reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien doberek!
dzieki Krycha za buziorki~!
ja tez juz an nogach!!moje starsze kochanie wstalo o 3 rano i zaginal jej smoczek!pozniej o 6 Caroline nie mogla spac i bawila sie nogami do 7!a teraz to juz pobudka bezwzgledna!!
aaaa i mamy bunt 2 latka w domu

A na czym taki bunt polega??:confused: I wiesz, my normalne babki jesteśmy i krepować się nas nie trzeba;-)

Cześć dziwczynki:)))pisze do was ukradkiem hihihi:-Dbo obiecaliśmy sobie z moim M że nie siadamy do necika bo to nasz czas;-)Bożenko właśnie odczytałam smsika od Ciebie wielkie dzięki za troskę jesteś kochana:tak: :))W Polsce byliśmy w czwartek rano neta mam od dzisiaj hehh dlatego nie miałam jak napisać ale u mnie oki nawet super :-Dbawie się rewelacyjnie moi mnie rozpieszczają na maxa:szok:puchne!!!! i to tak dosłownie jak przyjechałam nogi miałam jak balony i żadniste buty mi nie paszą ale już lepiej:-) Ale wiecie co musicie kiedyś jechać autkiem wrażenia niesamowite!!(przynajmniej dla mnie prostej dziewczyny) Widoki masakra :))Ale to ZOO w Niemczech to otwarte coś rewelacyjnego tylko autko troszkę ucierpiało :-D:-):szok:małpy spryskiwacz ukradły :-Di troche odrapały a po żyrafach nadawało się tylko do mycia tak obśliniły:-D:tak: do ginekologa jestem umówiona na poniedziałek także dam wam znać co i jak :))Tęskni mi się za wami ale jeszcze troszkę:)) Całuski dla wszystkich;-)

Oj kobieto. Wszystkie tu się tylko zastanawiały, czy Ty jeszcze w dwupaku jesteś. Tak się foremki martwią o Ciebie;-) A tak w ogóle to odważna jesteś żeby w taką daleką podróż się teraz wybierać:blink:

Krycha współczuję. Nocny katar to koszmar. Ale prędzej czy później minie:-) Ja też taka lekko zasmarkana jestem, ale co tam. Najgorzej nie jest:-):happy2: Wracaj szybko do zdrowia.

reklama
camomile takie bunty to co chwile sa hehheheh...2 latka,3 lata i tak dalej i tak dalej...
jak to mowia male dzieci maly klopot,duze dzieci duzy klopot:):):) zawsze cos:) ale na tym polega magia macierzynstwa niestety:)

u mnie teraz bunt 12 latki hehehhe....jeden juz przerabialam:)

niom,domek w miarę posprzątany,mała śpi,mężuś też odsypia nockę a ja zaparzyłam sobie herbatkę ziołową i napawam się ciszą.
camomile chyba nawet 10 ciomiesięczne niemowlaki mają okres buntu:confused: jak patrzę na Laurę to nie mam co do tego wątpliwości
aga trzymam kciuki za twojego A żeby mógł cię na tą porodówkę dostarczyć

martuana dobrze że w końcu się odezwałaś.tyle nerwów nam zafundowałaś...no no no. już my wymyślimy jakąś słuszną karę po twoim powrocie:tak: a tymczasem wypoczywaj i dawaj się rozpieszczać na maksiora

megan my tylko tak strasznie wyglądamy i staramy się nie gryźć:-)

gastone duży domek dużo porządków.wrrrrr mój nie jest szczególnie ogromniasty a czasami mam dosyć

camomile nic sie nie martw......wszystko przychodzi z czasem:) zadna z nas nie urodzila sie z wszystkimi wiadomosciami:) tego poprostu trzeba sie nauczyc a macierzynstwo to wlasnie nauka trwajaca cale zycie:)

a mnie sie jakos nic nie chce:( chyba przez te wczorajsze sprzatanko:) no ale dzis luzik:) A ogarnia kuchnie a dziewczyny poodkurzaja salon:) a co:) mnie sie wolne tez nalezy:)

dzieńdoberek

krycha daje ci popalić ten nosal:-D

ja biorę parę godzin urlopu od moich obsmarkańców i ruszam w miasto i na kawkę

króraś ma ochotę jechać ze mną :confused::-D:-D

dziewczynki porządki nie zając - nie uciekną a jest weekend i trza się odprężyć:-D:-D
martuana cieszę się, że wszystko w porządku baw się i korzystaj:tak:

Hje babki!!!!!
ja nocke przespalam.....
Marta dobrze ze sie w koncu odezwalas kobieto......
Megan Ty to bys zawsze chciala wszystko wiedziec.... co za duzo to nie zdrowo!!!!!:-D:-D:-D
My tak myslimy zeby pojechac do killalou, ale nie wiem czy moj mezus przezyje..... dla niego cieple dni to katorga.... obsmarkany po kostki a i czasem nawet na podloge glut poleci:-D:-D:-D ja sie tu podsmie****e a to powazna sprawa bo wtedy to on jak nacpany od tej alergii wyglad.... biedak moj:-(

camomile takie bunty to co chwile sa hehheheh...2 latka,3 lata i tak dalej i tak dalej...
jak to mowia male dzieci maly klopot,duze dzieci duzy klopot:):):) zawsze cos:) ale na tym polega magia macierzynstwa niestety:)

u mnie teraz bunt 12 latki hehehhe....jeden juz przerabialam:)

U mnie bunt dwulatka byl niczym przy teraz trwajacym buncie trzylatka :baffled: Troche mnie to nerwow kosztuje a moje dziecko i tak sobienic z tego nie robi, w dodatku Lew zodiakalny wiec jego podworko jego zasady :baffled:

oj juztynka cos wiem na ten temat:) moj tez alergik:) ale nie jest zle bo mamy leki od lekrza tabletki,spray do nosa i krople do oczu :)

Bozenko ,ja bede w centrum bo ten Andrzeja egzamin jest o 14:):):):) pewnie sie natkniemy na siebie:)

oj Gaston jeszcze nie jeden bunt przed toba:) i z azdym rokiem dotyczacy czego innego:):):)no ale nauka idzie w nas ,a nie w las:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry