reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Ależ ja jestem dzisiaj niedorobiona:wściekła/y:nie moge się pozbierać:(A w dodatku pobrali nam 450 za stary dom i co się okazało że agencja nie zamkneła licznika i nowi lokatorzy jadą na nasz rachunek a my nic z tym nie możemy zrobić bo w gazowni tłumaczą że my nie możemy zamknąć licznika tylko agencja :wściekła/y:I co najśmieszniejsze że agencja doskonale o tym wie:szok:to ich obowiązek :wściekła/y::angry:Ja do n ich dzwoniłam zaraz po przeprowadzce ale najśmieszniejsze jest to że w zeszłym miesiącu byłam tam z kumpelą i babka z agencji twierdziła że dawno zamkneła Oszustka:angry::angry::baffled: Ja jej jutro powiem do słuchu :angry:Olcia ze mną pójdzie a jak dwie ciężarne się wkurzą to wióry pójdą:-D

No i d...a. Usunęłam i nie pamiętam jak to znów dodać:confused:

Hahahahaha - więc tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ ponieżej i zrobione!!!!! ;-)

Ależ ja jestem dzisiaj niedorobiona:wściekła/y:nie moge się pozbierać:(A w dodatku pobrali nam 450 za stary dom i co się okazało że agencja nie zamkneła licznika i nowi lokatorzy jadą na nasz rachunek a my nic z tym nie możemy zrobić bo w gazowni tłumaczą że my nie możemy zamknąć licznika tylko agencja :wściekła/y:I co najśmieszniejsze że agencja doskonale o tym wie:szok:to ich obowiązek :wściekła/y::angry:Ja do n ich dzwoniłam zaraz po przeprowadzce ale najśmieszniejsze jest to że w zeszłym miesiącu byłam tam z kumpelą i babka z agencji twierdziła że dawno zamkneła Oszustka:angry::angry::baffled: Ja jej jutro powiem do słuchu :angry:Olcia ze mną pójdzie a jak dwie ciężarne się wkurzą to wióry pójdą:-D

Co za chamscy naciągacze no!!!!!!!!!!! A będzieci to mogli jakoś odzyskać? To teraz na Wasze konot zaliczają dwa domy czy w tym nowym gazu nie macie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No przecież nie będę się całe życie załamywała nie???Trzeba żyć normalnie i akceptować to co się ma. A pocieszyć mogę się tym, że mogłoby być gorzej (odpukać).
Jasne ja też uważam że najważniejsze jest podejście rodziców i pozytywne myślenie:)))Moje dziewczyny są astmetykami i z Martysią leżałam 2 lata w szpitalach i sanatoriach i wiecie co wtedy ani troche nie było mnie na to stać ;-)i wszystko co mieliśmy szło na jej leczenie długo długi spłacaliśmy ale w takiej chwili człowiek nie myśli nawet o troskach bo zawsze mogło być gorzej :) A jak dziecko ma kochających rodziców to czego mu więcej trzeba;-):-D

Jasne ja też uważam że najważniejsze jest podejście rodziców i pozytywne myślenie:)))Moje dziewczyny są astmetykami i z Martysią leżałam 2 lata w szpitalach i sanatoriach i wiecie co wtedy ani troche nie było mnie na to stać ;-)i wszystko co mieliśmy szło na jej leczenie długo długi spłacaliśmy ale w takiej chwili człowiek nie myśli nawet o troskach bo zawsze mogło być gorzej :) A jak dziecko ma kochających rodziców to czego mu więcej trzeba;-):-D

Dokładnie tak jak mówisz. To w sumie tylko taka niedogodność. Nie zawsze przecież jest idealnie. A najważniejsze, żeby dziecko było szczęśliwe :-) Reszta się ułoży...

Hahahahaha - więc tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ ponieżej i zrobione!!!!! ;-)

Co za chamscy naciągacze no!!!!!!!!!!! A będzieci to mogli jakoś odzyskać? To teraz na Wasze konot zaliczają dwa domy czy w tym nowym gazu nie macie?
Właśnie teraz opłacamy dwa domy także w tym tyg.dostaniemy następne może 400.za nasz domek fajnie nie??a jak znam życie to kaske będzie trudno odzyskać bo podobno agencja ma mi ją oddać :))a sama wiesz jak to jest z agencjami:(Oni nawet za naprawe gazu gazowni nie zapłacili bo gazownia do nas dzwoniła w tej sprawie:(:szok:

Właśnie teraz opłacamy dwa domy także w tym tyg.dostaniemy następne może 400.za nasz domek fajnie nie??a jak znam życie to kaske będzie trudno odzyskać bo podobno agencja ma mi ją oddać :))a sama wiesz jak to jest z agencjami:(Oni nawet za naprawe gazu gazowni nie zapłacili bo gazownia do nas dzwoniła w tej sprawie:(:szok:

To w jakiej agencji Wy byliście?? My drugi raz wynajmujemy z agencji i sprawy energetyczne załatwiałam osobiście tzn wysłałam maila z danymi, opisałam co i jak i zawsze jakaś podkładka to walczenia o swoje jest;-)

reklama

Co za draństwo :angry:!!!!!! A tamci lokatorzy pewnie zadowoleni, że rachunek im nie przyszedł :dry:...

Do góry