spac i bawila sie nogami do 7!a teraz to juz pobudka bezwzgledna!!
aaaa i mamy bunt 2 latka w domu
A na czym taki bunt polega?? I wiesz, my normalne babki jesteśmy i krepować się nas nie trzeba;-)
Cześć dziwczynki))pisze do was ukradkiem hihihibo obiecaliśmy sobie z moim M że nie siadamy do necika bo to nasz czas;-)Bożenko właśnie odczytałam smsika od Ciebie wielkie dzięki za troskę jesteś kochana )W Polsce byliśmy w czwartek rano neta mam od dzisiaj hehh dlatego nie miałam jak napisać ale u mnie oki nawet super bawie się rewelacyjnie moi mnie rozpieszczają na maxapuchne!!!! i to tak dosłownie jak przyjechałam nogi miałam jak balony i żadniste buty mi nie paszą ale już lepiej:-) Ale wiecie co musicie kiedyś jechać autkiem wrażenia niesamowite!!(przynajmniej dla mnie prostej dziewczyny) Widoki masakra )Ale to ZOO w Niemczech to otwarte coś rewelacyjnego tylko autko troszkę ucierpiało :-)małpy spryskiwacz ukradły i troche odrapały a po żyrafach nadawało się tylko do mycia tak obśliniły do ginekologa jestem umówiona na poniedziałek także dam wam znać co i jak )Tęskni mi się za wami ale jeszcze troszkę) Całuski dla wszystkich;-)
Oj kobieto. Wszystkie tu się tylko zastanawiały, czy Ty jeszcze w dwupaku jesteś. Tak się foremki martwią o Ciebie;-) A tak w ogóle to odważna jesteś żeby w taką daleką podróż się teraz wybierać
Krycha współczuję. Nocny katar to koszmar. Ale prędzej czy później minie:-) Ja też taka lekko zasmarkana jestem, ale co tam. Najgorzej nie jest:-) Wracaj szybko do zdrowia.