reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

:-D:-DWitam dziewczynki;-)co do juter;-)ka to myśle że o stałej godzince między 10-11 co??:-) Ania ja za sałatką jak najbardziej hihihih:-Dbyła przeeeeeeeeeeeeepyszna nawet niedawno o niej myślałam ale M takich paści nie bardzo:sorry::eek: a samej sobie jakoś sie nie chce:-D A ja dzisiaj rozpakowywanie szaf i pakowanie rzeczy niepotrzebnych do Polski ;-)ale tego jest a jak ma się komuś przydać:tak:Nawet dziewczyny robią remament w zabawkach hah (DZIĘKI GOSIA) :tak: A jaki bajzel przy tym :szok::-D Ale musze też pomyśleć co na juterko wymyślić ;-)OOOOOOOOOOJ ide jeść bo chyba baaardzo głodna jestem :-D;-):szok:Zresztą jak zwykle:-D Gaston dzięki za poinstruowanie co do suwaczków :)))

reklama
dzień dobry babki
nawet niezły poranek
a ja wreszcie trochę się wyspałam:tak:
zmieniłam godziny jedzenia Bąblowi i mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej sypiał, dzisiaj było OK ufff:-D
za to od rana za nim latam bo piernik, gdzie tylko może to wstaje (najlepiej na schodach:baffled:)

Dzień doberek :sorry:!!! Oj, źle dziś na mnie działa ten widok z za okna :-(...
Ms.Marple - możesz jeść śmietanę, bo chcę zrobić sałatkę tą z brokułami i resztą, bo mam straszną ochotę i chcę wiedzieć czym zalewać żebyś i Ty sobie pojadła...
Nie mam ja dziś dobrego humory, no :-:)-:)-(... Ale Wam życzę udanego wtorku!!!

krycha a co ty widzisz z tego okna ? bo u mnie słoneczko:nerd: może zasłon nie odsłoniłaś;-):-D:-D
jeśli chodzi o sałatkę, to rób taką jaką lubisz i się mną nie przejmuj, bo ja same niezbyt smaczne low fat śmieci wciągam :tak:
kurczęta juz tylko 6tyg do urlopu a tu jeszcze tyle tłuszczu zostało wrrr chyba zacznę ćwiczyć od dzisiaj:szok::-D:-D:-D:-D

martuana kiedyś znalazłam na forum taki fajny kursik jak wklejać suwaki i teraz już nie wiem gdzie był.. ale jutro ci pokażę i razem wkleimy twoje suwaki

o znalazłam taki poradnik z obrazkami krok po kroku:
https://www.babyboom.pl/forum/testy-f43/jak-wstawic-suwaczek-78/index2.html

Ostatnia edycja:
krycha a co ty widzisz z tego okna ? bo u mnie słoneczko:nerd: może zasłon nie odsłoniłaś;-):-D:-D
jeśli chodzi o sałatkę, to rób taką jaką lubisz i się mną nie przejmuj, bo ja same niezbyt smaczne low fat śmieci wciągam :tak:

Aaaa, jak wstałam to słonka nie było... I tak mnie ta pogoda nastroiła, że szkoda gadać... Znaczy mogę zalewać śmietanką ;-)!!!

Drozdusia, jesteś pewna, że nie chcesz poleżeć w domku i poodpoczywać? Zaraz napiszę do Camomile, bo jakoś nie mogłam się z tym wygrzebać... Z resztą z niczym nie mogę, dopiero śniadanie sobie robię :eek:...

hej babki :)
u mnie nocka jak kazda super w calosci przespana.... no bo maz wstaje w nocy ale to tylko raz musi bo nasze Malenstwo nie jest wymagajace :) milego dzionka :)

reklama
Oj, Justysia21, ale Ci fajnie z tym wysypianiem się... Przespać całą noc to teraz moje największe marzenie :eek:

Hmm... A moja Pyzucha śpi już 2,5 godziny :baffled::szok::-)!!!! Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej o Jej tak długiej drzemce, bo też bym się z Nią położyła... Mam nadzieję, że obudzi się przed 15.00, bo inaczej spóźnimy się na spotkanko ;-)!

Do góry