Tak Bożenko jest tu jakiś kubeczek pewnie twój przywioze Ci go jak będziesz u Justysi w przyszłym tyg.ok??no chyba że jak będziesz w Limerick to zapraszam;-) i jeszcze Natalia zostawiła pojemnik po cieściei jakaś grzechotka ale się obłowiłam do odboiru oczywiście u mnie albo przy następnej okazji)martuana nie zostawiłam u ciebie kubka z herbatką Bąbla??
taki z niebieskimi uszkami
reklama
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Co tam kutrka;-)na razie i tak mi się nie przyda ale wstyd że minute odemnie mieszkasz i taka jestem przez Ciebie zaniedbananawet na kawcie nie masz czasuale ja ci wybaczam pod warunkiem że nadrobiszAga a o której byłyście??
no tak,ale jak to sie mowi:"taka sama droga...",a pozatym chyba jestem usprawiedliwiona bo rodzice sa i chce jak najwiecej czasu z nimi spedzic,choc dzis akuat siedze sama w domu z Jula,moze mama wpadnie na kawe.No ale faktycznie musze przyjsc do Ciebie bo jak sie przeniose to nie bedziemy mialy minutki do siebie:-(
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dobra ide ogladac brzydule ....
powale sie na kanapie bo zem sie nalazila dzis jak nie wiem co....i ta pogoda jakas taka pipowata ze sie czuje jakbym w jakims maratonie startowala....musze odpoczac......ale moze zajrze jeszcze nie wiem bo chyba Andrzej jakis mecz bedzie ogladac......
narka
powale sie na kanapie bo zem sie nalazila dzis jak nie wiem co....i ta pogoda jakas taka pipowata ze sie czuje jakbym w jakims maratonie startowala....musze odpoczac......ale moze zajrze jeszcze nie wiem bo chyba Andrzej jakis mecz bedzie ogladac......
narka
Nie przejmuj się w końcu jesteś ciężara zakręcona) Ale dziewczyny nie opowiedziałam wam jaki mi wymyśliły dziewczynki z mężusiem dzień matki aż mi łezka w oku mrygneła m przyszedł z pracy i pojechali do sklepu po jakieś folie itp. niby do szkoły potrzebowały ;-) jak przyjechali oczywiście niczego nie załatwili bo za pózno itp..wieczorkiem poszłam uspać Malika i jak zeszłam to szok nie dość że mieszkanie lśniło wszystko wypucowane WSZĘDZIE ŚWIECE KWIATY KOLACYJKA I ULUBIONE MNIAMNIAMnie wiedziałam co powiedzieć ))Ale podobno zasłużyłam hehh dla takich chwil to wartoolaboga no mialo byc PIATEK
to chyba dzis ta pogoda tak dziala
MARTUANA to masz super rodzinkę;-) Takiego męża i córek to ze świecą szukać;-)
Mamuśki pomóżcie!!Chciałabym założyć nowy temat i kurcze nie wiem jak to zrobić. Kiedyś założyłam a teraz nie pamiętam jak Az mi wstyd że taką gapą jestem
Mamuśki pomóżcie!!Chciałabym założyć nowy temat i kurcze nie wiem jak to zrobić. Kiedyś założyłam a teraz nie pamiętam jak Az mi wstyd że taką gapą jestem
Aga ja tez od samego rana mam wrażenie, ze dziś czwartek. My z Natalią zwiedzałyśy dziś salę porodową na szkole rodzenia, było fajnie, kawka, soczki, ciasteczko i przyjemna położna ale wróciłam do domu głodna jak wilk.kurcze cos mnie sie kreci albo ty mnie marta krecisz no w piatek bede
Pamiętacie jak pisałam wam o zakupach w tesco, że przy kasie policzyli mi trzy razy więcej za pomarańcze, które miały być w promocji i potem pani oddała mi pieniądze, ja nie zapłaciłam a ona że jest ok? Dziś taka sama sytuacja z jabłkami, dopiero w domu się kapłam, miały być po 99c a ja zapłaciłam 2.89 no i wściekła pojechałam oddać, tym razem inna pani mi wyjaśńiła, ze to taka polityka jeśłi klient znajdzie coś po niższej cenie niż zapłacił i im to udowodni (a zazwyczaj te z promocji to ceny wielikie jak byk) to cokolwiek to jest to ma sobie zostawić i nie płacić a oni zwracają nienależnie pobraną kwotę Fajnie, teraz to ja będę specjalnie buszować i na czytnikach sprawdzać hahahaha
Cytrus
mama dwoch czarodziejek:)
Ola nie poznaje CieAga ja tez od samego rana mam wrażenie, ze dziś czwartek. My z Natalią zwiedzałyśy dziś salę porodową na szkole rodzenia, było fajnie, kawka, soczki, ciasteczko i przyjemna położna ale wróciłam do domu głodna jak wilk.
Pamiętacie jak pisałam wam o zakupach w tesco, że przy kasie policzyli mi trzy razy więcej za pomarańcze, które miały być w promocji i potem pani oddała mi pieniądze, ja nie zapłaciłam a ona że jest ok? Dziś taka sama sytuacja z jabłkami, dopiero w domu się kapłam, miały być po 99c a ja zapłaciłam 2.89 no i wściekła pojechałam oddać, tym razem inna pani mi wyjaśńiła, ze to taka polityka jeśłi klient znajdzie coś po niższej cenie niż zapłacił i im to udowodni (a zazwyczaj te z promocji to ceny wielikie jak byk) to cokolwiek to jest to ma sobie zostawić i nie płacić a oni zwracają nienależnie pobraną kwotę Fajnie, teraz to ja będę specjalnie buszować i na czytnikach sprawdzać hahahaha
D
drozdusia
Gość
Tak Bożenko jest tu jakiś kubeczek pewnie twój przywioze Ci go jak będziesz u Justysi w przyszłym tyg.ok??no chyba że jak będziesz w Limerick to zapraszam;-) i jeszcze Natalia zostawiła pojemnik po cieściei jakaś grzechotka ale się obłowiłam do odboiru oczywiście u mnie albo przy następnej okazji)
grzechotka jest Laury:-)
reklama