aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
hejka anulek jak tam zakupowe szalenstwo:?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kurcze jak mi cieplo chyba w tej ciazy to mi krew krazy milion razy szybciejnormalnie sie czuje jak w tropikacha temp.normalna
a cisnienie 116/51......puls 100
aaaaaaaaaaaano mozna hih jak widzisz.Kurcze zla jestem jak niewiem co.Na strychu nawet sprwdzalam i nie ma.Mialam je w torbie zassane co by sie nie kurzyly i oczywiscie schowalam pewnie tam gdzie je latwo znajde.I cala ja...A ja chce dom zmienic na wiekszy,4 szafy mi malo i strych a co bedzie dalej? Ojojoj chyba bede wszystkieg szukacgastone jak mozna nie znalezc 15 par butow???????????/niesamowita jestes hehehh
oj Olivca normalnie dupa od siedzenia tam mnie bolala na szczescie David odebral dziewczyny moje ze szkoly i nie musialam juz dodatkowo jeszcze jezdzic
no coz....w poniedzialek kolejne zmagania ale moze masz racje ....nie bedzie az tyle ludzi.....pozostaje tylko sie ludzic
idzi juztynko idz zapamietaja buzke twoja przynajmnie i bedzie git trza swoje wychodzic.....ja tam sie co jakis czas pokazuje na socjalu mnie juz tam znaja
aale fajowo, moja tesciowa jak pamietasz juz nie jest fajnaHejka Agula ano zakupowe szaleństwo trwa z teściową ganiamy po sklepach jak szalone ale należy jej się to, super kobitka jest!
oooo, jak ja lubię po lumpeksach łazić! tylko że nie wyczaiłam jeszcze żadnego przynajmniej tu w okolicy nie ma, buuu...
aga
aine[/B][/I][/U] a u was już wyprzedaże?