reklama
Ależ ja jestem dzisiaj niedorobionanie moge się pozbieraćA w dodatku pobrali nam 450 za stary dom i co się okazało że agencja nie zamkneła licznika i nowi lokatorzy jadą na nasz rachunek a my nic z tym nie możemy zrobić bo w gazowni tłumaczą że my nie możemy zamknąć licznika tylko agencja I co najśmieszniejsze że agencja doskonale o tym wieto ich obowiązek Ja do n ich dzwoniłam zaraz po przeprowadzce ale najśmieszniejsze jest to że w zeszłym miesiącu byłam tam z kumpelą i babka z agencji twierdziła że dawno zamkneła Oszustka Ja jej jutro powiem do słuchu Olcia ze mną pójdzie a jak dwie ciężarne się wkurzą to wióry pójdą
K
krycha
Gość
No i d...a. Usunęłam i nie pamiętam jak to znów dodać
Hahahahaha - więc tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ ponieżej i zrobione!!!!! ;-)
Ależ ja jestem dzisiaj niedorobionanie moge się pozbieraćA w dodatku pobrali nam 450 za stary dom i co się okazało że agencja nie zamkneła licznika i nowi lokatorzy jadą na nasz rachunek a my nic z tym nie możemy zrobić bo w gazowni tłumaczą że my nie możemy zamknąć licznika tylko agencja I co najśmieszniejsze że agencja doskonale o tym wieto ich obowiązek Ja do n ich dzwoniłam zaraz po przeprowadzce ale najśmieszniejsze jest to że w zeszłym miesiącu byłam tam z kumpelą i babka z agencji twierdziła że dawno zamkneła Oszustka Ja jej jutro powiem do słuchu Olcia ze mną pójdzie a jak dwie ciężarne się wkurzą to wióry pójdą
Co za chamscy naciągacze no!!!!!!!!!!! A będzieci to mogli jakoś odzyskać? To teraz na Wasze konot zaliczają dwa domy czy w tym nowym gazu nie macie?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jasne ja też uważam że najważniejsze jest podejście rodziców i pozytywne myślenie))Moje dziewczyny są astmetykami i z Martysią leżałam 2 lata w szpitalach i sanatoriach i wiecie co wtedy ani troche nie było mnie na to stać ;-)i wszystko co mieliśmy szło na jej leczenie długo długi spłacaliśmy ale w takiej chwili człowiek nie myśli nawet o troskach bo zawsze mogło być gorzej A jak dziecko ma kochających rodziców to czego mu więcej trzeba;-)No przecież nie będę się całe życie załamywała nie???Trzeba żyć normalnie i akceptować to co się ma. A pocieszyć mogę się tym, że mogłoby być gorzej (odpukać).
K
krycha
Gość
ciągle wyskakuje mi komunikat, że plik jest wadliwy
Hmm... Ciekawe ??? Może skreuj z innej stronki?
Jasne ja też uważam że najważniejsze jest podejście rodziców i pozytywne myślenie))Moje dziewczyny są astmetykami i z Martysią leżałam 2 lata w szpitalach i sanatoriach i wiecie co wtedy ani troche nie było mnie na to stać ;-)i wszystko co mieliśmy szło na jej leczenie długo długi spłacaliśmy ale w takiej chwili człowiek nie myśli nawet o troskach bo zawsze mogło być gorzej A jak dziecko ma kochających rodziców to czego mu więcej trzeba;-)
Dokładnie tak jak mówisz. To w sumie tylko taka niedogodność. Nie zawsze przecież jest idealnie. A najważniejsze, żeby dziecko było szczęśliwe :-) Reszta się ułoży...
Właśnie teraz opłacamy dwa domy także w tym tyg.dostaniemy następne może 400.za nasz domek fajnie nie??a jak znam życie to kaske będzie trudno odzyskać bo podobno agencja ma mi ją oddać )a sama wiesz jak to jest z agencjamiOni nawet za naprawe gazu gazowni nie zapłacili bo gazownia do nas dzwoniła w tej sprawieHahahahaha - więc tworzysz sobie jak Ci się podoba i kopiujesz link z URL na początku i wklejasz w USTAWIENIA - EDYTUJ SYGNATURĘ, tam na dole masz takie okienko jak do pisania wiadomości i tam wklejasz linka, a potem to już tylko ZAPISZ SYGNATURĘ ponieżej i zrobione!!!!! ;-)
Co za chamscy naciągacze no!!!!!!!!!!! A będzieci to mogli jakoś odzyskać? To teraz na Wasze konot zaliczają dwa domy czy w tym nowym gazu nie macie?
Właśnie teraz opłacamy dwa domy także w tym tyg.dostaniemy następne może 400.za nasz domek fajnie nie??a jak znam życie to kaske będzie trudno odzyskać bo podobno agencja ma mi ją oddać )a sama wiesz jak to jest z agencjamiOni nawet za naprawe gazu gazowni nie zapłacili bo gazownia do nas dzwoniła w tej sprawie
To w jakiej agencji Wy byliście?? My drugi raz wynajmujemy z agencji i sprawy energetyczne załatwiałam osobiście tzn wysłałam maila z danymi, opisałam co i jak i zawsze jakaś podkładka to walczenia o swoje jest;-)
reklama
K
krycha
Gość
Właśnie teraz opłacamy dwa domy także w tym tyg.dostaniemy następne może 400.za nasz domek fajnie nie??a jak znam życie to kaske będzie trudno odzyskać bo podobno agencja ma mi ją oddać )a sama wiesz jak to jest z agencjamiOni nawet za naprawe gazu gazowni nie zapłacili bo gazownia do nas dzwoniła w tej sprawie
Co za draństwo !!!!!! A tamci lokatorzy pewnie zadowoleni, że rachunek im nie przyszedł ...