reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka Agula:) ano zakupowe szaleństwo trwa:-D z teściową ganiamy po sklepach jak szalone:-D ale należy jej się to, super kobitka jest!

oooo, jak ja lubię po lumpeksach łazić! tylko że nie wyczaiłam jeszcze żadnego:( przynajmniej tu w okolicy nie ma, buuu...

no to dawaj do LImericku:):):) my tu pod dostatkiem mamy :):):)

kurcze jak mi cieplo:) chyba w tej ciazy to mi krew krazy milion razy szybciej:):):):)normalnie sie czuje jak w tropikach:)a temp.normalna:)
a cisnienie 116/51......puls 100:)

Ostatnia edycja:
JUSTYSIA21 ja miałam podobny problem, tylko,że pediatra twierdziła,że to uczulenie na krowie mleko i zmieniła nam mleko na cow&gate nutrilon pepti. Dla potwierdzenia pytalam o tą wysypkę lekarzy w Dublinie i oni podejrzewali to samo. Ale na podejrzeniach się skończyło:confused2: Krostki zaczęły mu wyłazić na klatce piersiowej i podjęłąm decyzję o podawaniu małemu Nutramigen1. Krostek już nie ma ale nie wiem czy to była alergia na krowy czy nie:zawstydzona/y: Pediatra zaleciła nam smarowanie kremem Silcoks Base ale dopiero po zmianie mleka się polepszyło:baffled:

A tak w ogóle witam Was. W końcu mam czas dla siebie:laugh2:

gastone jak mozna nie znalezc 15 par butow???????????/niesamowita jestes:) hehehh
oj Olivca normalnie dupa od siedzenia tam mnie bolala:) na szczescie David odebral dziewczyny moje ze szkoly i nie musialam juz dodatkowo jeszcze jezdzic:)
no coz....w poniedzialek kolejne zmagania:) ale moze masz racje ....nie bedzie az tyle ludzi.....pozostaje tylko sie ludzic:)
idzi juztynko idz:) zapamietaja buzke twoja przynajmnie i bedzie git:) trza swoje wychodzic.....ja tam sie co jakis czas pokazuje na socjalu:) mnie juz tam znaja:)
aaaaaaaaaaaano mozna hih jak widzisz.Kurcze zla jestem jak niewiem co.Na strychu nawet sprwdzalam i nie ma.Mialam je w torbie zassane co by sie nie kurzyly i oczywiscie schowalam pewnie tam gdzie je latwo znajde.I cala ja...A ja chce dom zmienic na wiekszy,4 szafy mi malo i strych a co bedzie dalej? Ojojoj chyba bede wszystkieg szukac :-D
Hejka Agula:) ano zakupowe szaleństwo trwa:-D z teściową ganiamy po sklepach jak szalone:-D ale należy jej się to, super kobitka jest!
aale fajowo, moja tesciowa jak pamietasz juz nie jest fajna :-D
oooo, jak ja lubię po lumpeksach łazić! tylko że nie wyczaiłam jeszcze żadnego:( przynajmniej tu w okolicy nie ma, buuu...

Jaa tez lubie ale jakos ostatnio szczescia nie mam :sorry:

reklama
Camomile bylam u lekarza i powiedzial to samo co mi Beakta napisala, wiec narazie poczekamy moze samo przejdzie a jak nie to jeszcze raz do lekarza sie udamy :) dzieki za troske.... a jak w ogole sie Igorek czuje??

Do góry