reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A ja,babeczki kochane, coś spać nie mogę, pewnie dlatego, że się wysypiam do późna-teściówka wstaje do Małej:)Babcia to jednak bardzo dobry wynalazek, hihih;-)
Gastone, czytałam o Twojej miłości do butów:-D ja mam to samo, ale do torebek:-D Jest taka piosenka Jopkowej "Niebo"-" te miliony gwiazd na niebie i kolekcja mych torebek -to jest mój schron"- podpisuję się pod tym ręcyma i nogyma:-D;-)

Dobrej nocy, mamuśki! Ciekawe, która pierwsza się przywita:)papapappa

reklama
Dziń dobry... Witam się z Wami mamusie, po ciężkiej nocy... Pyza 1/3 przepłakała, a ja jeszcze więcej nie pospałam :eek::eek::eek:! Niech te ząbki już się wybiją, bo wszystkim nam potrzebny jest sen, a tak to się Bidula męczy a my razem z Nią, bo jak tu pomóc??? Wczoraj dostała jakiejś gorączki i trzymała się ciągle za dziąsełka, ale po Nurofenie przeszło, a przed nocą nie zdąrzyliśmy podać i... Szkoda gadać!!! Ale na całe szczęście dziś mam męża w domu, więc będziemy sobie odsypiać ;-)!!!

Miłego dnia Wam życzę i do później, paaa...

dzień doberek.u mnie nocka też bez rewelacji bo małą męczy katar i kiepsko śpi.zawsze jest jakiś powód żeby nie spała.jedno minie to pojawia się coś nowego.ale na szczęście zaczyna już jej wszystko schodzić więc mam nadzieję że lepiej będzie jej się oddychało.patrzyłam na pogodę i w przyszłym tygodniu znowu mają wrócić upały:-)

A ja,babeczki kochane, coś spać nie mogę, pewnie dlatego, że się wysypiam do późna-teściówka wstaje do Małej:)Babcia to jednak bardzo dobry wynalazek, hihih;-)
Gastone, czytałam o Twojej miłości do butów:-D ja mam to samo, ale do torebek:-D Jest taka piosenka Jopkowej "Niebo"-" te miliony gwiazd na niebie i kolekcja mych torebek -to jest mój schron"- podpisuję się pod tym ręcyma i nogyma:-D;-)

Dobrej nocy, mamuśki! Ciekawe, która pierwsza się przywita:)papapappa

Ania widzis moja milosc jest podzielona :-D bo oprocz butow mam tyle torebek ze nie sposob zliczyc.Malo tego hih sa i takie ktore kupilam a jeszcze nie uzylam :-D Prawdziwa kobieta.:-D Tak nawet sobie myslalam kiedys ze jakbym w totka wygrala samolubnie oddalabym sie nmietnosci kupowania butow i torebek.Ech marzenia hihi

No a tak wogole witam:-)

dzien doberek lasencje:)
a ja dzis pospoalam oz po po 9:):):):) sukces...bo zwykle o 5 rano juz wyspana jestem.....wogole jakos w tej ciazy malo spie.....no ale mnie to jakos nie przeszkadza:)
dobra zmykam do roboty jakiejs.......posciel sie pierze , ja ide sprzatac a potem cos ukrecic na obiad a nie mam jeszcze pomyslu hehheheh
do pozniej:)
milego dnia

dzień doberek
a ja myślałam, że tylko ja mam takiego świta z butami i torebkami:cool2::-D:-D:-D
gastone i ja też niektórych butów nie zdążyłam założyć a moje torebki mój M rozdaje bo mówi,że i tak nie zauważę, że którejś nie ma:cool::-D

niestety nigdzie nie można się wybrać bo po południu będzie padać, a chciałam chociaż grilla odpalić:confused2:

reklama
Do góry