reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

jestem:)
krycha bylam w tym sklepie.....faktycznie wybor wozkow duzy trzeba im przyznac tylko ceny!!!!!!jak mnie sie spodobal to patrze na cene ponad 800 euro......no to szukam co takiego w sobie ma ze takie pieniadze hehehhe....moze dziecko gratis daja??????znalazlam jeden nawet calkiem calkiem tylko kolor......ciemny granat .....zadnych wstawek......ech.....prawie 400 stowki:(no nic.....w czwartek bede w centrum znowu to moze w mother care poptrze co tam daja:)na szczescie nie musze kupowac i moge poczekac az sie dzidzia urodzi:) no chyba ze znajde taki co mnie sie bedzie widzial:):):):)
ubezpieczenie kupione i info na temat ile bede musiala doplacic jak moj A zda testy na provisional licence tez zaciagniete:) okazalo sie ze bedzie to koszt jakis 57 euro za rok:):):):) a nawet mniej bo jak zda( a egzaminy 20 czerwca) to to bedzie mnie prawdopodobnie niecle 50 euro kosztowac::) tak wiec zadne pieniadze:) ciesze sie bo myslalam ze koszt bedzie wiekszy:):):)

reklama
Cześć mamuśki:-) Nie uwierzycie, moja malutka spała od 10 w nocy do 13.30 :szok: Obudziła się, zjadła michę muesli i poszła z babcią na spacer:-)Pogoda nawet ok dzisiaj:-)

jestem:)
krycha bylam w tym sklepie.....faktycznie wybor wozkow duzy trzeba im przyznac tylko ceny!!!!!!jak mnie sie spodobal to patrze na cene ponad 800 euro......no to szukam co takiego w sobie ma ze takie pieniadze hehehhe....moze dziecko gratis daja??????znalazlam jeden nawet calkiem calkiem tylko kolor......ciemny granat .....zadnych wstawek......ech.....prawie 400 stowki:(no nic.....w czwartek bede w centrum znowu to moze w mother care poptrze co tam daja:)na szczescie nie musze kupowac i moge poczekac az sie dzidzia urodzi:) no chyba ze znajde taki co mnie sie bedzie widzial:):):):)
ubezpieczenie kupione i info na temat ile bede musiala doplacic jak moj A zda testy na provisional licence tez zaciagniete:) okazalo sie ze bedzie to koszt jakis 57 euro za rok:):):):) a nawet mniej bo jak zda( a egzaminy 20 czerwca) to to bedzie mnie prawdopodobnie niecle 50 euro kosztowac::) tak wiec zadne pieniadze:) ciesze sie bo myslalam ze koszt bedzie wiekszy:):):)

A zpomniałam Ci napisać, że jeste teraz promocja w mothercare na takie wózki jak ma Drozdusia - mothercare - pushchairs, nursery, car seats, feeding, bathing, toys & gifts, maternity, bedding, safety

No i już mi Pyza nie śpi, ale i tak dziś mnie zaskoczyła tym swoim drzemaniem :-p!

Cześć mamuśki:-) Nie uwierzycie, moja malutka spała od 10 w nocy do 13.30 :szok: Obudziła się, zjadła michę muesli i poszła z babcią na spacer:-)Pogoda nawet ok dzisiaj:-)

Wow, no to super!!! Ja też tak chce? Czym Ją nakarmiliście na dobranoc???????

Czesc dziewczynki:-)Jestem juz,ale ja juz mam dosc tej :zawstydzona/y:przeprowadzki A to dopiero poczatek:zawstydzona/y:
Aga a patrzylasmoze w jetlandzie tam maja tez sklep z dzieciecymi rzeczami i maja tez wozki,firmowe i takie "ichne" ale zabij mnie cen Ci nie podam:sorry:A i jeszcze jest jeden sklep w miescie tylko nie pamietam ulicy ale tam jest drogo,galy mi wyszly jak ceny zobaczylam.A i jeszcze myslalas moze o ebay?Moja siostra bedzie zamawiac za jakies 300 euro wozek z Graco z fotelikiem,wkladka taka ze dzidzia moze lezec plasko,torba i spiworek czyli full wypas:-)A ty juz masz chyba fotelik nie?To tam taniej mozna kupic te same wozki tylko bez fotelika:-)

no i ja ostatnia się witam. Dobry dzionek, spotkałam Agę na mieście więc połaziłyśmy razem, no i w końcu mamy gdzie mieszkać, Pani łaskawie wybrała nas- to trzeci raz, że mieli tak dużo chętnych, ze to oni odpowiadali, ze oddzwonią do nas za dwa dni wyobrażacie sobie? I zawsze kogoś spotkaliśmy bo albo wpadliśmy na oglądających przed nami albo przyszli już co mieli być po nas....Ale nareszcie z głowy poszukiwania.
Natinke nie widziałam Twojego postu wcześniej ;-)
Drozdunia to fajnie że Laurze przeszo-ja dopiero teraz wiem dokładnie co oznacza niestrawność, i zwdęty brzuch, wczoraj myślałam że normalnie wybuchnę:szok:
Krycha dzięi za linka właśńie wózek to temat baaaaardzo aktualny dla mnie:tak:
Ms.Marple przyciągnę ze sobą książki na jutro:) Dzięki, fajnie się czytało-poszły jak burza:):happy:

reklama
no faktycznie w mothercare wybor jest i ceny nawet nawet:) bede w miescie to se je poogladam na zywo:)

a mnie sie jakos spac chce no.......ale nawet nie mam co marzyc o spaniu bo ca ja wtedy w nocy zrobie?????????chyba se kawke taka parzona zrobie moze mi przejdzie:)

aaaaa ola ja bym miala prosbe do twojego lubego:) jak juz wroci i bedzie ktoregos dnia mial chwilke to moglibyscie wpasc i zobaczylby reke Kamili.....ona ja miala zlamana jakies 7 lat temu a teraz jakaos tak dziwnie jej kosc wystaje......i pobolewa.....moze od wysilku bo to prawa reka.....:):):):)i nie wiem czy do gp isc czy moze do szpitala os razu bo przynajmniej by rtg zrobili tylko wlasnie nie wiem czy beda chcieli skoro to tak stare zlamanie:(ech

Do góry