Witam dziewczynki;-)co do juter;-)ka to myśle że o stałej godzince między 10-11 co??:-) Ania ja za sałatką jak najbardziej hihihihbyła przeeeeeeeeeeeeepyszna nawet niedawno o niej myślałam ale M takich paści nie bardzo a samej sobie jakoś sie nie chce A ja dzisiaj rozpakowywanie szaf i pakowanie rzeczy niepotrzebnych do Polski ;-)ale tego jest a jak ma się komuś przydaćNawet dziewczyny robią remament w zabawkach hah (DZIĘKI GOSIA) A jaki bajzel przy tym Ale musze też pomyśleć co na juterko wymyślić ;-)OOOOOOOOOOJ ide jeść bo chyba baaardzo głodna jestem ;-)Zresztą jak zwykle Gaston dzięki za poinstruowanie co do suwaczków ))
reklama
dzień dobry babki
nawet niezły poranek
a ja wreszcie trochę się wyspałam
zmieniłam godziny jedzenia Bąblowi i mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej sypiał, dzisiaj było OK ufff
za to od rana za nim latam bo piernik, gdzie tylko może to wstaje (najlepiej na schodach)
krycha a co ty widzisz z tego okna ? bo u mnie słoneczko może zasłon nie odsłoniłaś;-)
jeśli chodzi o sałatkę, to rób taką jaką lubisz i się mną nie przejmuj, bo ja same niezbyt smaczne low fat śmieci wciągam
kurczęta juz tylko 6tyg do urlopu a tu jeszcze tyle tłuszczu zostało wrrr chyba zacznę ćwiczyć od dzisiaj
martuana kiedyś znalazłam na forum taki fajny kursik jak wklejać suwaki i teraz już nie wiem gdzie był.. ale jutro ci pokażę i razem wkleimy twoje suwaki
o znalazłam taki poradnik z obrazkami krok po kroku:
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/index2.html
nawet niezły poranek
a ja wreszcie trochę się wyspałam
zmieniłam godziny jedzenia Bąblowi i mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej sypiał, dzisiaj było OK ufff
za to od rana za nim latam bo piernik, gdzie tylko może to wstaje (najlepiej na schodach)
Dzień doberek !!! Oj, źle dziś na mnie działa ten widok z za okna :-(...
Ms.Marple - możesz jeść śmietanę, bo chcę zrobić sałatkę tą z brokułami i resztą, bo mam straszną ochotę i chcę wiedzieć czym zalewać żebyś i Ty sobie pojadła...
Nie mam ja dziś dobrego humory, no :---(... Ale Wam życzę udanego wtorku!!!
krycha a co ty widzisz z tego okna ? bo u mnie słoneczko może zasłon nie odsłoniłaś;-)
jeśli chodzi o sałatkę, to rób taką jaką lubisz i się mną nie przejmuj, bo ja same niezbyt smaczne low fat śmieci wciągam
kurczęta juz tylko 6tyg do urlopu a tu jeszcze tyle tłuszczu zostało wrrr chyba zacznę ćwiczyć od dzisiaj
martuana kiedyś znalazłam na forum taki fajny kursik jak wklejać suwaki i teraz już nie wiem gdzie był.. ale jutro ci pokażę i razem wkleimy twoje suwaki
o znalazłam taki poradnik z obrazkami krok po kroku:
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/index2.html
Ostatnia edycja:
K
krycha
Gość
Aaaa, jak wstałam to słonka nie było... I tak mnie ta pogoda nastroiła, że szkoda gadać... Znaczy mogę zalewać śmietanką ;-)!!!
Drozdusia, jesteś pewna, że nie chcesz poleżeć w domku i poodpoczywać? Zaraz napiszę do Camomile, bo jakoś nie mogłam się z tym wygrzebać... Z resztą z niczym nie mogę, dopiero śniadanie sobie robię ...
alex2339
Fanka BB :)
dziewczynki a gdzie kupowałyście pampersy na basen? i jak wyglądają? bo ja chyba ślepa jestem
Ja takie pampersy widzialam w tym duzym tesco nie wiem jak sie ta ulica nazywa obok niegojest McDonald i to jest mala paczuszka ale chyba w kazdym tesco mozna kupic
A tak wogole to witam
D
drozdusia
Gość
dziewczynki a gdzie kupowałyście pampersy na basen? i jak wyglądają? bo ja chyba ślepa jestem
te pampy są w dunnesie i super quinnie-małe i chyba czerwone paczki
D
drozdusia
Gość
jak nie znajdziesz to ja mam kilka:-)
justysia21
Elfikowa mama :D
hej babki
u mnie nocka jak kazda super w calosci przespana.... no bo maz wstaje w nocy ale to tylko raz musi bo nasze Malenstwo nie jest wymagajace milego dzionka
u mnie nocka jak kazda super w calosci przespana.... no bo maz wstaje w nocy ale to tylko raz musi bo nasze Malenstwo nie jest wymagajace milego dzionka
reklama
K
krycha
Gość
Oj, Justysia21, ale Ci fajnie z tym wysypianiem się... Przespać całą noc to teraz moje największe marzenie
Hmm... A moja Pyzucha śpi już 2,5 godziny :-)!!!! Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o Jej tak długiej drzemce, bo też bym się z Nią położyła... Mam nadzieję, że obudzi się przed 15.00, bo inaczej spóźnimy się na spotkanko ;-)!
Hmm... A moja Pyzucha śpi już 2,5 godziny :-)!!!! Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o Jej tak długiej drzemce, bo też bym się z Nią położyła... Mam nadzieję, że obudzi się przed 15.00, bo inaczej spóźnimy się na spotkanko ;-)!