reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ja też uciekam bo muszę małą położyć spać i chwilę odsapnąć bo cały dzień na nogach.mam nadzieję że mała wyszalała się w tons of fun i szybko padnie.do jutra laseczki

reklama
babeczki sie zmywaja a ja sie witam... moje Malenstwo zarejestrowane zostalo dzisiaj ufffff...... i dzionek tak mi szybko zlecial ze masakra normalnie nie wieze ze juz ta godzina.... jeszcze dzisiaj do was zagladne
a Aga ja to sie juz przestraszylam ze Ci zle powiedzialam ja avonki w czwartek wieczorkiem podwioze.... :tak:

Gosia dla ciebie to dopiero zamowilam dzisiaj ale mozesz sobie podejsc do Marty bo tam na ciebie czeka nowy katalog...Aga zamowionko bedzie czekac u Marty :)
a i moj Elfik zaczal ssac cycucha jeszcze nie za bardzo jej to wychodzi ale jestesmy na dobrej drodze :)

Gosia dla ciebie to dopiero zamowilam dzisiaj ale mozesz sobie podejsc do Marty bo tam na ciebie czeka nowy katalog...Aga zamowionko bedzie czekac u Marty :)
a i moj Elfik zaczal ssac cycucha jeszcze nie za bardzo jej to wychodzi ale jestesmy na dobrej drodze :)
aaaa,bo ja myslalam ze moje juz tez jest,ale jak nie to spoko bede cierpliwie czekac.A katalog juz mam,Martusia mi do skrzynki wrzucila:-D

reklama
Tak tak katalog już dostarczony wczoraj po spotkanku:-) No i Justyś ciesze się że mała robi postępy w ssaniu piersi:-D:tak:zobaczysz obie na tym zyskacie;-)

Do góry